icon

Postazdarma - zkušenosti a povinnost platit doplatek

bartovaandrea
30. říj 2019

Ahoj, chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Kupovala jsem na postazdarma.cz něco pro dcerky na dobírku a teď mi přišla SMS a mail od nich, že měli chybu v systému, a byla tam chybná cena a že chtějí poslat 99kc doplatek, jako není to žádná extra částka,ale nesetkal jste se s tím někdo? Nechápu proč když si něco koupím musím pak něco ještě doplácet kvůli jejich chybě.

lv
•
30. říj 2019

Postazdarma, postovnezdarma atp. je přeprodej z Aliexpresu, Wishe (s 10nasobnou cenou). Můžeš odstoupit od smlouvy, do 14dnu od nakupu bez udání důvodu a zboží zaslat zpět - což už tedy bude na tvé naklady. Nebo nepřevzit balík, pokud ti zboží ještě nepřišlo.

vitezove
•
30. říj 2019

@bartovaandrea mrkni na obchodní podmínky. Pokud to tak nemají, tak tě jejich chyba nemusí vůbec zajímat. Každopádně jestli nechceš doplácet, vrátí ti všechny peníze.

rebe
•
30. říj 2019

Nemusíš doplácet nic, je to jejich chyba, odesláním objednávky jsi s nimi uzavřela kupní smlouvu.

aselluska
•
30. říj 2019

Odstup od smlouvy, objednej na Wish třeba... za tu kvalitu u nich nic moc, ale té čínské ceně to odpovídá.

bartovaandrea
autor
•
30. říj 2019

Taky sem si říkala právě,a nic jsem v těch obchodních podmínkách nenašla, děkuju, už jsem jim to psala, a jinak ta objednávka už je u nás doma přes 14 dnů, takže bez důvodu nemůžu odstoupit. Achjo, to je furt něco. Každopádně děkuju a uvidíme co napíšou.

vitezove
•
30. říj 2019

@bartovaandrea jo počkej... ty už to máš doma... hele to jim nic neplať 😀D. Vyprdni se na ně. To je jejich chyba a pokud to není v obchodních podmínkách, tak to je nesmysl 😀. Fakt kašli na ně.

gruyerre
•
30. říj 2019

@bartovaandrea cože? Ty uz mas zboží 14 dni doma a oni si napisou o doplatek? Dobrá drzost 😀. Napsala bych jim, ať tedy pošlou peníze za zboží + peníze za poštovné (zpáteční balíček od tebe k nim), a že jim zboží vrátíš.

juliet84
•
30. říj 2019

Ježíš holky,ted jsem tam také objednala. Mám se bat co bude nasledovat ? Poslala jsem penize pres ucet.

bartovaandrea
autor
•
30. říj 2019

@juliet84 třeba to budete mít v pohodě 😊 já to brala na dobírku a stejně si dovolí tohle, tak uvidíte 😊 max budete na to připravena

bartovaandrea
autor
•
30. říj 2019

@vitezove
@gruyerre
Zase mám strach aby kvůli 99kc nebyli zbytečný problémy.

vitezove
•
30. říj 2019

@bartovaandrea hele to je nesmysl. Jestli chceš, zeptej se někde online v právnické poradně zdarma. Ale ty sis objednala něco, za nějakou cenu. A oni ti nemůžou dodatečně účtovat jakékoli poplatky nebo tak. To je prostě nesmysl.

rebe
•
30. říj 2019

@bartovaandrea Když s někým uzavřeš smlouvu, tak on po tobě nemůže zpětně chtít nic, co není ve smlouvě, když si to rozmyslí. A obchod je smlouva. Vážně klid, nemůžou nic.

mirinda35
•
30. říj 2019

Nejhorší zkušenost s tímhle obchodem. Mladý cucaci si udělali,,business,, a vůbec tomu nerozumí. Objednávali jsem si u nich kdysi boty,boty mi nepřišly,peníze pryč....tak pozor

astyna88
•
31. říj 2019

Neobjednavam, manzel obj draka za 200 kc, ja stejneho za 25 kc a uz ho mam doma,ale on jeste ne 😀 kupuju rovnou z aliexpresu,kdyz neco nedojde do 3 mesicu,reklamuju a penize mam zpet. Tyhle preprodeje nechapu.

Jinak, dodatecne plneni neni mozne a ani obchodne korektni. Neplat.

jarla
•
31. říj 2019

pak dej vědět,co ti odpoví....neplatila bych nic,oni určili cenu za zboží a za poštovné,ty jsi s nimi uzavřela kupní smlouvu a tím s cenou souhlasila,to,že v tom maj binec je něco,co tě nemusí zajímat,ty jsi své jako zákazník splnila

bartovaandrea
autor
•
31. říj 2019

Hlavně včera večer jsem jim odpovídala na mail od nich a zatím do teď se nikdo neozval, taky nechápu....každopádně platit nic nemám v úmyslu, ani v jejich obchodních podmínkách jsem nic takového nenašla, takže ať si to doplatí ten který tu chybu udelal. Díky za podporu holky 😊

amazonkajanik
•
31. říj 2019

Z poštovnézdarma uz nenakupuji,jsou poměrně drahý oproti joom a vova,přestože mají skoro stejnou nabídku. Jinak jak joom,tak i vova,když přišlo něco poškozené,nesouhlasilo to s nabídkou (místo 160pastelek přišlo 6 a orezavatko za akční cenu 77,-) nebo zásilka nedorazila vůbec,stačilo zadat redundace a peníze jsem měla do 14dnů zpět na účtu

ilema
•
1. lis 2019

Já s nimi mám špatnou zkušenost, zboží jsem zaplatila, nepřišlo, nepřišlo ani po mých urgencich a peníze už jsem nikdy neviděla. Nicméně jak už holky psaly, to je jak kdyby sis koupila v krámě pět rohlíku za deset kaček a pak za tebou vyběhla prodavačka, že chce dvacet, i kdyby se nakrasno spletla, je to její chyba a musela by to zaplatit ze svého.

bartovaandrea
autor
•
1. lis 2019

Víte co já tam zase nikdy nic na dobírku nebrala a celkově pokud obchod není Mall nebo Alza tak beru vždy na dobírku.
Jinak to dopadlo tak, že mi odepsali až další den večer že se omlouvaji a samozřejmě nic doplácet nemusím. Takže to asi jen zkoušeli.