icon

Prací práček. Jaký používáte?

15. únor 2025

Jaký používáte? Přijdou už mi naprd všechny….

dundee88
15. únor 2025

Používám feel eco color prací gel, nemůžu si pomoct, ale jiný mi nevonějí. Jak změnili složení Persil sensitive, který jsem používala dříve, tak jsem přešla na tenhle a jiný mi nevoněj prostě 🙈

eloise02
16. únor 2025

Tekutý Woolite nebo Perwol.

alubif
16. únor 2025

Sypký Ariel z Německa, za mě super.

michaela666
16. únor 2025

Z gelů jsem přešla na prášek nedávno, konkrétně zkouším All in spektrum od Eurony.
Líbí se mi prací papírky od EcoHouse. Zkoušela jste některá?

1pomnenka
16. únor 2025

Jakýkoliv prací prášek koupený v DE nebo tekutý prášek od Miele.

berluska
16. únor 2025

já peru v pracích prášcích a gelech od Eurony, po narození syna jsem začínala s jejich dětským práškem a už jsem u nich zůstala 🙂

kristrin
16. únor 2025

@alubif na německé praci prášky nedám dopoustit. Jen se nám poslední dobou na věcech objevuje prací žmolík. Nevim, jjestli je to může být modernizací při použití materiálu k výrobě oblečení nebo změnou složení pracího prášku. Co myslíte? 😇

zuzkasim
16. únor 2025

@kristrin Žmolkují obyčejně materiály, které jsou s příměsí polyesteru. Samotná bavlna většinou nežmolkuje.

autor
16. únor 2025

@alubif pravda, jen ted nemam tu možnost a co jsem koupila tady skoda mluvit….

autor
16. únor 2025

@dundee88 a jde normálně koupit v drogerii?

dundee88
16. únor 2025

Kupuji v DM

autor
16. únor 2025

@dundee88 a jaký prosím?

miryp
16. únor 2025
krisstina93
16. únor 2025

Ja kupuju formil v lidlu. Krasne voní ze ani nepotrebuju aviváž.

drep
16. únor 2025

@michaela666 já v ecohaus papírcích dlouho prala (předtím v denkmit sensitive a občas jelenovi) a mám pocit, že mi prostě nevyprali fleky. I pleny z látkování jsem prodávala bez fleků, ale na spoustě trik mám nevyprané fleky od jídla atd, tak mám pocit, že teď perou nějak blbě

hennrietta
16. únor 2025

Kupuji z místní drogerie německý prací prášek Waschkönig. Používám na střídačku s pracími gely z DM - na vlnu, funkční prádlo, bílé prádlo.

moundi
17. únor 2025

Už hodně dlouho používám jenom Perwol a vůbec mi jsem neměnila. 🙂 Mně vyhovuje.

osaka_9
17. únor 2025

Já už dlouho používám kapsle Ariel (z Německa).

mickey100
17. únor 2025

Já jsem zrovna vyzkoušela vzoreček Arielu v kapsli a asi jsem se zamilovala do tý vůně. Nevíte někdo jestli stejně voní i gely?
Jinak používám gel Persil.

ninive211
17. únor 2025

Poslední dobou předvším Perwoll Renew, na bílé Ariel. dřív jsem používala roky Persil, ale přišlo mi pak, že pořádně nevypral, zůstávaly běžně nevyprané fleky a tak. Z německého pracího prášku (sypký Persil) mám smíšené pocity, kdysi mi v něm několikrát vyprala tchyně (má origo prací prášek z DE od manželovy sestřenice) a jako jo, vypralo to i odolný skvrny...ale spolu s nimi šly dolů např. i obrázky z triček. takže několik bodyček nebo triček naprosto zničených (přitom doma to bylo prané několikrát a nic). Od té doby odmítám sypký prací prášek, jedině na utěrky či prostěradla, která potřebuju vybělit.

petulkadodo
17. únor 2025

Kapsle Ariel a pro dítě gel Ariel sensitive. Na jemné Perwooll

veronicka89
17. únor 2025

Beru uplne ten nejlevnejsi co existuje 😀 ( beru na cerne na barevne a extra na bile ...

Nemam zadny Problem

Vyšlo mi to dle davkovani že peru za 1.75 🤩czk

terel
18. únor 2025

Na bílé jedině Weisser Riese z Německa prášek - bezkonkurenční ! A jinak Ariel kapsle , vše z DE.