icon

Zkušenosti s Temu

Včera ve 23:43

Ahoj holky.Poprvé jsem se rozhodla nakoupit přes temu a zajímalo by mě,jak jste vy,které nakupujete běžně přes temu spokojeně se zbožím (kvalitou apod).Nakoupila jsem si nějaké oblečení a dekorace do domácnosti,tak snad nepřijde nějaký úplný aušus,abych nemusela řešit vrácení zboží 😀

anonym_e7792c
Dnes ve 04:27

Kupuji jen věci, které se tu nedají sehnat ( náhradní díly, dřevěné formy, háčky do skleníku ) nebo jsou tu drahé, protože si na ně e-shop přihodí 200%. Temu ale podražilo, nevím, zda se ještě něco vyplatí. Viděla jsem v práci oblečení a boty, nenosila bych to. Psali, že je to 100% bavlna, byl to 100% polyester. Vrácení zboží se nevyplatí, ale můžeš reklamovat, peníze ti vrátí ihned. Fotografie zboží jsou upravené.

zuzkasim
Dnes v 05:18

Koupila jsem párkrát drobnosti, které se našemu trhu asi nevyplácí vyrábět, pokud se to u nás dá koupit, je to často stejně přeprodej. Někdy koupím náhradní díly nebo speciální nářadí. Oblečení se dá u nás koupit hezké a kvalitní, pokud mi stačí obyčejné, tak klidně řetězce, ale mám možnost si to osahat, vyzkoušet. Pokud dekorace, tak mám ráda asi úplně jiný styl, sem tam si přivezu něco z cest, něco mám na památku po babičce, něco z galerie nebo dárky. I tak toho mám doma až až. Není mi příjemná myšlenka podporovat čínský trh tam, kde to ničí náš trh. Takže pokud tady plastové kolíčky nebo patentky nikdo nikdy nevyráběl, koupím je tam. Ale oblečení? Sama šiju a vím, jak se Číně nedá ruční prací konkurovat.

alianan
Dnes v 05:25

Holkám gumičky do vlasů a různé vlasové ozdoby, oblečení pro panenky - přijde mi kvalitnější než Baby born. Mám ráda do pokojíčku obrázkové folie na okna. Hračky pro kočky a věci do teraria. Vodové omalovánky, kostýmy princezen.
Fakt hezké a nevěřila bych, že to řeknu, jsou jejich umělé kytky, mám vánoční hvězdu a tulipány a fakt pěkný.
A to je asi všechno.

a ještě náhradní díly ke spotřebičům nebo do počítače. A jedno z dětí je nadšený do kamenů, tak různé kameny, je ni jasné, že jsou barvené, ale on je spokojený.

krtcice
Dnes v 05:51

Kupovala jsem několikrát a vždy jsem byla spokojená. Dekorace domů, rámečky na fotky, vánoční sáčky na adventní kalendáře, samolepky na dárky, gumičky, různé korálky a podobně na tvoření (dcera má enormní spotřebu) a i pár kousků oblečení. K Vánocům synovi takovou magnetickou Minecraft stavebnici, čekala jsem že ty magnetky nemusí moc držet ale drží peckově, i když stavbu zvedne za kostku tak to drží.

lenkamal1
Dnes v 18:16

Kupovala a kupuji hlouposti které u nás stojí více peněz, obal na mobil, malé koberečky do koupelny, celkově doplňky

autor
Dnes v 19:59

@anonym_autor Holky mockrát všem děkuji za zkušenosti.Jaem zvědavá co dorazí,ale těším se😁.

zuzekk
Dnes v 20:13

Myslím, že pokud to jen trochu jde, je lepší se těmhle typům obchodu vyhnout… obloukem.