Máte zkušenosti s hybridní pánví Fabini?
5. kvě 2026
Holky, tady se vždycky ví všechno. Zvažuju pořízení hybridní pánve Fabini, ale nestojí zrovna pár korun, tak by mě zajímalo - máte některá, jste spokojené?
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

@pinkninja Je super, že dnes už lidé přemýšlí nad tím, do čeho a koho chtějí investovat.
Kdysi mne fakt naštvala ETA, když se zlomil nějaký bazmek na hlavě ručního robotu. Dříve ta část byla kovová, najednou plastová. Trvalo přes 1/2 roku, než jsme z nich vydolovali informaci, že přešli s výrobou do Číny a vyhořel jim tam sklad.
Ať si tedy koupíme nový typ :-// Kvůli uštíplé drobnosti…
@brunetka11 jo, to je přesně ono! Já musela tyčový mixér Braun po 5 letech kupovat nový, protože plastové spoje prostě už nezapadaly a tudíž mixér nefungoval. Když jsem toto říkala v Nay při hledání nového, prodavač mi řekl, že můžu být ráda za 5 let, běžně fungují tak 2-3! Strašný konzum dnes... hledala jsem teda nějaký, který ty spoje nemá plastové, ale kovové...."jooo, paní, takové se už nevyrábějí. Takové spotřebiče se vyráběly za socíka, dnes čím častěji měníte, tím lépe.". To je šílené, kam jsme se to dostali...
Aktuálně teda teď, když si něco mohu koupit nerez nebo skleněné, neváhám ani minutu.
Naposledy jsem si kupovala multifunkční robot BOSCH MUM5XW20 Scale. Superskvělý, snad mi aspoň 10 let vydrží, ALE bylo marným hledáním najít takový kus, který by splňoval můj požadavek skleněného mixéru + další násady, které potřebuji. Prostě ani jedna značka neměla to, co jsem chtěla a stále jsem musela z mých požadavků ubírat.