icon

Tablety do myčky. Jaké jsou nejlepší?

obloha78
10. únor 2021

Prosím o doporučení.Jaké tablety jsou nejlepší používat do myčky(značka)?Děkuji

felixfelicis
10. únor 2021

Denkmit Nature 🙂

kevi1
10. únor 2021

Za nas je najlepsi gel, nic tak neumyje jak gel podla mna 🙂 tablety su dobre z dm, ale aj finish trebars, jedine fakt nedobre mi prisli od Jaru

andycr
10. únor 2021

Nejspokojenější jsem s Jar tablety. Už nic jiného nekupuji.

teeerez
10. únor 2021

Nam vyhovuje Somat Gold (12 actions), to mi prijde to nadobi opravdu dobre umyte a vylestene (nepredmyvam a nic jineho do mycky nedavam)

sajul
10. únor 2021

Finish classic, dávám zvlášť sůl a leštidlo.

gramar
10. únor 2021

Zkoušela jsem jich mnoho od nejlevnějších, po nejdražší, přes eko srp. no a v tomto směru na ekologii "kašlu" a kupuji už jenom jar tablety, jsou jediné které u nás fungovali.. 😉

marketka_m
10. únor 2021

dm nature.davam jenom polovinu

jana_zofie
10. únor 2021

@teeerez Ty jsem zkusila jednou a koupila zpátky Somat All in One (8 actions). Podle mě to nádobí vypadá naprosto stejně dobře. Ale zkusím asi i ty DMkové, když na ně všichni pějí takovou chválu...

marketka_m
10. únor 2021

@jana_zofie nekd, me zajima i somat a jar atd.. pak si rikam proc kdyz mi funguje levna tableta..tak nevim zda to neni myckiu nebo zaschnutim..treba moje mama rika ze nic jineho jak jar neumyje..tak nevim🤣

lv
11. únor 2021

Somat, jar, nekdy lidl, dm

obloha78
autor
11. únor 2021

@gramar a ještě zvlášť sůl?Díky

andycr
11. únor 2021

@obloha78 sůl se dává kvůli změkčení vody do zvláštního zásobníku. Tu kupuji b Lidlu.

gramar
11. únor 2021

@marketka_m Souhlasím s tvou mámou, nevím proč to tak je, ale když jsem měla starou myčku, tak jsem tam mohla dát prakticky cokoliv a nádobí bylo čisté, ale teď nic (a to myčku důkladně a pravidelně čistím...).
@obloha78 Jo sůl dávám máme relativně tvrdou vodu a kdybych jí nedávala tak to asi ani jar nespasí, ale tu kupuji vždy nejlevnější kterou vidím 😂 a když myji jen skleničky tak dávám ještě extra leštidlo, ale to je asi o zvyku, i bez něj normálně ten jar myje..

zelenaesmolda
11. únor 2021

Zkousel nekdo davat do myxky mydlove orechy?

almara2
11. únor 2021

@felixfelicis souhlas.

almara2
11. únor 2021

K DM nature nepoužívám ani lestidlo, ani sůl a super.

felixfelicis
11. únor 2021

Jar myje dobre, ale je strasne chemicky citit. Jednak nadobi po otevrení mycky, jednak je nemozne kvuli tomu nechat otevrene to baleni tabletek. DM nijak nesmrdi a v tom malem pakliku zabiraji malo mista. Nemusim uz nic dalsiho pridavat.

gramar
11. únor 2021

@felixfelicis Jo to je fakt Jar je malá chemička v sáčku, ale já pak ještě nechávám nádobí opláchnout čistou vodou, bez přídavku čehokoliv... Sice to není ekologické, ani ekonomické, ale představa "bublinkujícího" jídla mě dětí 😂

obloha78
autor
11. únor 2021

@andycr koupila jsem tyto tablety Jar Platinum Plus.Před chvilkou jsem vytahla nadobi a perfektne umyte.Sklenicky se lesknou a hrnce tez cistounke.Priste treba zkusim i jine,ale s temito jsem spokojena.Dekuju za radu😊

tyna229
13. únor 2021

@obloha78 jar platinum top! Jsem si myslela, ze finish jsou nejlepsi, ale nejsou. Po vyzkouseni jar platinum uz jedine ty 👌

dejvitka
13. únor 2021

Drive Jar, ty byly super, nikdy nezustalo nic neumyto, ale vadila mi ta chemicka vune, citila jsem to i z taliru. Lidl ok, ale ne na napecene hrnce. Ted delsi dobu Finish All in one max, ale mame z toho dost odrene sklenicky, to se mi driv s nicim nestalo. Zkusim asi ten gel.