icon

Venkovní sušák na prádlo. Který je nejstabilnější?

sebinka123
13. čer 2022

Tady se ví většinou vše, tak si jdu pro radu. Chci si koupit nový sušák na prádlo. Venkovní, samostatně stojící, skládací. S jakým prosím máte nejlepší zkušenosti? Měla jsem nějaký obyc, nohy po složení do x, přišel mi docela nestabilní a při každém větru prádlo i se susakem na zemi. Nakonec se začaly ty dráty, nebo jak to nazvat, trhat.
Předem moc děkuji za doporučení.

tasimia
14. čer 2022

@sebinka123 koupila jsem obyc v Kauflandu, za pár kaček a už pet let drží ;).

sanyy22
14. čer 2022

@tasimia taky tak 😉

jjasmina
14. čer 2022

@sebinka123 já mám pomalu 10nlet z jysku a drží 😃

justslava
14. čer 2022
Uživatel justslava je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od justslava.

Já mám od Leifheitu a jsem spokojená, je dost stabilní a oceňuju i držák na ponožky🙂

mimi1004
14. čer 2022

@sebinka123 Mám tyhle dva z Hornbachu zn. Gimi a stabilní jsou dost. Šňůry jsou silnější, rozhodně neprasknou. Proti těm obyčejným sušákům je to jak nebe a dudy.

barumrallyebum
14. čer 2022

Leifheit. Je odolny povetrnostnim podminkam. Ty levne susaky jsou na doma, tzn kde je sucho.

jannym
14. čer 2022

Manzel mi koupil od viledy, roztahovaci, takze v uplne roztazeny je pres celou delu chodby, mame ho od vanoc a musim rict, ze me fakt mile prekvapil

sebinka123
autor
14. čer 2022

Ty obyc sušáky jsem právě měla. Po chvilce se mi začnou trhat ty šňůry nebo v těch svarech to rezne a ničí to oblečení. A bydlíme na kopci, kde dost fouká, tak hledám i něco opravdu stabilního.
Děkuji za rady.
Takže ten sušák s nohami rovně je stabilnější než ten, co to má do kříže?
Právě přemýšlím hodně nad leifheit a viledou. Který vám přijde lepší, viz moje požadavky? Děkuji

mishka87
14. čer 2022

@sebinka123 mám vysoký sušák od Leifheit. Vejdou se na něj až 2 pračky a je stabilní i venku. Povlečení nemusím překládat, aby se mi tam vešlo.

antoinet
14. čer 2022

Mám ten úplně nejdelší od Viledy a nechápu, jak jsem bez něj mohla žít 😀 Je stabilní, obří (mám pračku na 10 kg prádla a i tak ho prádlo nezaplní) a hlavně se na něj vejde povlečení.

felixfelicis
14. čer 2022

Mam roztahovaci od Viledy a super. Srovnani s obyc susakem nebe a dudy.

marta88
14. čer 2022

Mám nově Leifheit se stříškou. Je super. Bytelný a velký. Skládací a hlavně ta stříška 😊 Jsem s ním moc spokojená