Prací práček. Jaký používáte?
Jaký používáte? Přijdou už mi naprd všechny….
Tekutý Woolite nebo Perwol.
Sypký Ariel z Německa, za mě super.
Z gelů jsem přešla na prášek nedávno, konkrétně zkouším All in spektrum od Eurony.
Líbí se mi prací papírky od EcoHouse. Zkoušela jste některá?
Jakýkoliv prací prášek koupený v DE nebo tekutý prášek od Miele.
já peru v pracích prášcích a gelech od Eurony, po narození syna jsem začínala s jejich dětským práškem a už jsem u nich zůstala 🙂
@alubif pravda, jen ted nemam tu možnost a co jsem koupila tady skoda mluvit….
@dundee88 a jde normálně koupit v drogerii?
Kupuji v DM
@dundee88 a jaký prosím?
Používám tento gel https://www.albert.cz/shop/Drogerie-a-kosmetika...
Ja kupuju formil v lidlu. Krasne voní ze ani nepotrebuju aviváž.
@michaela666 já v ecohaus papírcích dlouho prala (předtím v denkmit sensitive a občas jelenovi) a mám pocit, že mi prostě nevyprali fleky. I pleny z látkování jsem prodávala bez fleků, ale na spoustě trik mám nevyprané fleky od jídla atd, tak mám pocit, že teď perou nějak blbě
Kupuji z místní drogerie německý prací prášek Waschkönig. Používám na střídačku s pracími gely z DM - na vlnu, funkční prádlo, bílé prádlo.
Už hodně dlouho používám jenom Perwol a vůbec mi jsem neměnila. 🙂 Mně vyhovuje.
Já už dlouho používám kapsle Ariel (z Německa).
Já jsem zrovna vyzkoušela vzoreček Arielu v kapsli a asi jsem se zamilovala do tý vůně. Nevíte někdo jestli stejně voní i gely?
Jinak používám gel Persil.
Poslední dobou předvším Perwoll Renew, na bílé Ariel. dřív jsem používala roky Persil, ale přišlo mi pak, že pořádně nevypral, zůstávaly běžně nevyprané fleky a tak. Z německého pracího prášku (sypký Persil) mám smíšené pocity, kdysi mi v něm několikrát vyprala tchyně (má origo prací prášek z DE od manželovy sestřenice) a jako jo, vypralo to i odolný skvrny...ale spolu s nimi šly dolů např. i obrázky z triček. takže několik bodyček nebo triček naprosto zničených (přitom doma to bylo prané několikrát a nic). Od té doby odmítám sypký prací prášek, jedině na utěrky či prostěradla, která potřebuju vybělit.
Kapsle Ariel a pro dítě gel Ariel sensitive. Na jemné Perwooll
Beru uplne ten nejlevnejsi co existuje 😀 ( beru na cerne na barevne a extra na bile ...
Nemam zadny Problem
Vyšlo mi to dle davkovani že peru za 1.75 🤩czk
Na bílé jedině Weisser Riese z Německa prášek - bezkonkurenční ! A jinak Ariel kapsle , vše z DE.

Používám feel eco color prací gel, nemůžu si pomoct, ale jiný mi nevonějí. Jak změnili složení Persil sensitive, který jsem používala dříve, tak jsem přešla na tenhle a jiný mi nevoněj prostě 🙈