icon

Máte zkušenosti s hybridní pánví Fabini?

mourovatakocka
5. kvě 2026

Holky, tady se vždycky ví všechno. Zvažuju pořízení hybridní pánve Fabini, ale nestojí zrovna pár korun, tak by mě zajímalo - máte některá, jste spokojené?

Strana
z2
dashyyy
5. kvě 2026

nemám teda hybridky, ale dostala jsem Fabini pánve od manžela a jsou boží. Nelituju ani koruny a věřím, že i ty hybridky budou super.

miryp
5. kvě 2026

Nemám tedy hybridní, ale mám jednu čistě nerezovou a pak mám tegame a palačinkovou z řady Meda a to byl za mě nejlepší kup. Rozhodně do budoucna plánuji pořídit i hrnce.

jennyska
5. kvě 2026

@mourovatakocka mám akutálně jiné pánve - Kolimax nerezové a Eva solo Mosaic, na palačinky mám DeBuyer. Tchyni jsme ale teď koupili pánve Fabini a Elmich, vše na základě recenzí, tak uvidíme, jak bude spokojená 🙂

janedv
5. kvě 2026

@mourovatakocka fabini je cinska panev. Resila jsem to tady pred casem. Takze fakt za ty penize nestoji. Cinskou ludru muzes koupit za zlomek te ceny...

miryp
5. kvě 2026
@janedv

@mourovatakocka fabini je cinska panev. Resila jsem to tady pred casem. Takze fakt za ty penize nestoji. Cinskou ludru muzes koupit za zlomek te ceny...

@janedv to mi úplně uteklo. Dík za info. A kde sis nakonec koupila tu pánev?

1pomnenka
5. kvě 2026
@janedv

@janedv Tady píší Itálie a Francie a tomu by odpovídala cena. Když googlím, vyjede mi Čína, to by byla hodně drahá pánev. 😒
https://forbes.cz/pohlreichovy-panve-a-milion-z...

janedv
5. kvě 2026
@miryp

@janedv to mi úplně uteklo. Dík za info. A kde sis nakonec koupila tu pánev?

@miryp nikde! Zacala jsem chodit do prace a nemam cas varit 🙈

janedv
5. kvě 2026
@1pomnenka

@janedv Tady píší Itálie a Francie a tomu by odpovídala cena. Když googlím, vyjede mi Čína, to by byla hodně drahá pánev. 😒
https://forbes.cz/pohlreichovy-panve-a-milion-z...

@1pomnenka ano! To je presne ono! Az na to, ze to pak zmenili. Protoze to bylo moc drahe. Volala jsem jim, psala. Je to ofiko potvrzeno. Cina. On totiz mel pred casem rohlik.cz akci, ze panev za polovic. Uz jsem ji mela v kosiku, sla platit a tam vyskocilo made in china. Volala jsem rohlu, ze co to je, a oni potvrdili, ze design v cr, vyroba cina. Nechtelo se mi verit, viz forbes. Tak jsem volala a psala do fabini. A fakt to tak je. Cina. Resilo se to u mme na profilu pred casem, jeste nekdo o tom psal a taky volal. A fakt. Cina.

janedv
5. kvě 2026

Jako - ja byla fakt nastvana. Reklama, forbes clanek, vse... A je to cina. Fakt cinska cina. Mrzi me byt poslem spatnych zprav. Panev nemam, az nekdo najde kvalitni necinskou, budu vdecna za tip. Ale fabini ne, fakt me nastvali.

mahev
5. kvě 2026

Jan Fabini, zakladatel značky Fabini, se pustil do světa podnikání s výrobou kuchyňského nádobí v 19 letech. Nyní ve svých 27 letech stojí za úspěšnou firmou a je vzorem pro mladé nadšence.
Přehled od AI Česká značka nádobí FABINI sídlí a má svůj showroom v Praze-Holešovicích na adrese Bubenská 1477/1. Značka funguje především jako e-shop, ale na uvedené adrese si lze produkty osobně prohlédnout.Adresa: Bubenská 1477/1, 170 Jsme český výrobce nádobí.

mahev
5. kvě 2026

Nádobí české značky FABINI je navrhováno v České republice, ale vyrábí se převážně v Asii. Zakladatel Jan Fabini se zaměřuje na kvalitu produkce, přičemž dříve výroba probíhala také v Itálii, ale aktuálně je produkce soustředěna v asijských továrnách. Design, vývoj a technické parametry jsou pod kontrolou

janedv
5. kvě 2026
@mahev

Nádobí české značky FABINI je navrhováno v České republice, ale vyrábí se převážně v Asii. Zakladatel Jan Fabini se zaměřuje na kvalitu produkce, přičemž dříve výroba probíhala také v Itálii, ale aktuálně je produkce soustředěna v asijských továrnách. Design, vývoj a technické parametry jsou pod kontrolou

@mahev vyrabi se v Cine. Neni, fakt neni, cesky vyrobce nadobi. Je to cina.

drep
5. kvě 2026
@mahev

@mahev reklamní slogan. @janedv má pravdu, já se rohlíkovskou akcí nachytat nechala a pánev je čína. Mám od nich ještě starší nádobí, to bylo vyrobené v itálii a je super, ale už nic dalšího nekoupím, nesnáším, když ze mě někdo dělá vola. Ještě před pár lety to hrdě na webu inzerovali, jak vyrábí v evropě, teď na webu se sice prsí, jak design český, ale o výrobě pro jistotu ani slovíčko

kayty
6. kvě 2026

Já to vím, že je z číny. Co dneska není z číny. I Eta má výrobu nebo komponenty tamtéž.
Mám pánve z Lucca série a super. Momentálně mám na cestě dvě hybridní pánve z akce, co měli na webu, tak uvidíme.

mourovatakocka
autor
6. kvě 2026

Nekonečně se mi líbí, jak se brojí proti Číně. Vyrábí se tam ranec věcí, hlavně všichni se houfně chlubí kaufem z Temu 🤣

Díky všem za věcné komentáře. Vybírám novou pánev, nechci zase ikeu a líbí se mi koncept těch hybridních, proto mě zajímalo, zda s nimi má někdo zkušenosti.

jennyska
6. kvě 2026
@janedv

Jako - ja byla fakt nastvana. Reklama, forbes clanek, vse... A je to cina. Fakt cinska cina. Mrzi me byt poslem spatnych zprav. Panev nemam, az nekdo najde kvalitni necinskou, budu vdecna za tip. Ale fabini ne, fakt me nastvali.

@janedv a co ten Elmich? Nebo právě Eva Solo případně Kolimax? Od nich mám pánve a zrovna o Kolimax vím, že vyrábí v ČR, v Jeseníkách.

somalicats
6. kvě 2026
@mourovatakocka

Nekonečně se mi líbí, jak se brojí proti Číně. Vyrábí se tam ranec věcí, hlavně všichni se houfně chlubí kaufem z Temu 🤣

Díky všem za věcné komentáře. Vybírám novou pánev, nechci zase ikeu a líbí se mi koncept těch hybridních, proto mě zajímalo, zda s nimi má někdo zkušenosti.

@mourovatakocka mam jednu hybridni od Fabini a dve normalni od Fabini a nemenila bych, Cina necina. Jsou to nejlepsi panve, jake jsem kdy mela, skvele se na nich dela a neprichytava se na nich nic.

dashyyy
6. kvě 2026
@kayty

Já to vím, že je z číny. Co dneska není z číny. I Eta má výrobu nebo komponenty tamtéž.
Mám pánve z Lucca série a super. Momentálně mám na cestě dvě hybridní pánve z akce, co měli na webu, tak uvidíme.

@kayty souhlas.. ETA to má stejně jak Fabini, výroba v Asii návrhy od nás.. mám bývalou fabriku pár metrů od baráku a všechno se rozprodalo soukromým investorům, něco koupilo město v části obnovili SOU, které se v Hlinsku rušilo, tak alespoň že tak, ale i tak je to smutný.. dřív v Etě pracovala dobrá skoro půlka města, to už tak 20let není pravda

janedv
6. kvě 2026
@mourovatakocka

@jennyska diky moc, mrknu na ne.
@mourovatakocka ja se citila podvedena - ceske panve a ejhle, cina. Kdyby bylo s tou cinou vse super, tak ji hrde priznaji, ne? A ne takto na tajnaka, ze cesky dizajn rovna se ceske panve vyrobene v cine ..
Vsude se tomu vyhnout nejde, to ne. Ale v kontaktu s jidle cinu fakt nechci. U nas nenajdes ani temy, shein, a pod. Ale to muze mit kazdy jinak, ja ti to nevnucuji. Informuji, protoze me ta informace chybela.

drep
6. kvě 2026
@janedv

@jennyska diky moc, mrknu na ne.
@mourovatakocka ja se citila podvedena - ceske panve a ejhle, cina. Kdyby bylo s tou cinou vse super, tak ji hrde priznaji, ne? A ne takto na tajnaka, ze cesky dizajn rovna se ceske panve vyrobene v cine ..
Vsude se tomu vyhnout nejde, to ne. Ale v kontaktu s jidle cinu fakt nechci. U nas nenajdes ani temy, shein, a pod. Ale to muze mit kazdy jinak, ja ti to nevnucuji. Informuji, protoze me ta informace chybela.

@janedv https://www.kolimax.cz/faq/
Mě to zaujalo, až budu cokoliv potřebovat, budou moje volba.

janedv
6. kvě 2026
@drep

@janedv https://www.kolimax.cz/faq/
Mě to zaujalo, až budu cokoliv potřebovat, budou moje volba.

@drep koukam, koukam, vypadaji skvele.
Dekuji @jennyska!

pinkninja
6. kvě 2026
@jennyska

@janedv a co ten Elmich? Nebo právě Eva Solo případně Kolimax? Od nich mám pánve a zrovna o Kolimax vím, že vyrábí v ČR, v Jeseníkách.

@jennyska Diky! Taky nastuduji!👍🏻

kayty
7. kvě 2026
@mourovatakocka

@mourovatakocka Já mám doma keramické pánve už nevím odkud a právě ty Fabini Lucca, které jsou nerez s keramickým povrchem (některé). Hybrid mě zajímal, tak jsem zvědavá, co přijde.
Třeba s Kolimax mám blbou zkušenost. Vnitřek mi olezl a to se nádobí mylo ručně, nikdy v myčce. Zlatá obyčejná Ikea nebo Tefal proti tomu.

jennyska
7. kvě 2026
@kayty

@mourovatakocka Já mám doma keramické pánve už nevím odkud a právě ty Fabini Lucca, které jsou nerez s keramickým povrchem (některé). Hybrid mě zajímal, tak jsem zvědavá, co přijde.
Třeba s Kolimax mám blbou zkušenost. Vnitřek mi olezl a to se nádobí mylo ručně, nikdy v myčce. Zlatá obyčejná Ikea nebo Tefal proti tomu.

@kayty ano? Tak to me mrzi. Ja mam kolimax tuhle nerez panev a teda uz cca 2 roky drzi krasne. Myju take jen rucne.

Kdysi davno jsem mivala teflonove panve, ale cca 4 roky zpet jsem presla postupne na vse nerezove..tak jsem hodne patrala a studovala a zacala nakupovat ruzne DeBuyer, potom Kolimax a ted nove Eva Solo 🙂 Elmich brzy vyzkousim - tj cca za dva tydny u svagrove, tak dam pripadne vedet jake jsou.

pinkninja
7. kvě 2026
@jennyska

@kayty ano? Tak to me mrzi. Ja mam kolimax tuhle nerez panev a teda uz cca 2 roky drzi krasne. Myju take jen rucne.

Kdysi davno jsem mivala teflonove panve, ale cca 4 roky zpet jsem presla postupne na vse nerezove..tak jsem hodne patrala a studovala a zacala nakupovat ruzne DeBuyer, potom Kolimax a ted nove Eva Solo 🙂 Elmich brzy vyzkousim - tj cca za dva tydny u svagrove, tak dam pripadne vedet jake jsou.

@jennyska Budu rada za recenze! Taky me to ted pálí. Potrebuju obměnu a jsem z toho jelen…

jennyska
7. kvě 2026
@pinkninja

@jennyska Budu rada za recenze! Taky me to ted pálí. Potrebuju obměnu a jsem z toho jelen…

@pinkninja vím přesně, v jaké fázi se nacházíš... vybrat tu pravou a hlavně, když víš, že nechceš plasty, teflon, pfas a jiné, ale opravdu dobrou zdravou volbu nerezovky, jsou to hodiny studování. Za mě zatím tyto 3 značky opravdu TOP a tu Elmich uvidím 🙂 dám vědět.

Btw, Eva Solo je primárně prezentovaná jako dánský design, ale konkrétní země výroby u Mosaic řady, kterou mám, není na oficiálním webu jasně uvedená. U Mosaic pánví většina uživatelů uvádí, že na spodní straně bývá „Made in China“, ale oficiálně to Eva Solo na produktové stránce nekomunikuje. Já si tuto značku vybrala právě pro řádném prostudování skupiny Non Toxic a doporučení od Cukrfree atd. - jim důvěřuji.

pinkninja
7. kvě 2026
@jennyska

@pinkninja vím přesně, v jaké fázi se nacházíš... vybrat tu pravou a hlavně, když víš, že nechceš plasty, teflon, pfas a jiné, ale opravdu dobrou zdravou volbu nerezovky, jsou to hodiny studování. Za mě zatím tyto 3 značky opravdu TOP a tu Elmich uvidím 🙂 dám vědět.

Btw, Eva Solo je primárně prezentovaná jako dánský design, ale konkrétní země výroby u Mosaic řady, kterou mám, není na oficiálním webu jasně uvedená. U Mosaic pánví většina uživatelů uvádí, že na spodní straně bývá „Made in China“, ale oficiálně to Eva Solo na produktové stránce nekomunikuje. Já si tuto značku vybrala právě pro řádném prostudování skupiny Non Toxic a doporučení od Cukrfree atd. - jim důvěřuji.

@jennyska Moc díky za obsáhle vysvětlení.
Vim, ze Tefal vyrábí jeste podstatnou část ve Fr. a tuším, ze už neprodukuji jen teflon.
Ja potrebuju primárně wok na všechno a nepřilnavou na to ostatní. A na to mi nerez neprijde dobra volba - neprilnavost nasucho…🤷🏻‍♀️

pinkninja
7. kvě 2026
@jennyska

@jennyska Člověk by řekl blba pánev…🥴🫣🤣🤣

brunetka11
Včera ve 04:51
@jennyska

@jennyska Díky za tip! 🙂

brunetka11
Včera v 05:05
@pinkninja

@jennyska Člověk by řekl blba pánev…🥴🫣🤣🤣

@pinkninja Je super, že dnes už lidé přemýšlí nad tím, do čeho a koho chtějí investovat.
Kdysi mne fakt naštvala ETA, když se zlomil nějaký bazmek na hlavě ručního robotu. Dříve ta část byla kovová, najednou plastová. Trvalo přes 1/2 roku, než jsme z nich vydolovali informaci, že přešli s výrobou do Číny a vyhořel jim tam sklad.
Ať si tedy koupíme nový typ :-// Kvůli uštíplé drobnosti…

Strana
z2