Hodnocení

Roan Marita Prestige

8.9
8
recenzi napsala tonsillitis12.1.2022
  • Odpružení
  • Bytelnost a průjezdnost terénu
  • Hůř se ovládá
  • Nepohodlné skládání
Měli jsme doma pouze sportovní část, jako druhý kočárek (hlavní jsme měli kočárek junama). Rozhodně působí bytelněji, takže člověka při projíždění jakéhokoli terénu ani nenapadlo, že by se s kočárkem mohlo něco stát.
Ale oproti junamě se o dost hůř řídil a skládal, celkově byl víc těžkopádný. A pro nás největší nevýhoda, že nejde nastavit výška madla.
Na projetí terénu cestou-necestou ale jasná volba 🙂
8
Jako houpací kočárek do lesa a do polí je fajn, do města bych ho nechtěla
recenzi napsala vendes5.5.2020
Jako houpací kočárek do lesa a do polí je fajn, do města bych ho nechtěla. Je to tank, ovšem neskladný, na převážení v autě není úplně ideální. Velká hluboká korba je fajn, sporťák je horší. Stříška rychle vyšisuje (oproti zbytku kočárku). Máme u každé babičky jeden bazarový.
9
Kola obrovska nafukovaci, za tri roky se s nimi nic nestalo
recenzi napsala barmil7.3.2020
  • Super odpruzeny
  • Postorna korba
  • Velka nafukovaci kola
  • Tezky
  • Spatne se sklada, zabere moc mista
Hluboka prostorna korba, vejde se i tlusty fusak. Ma polohovaci dno a ksiry. Sportovni sedacka jde obema smery, lze polozit az do uplne roviny, i s podnozkou. Kola obrovska nafukovaci, za tri roky se s nimi nic nestalo.
10
Jediná jeho nevýhoda je špatná skladnost, ale je to nerozbitný tank, který navíc umí působit velice elegantně
recenzi napsala michaelapfeiferova21.11.2019
  • Projede jakýkoliv terén
  • Krásně hloupá
  • Umí vypadat elegantně i do města
  • Nerozbitný :-)
  • Špatná skladnost
Tenhle kočárek považujeme za úplný top mezi kočárky. Jediná jeho nevýhoda je špatná skladnost, ale je to nerozbitný tank, který navíc umí působit velice elegantně.
7
Hluboká korba skvělá, sportovní verze úplně na prd
recenzi napsala eloise0216.4.2019
Těžko hodnotit. Hluboká korba skvělá, tady bych dala 10 bodů. Sportovní verze úplně, ale úplně na prd.
9
Sama bych už jiný nechtěla
recenzi napsala anezkahruba15.3.2019
  • hluboká, prostorná korba
  • sportovní verze i hluboká korba jdou nasadit po i proti směru jízdy
  • projede snad každý terén - od rozbahněné polňačky na jaře až po sníh v zimě
  • super pérovací - syn v něm okamžitě usne za všech okolností :-)
  • nešťastné uchycení boudičky u sportovní verze
  • nemá otáčecí kola - mě to nijak nevadilo, naopak :-)
  • nemá přehazovací rukojeť, musí se přehodit vždy celá korba (sporťák)
Tento kočár jsme koupili z druhé ruky, po dvou dětech. O kočárek se předchozí majitelé perfektně starali, takže byl jako nový 🙂 Jediné, co jsme museli časem vyměnit, byli péra na podvozku. Byli na jedné straně "vytahanější" a kočárek se mírně nakláněl k jedné straně - což mě osobně hrozně štvalo. Ale na první pohled by si toho rozhodně nikdo nevšiml. Náhradní díly jsme sehnali v pohodě. Dalo by se říct, že to byla otázka pár stovek korun.

S kočárkem jsem velmi spokojená. Bydlíme na vesnici, takže jsou tu z 90 % náročné cesty co se týče terénu (buď polňačky, nebo sice asfalt, ale rozbitý...). Hodně jezdíme do přírody a na výlety a nikdy jsem neměla problém projet jakýkoliv terén. Kočárek se dá pohodlně ovládat i jednou rukou, není těžký na manipulaci. Hluboká korba na kočárku je krásně prostorná a velká. Sportovní verze je také super, polohovací záda i opěrka na nohy. Dostatečně prostorný - nyní v zimě se tam syn pohodlně vešel i se zimním fusakem. Jedinnou slabost vidím v uchycení boudičky u sportovní verze - když houdně fouká, tak do kočárku nafouká z boku. Některé kamarádky mi říkali, že budu nešťastná bez otáčecích koleček. Mě tedy nijak nechyběli. I v obchodech s úzkými uličkami se dá s kočárem doře manipulovat.

Kočárek bych rozhodně doporučila, sama bych už jiný nechtěla 🙂
6
Výborný do terénu
recenzi napsala millimetr4.3.2019
  • Výborný do terénu
  • U sporťáku se nedá sundat madlo
  • Není prodloužená bouda
Klasický, skoro "retro" kočárek.
9
Byla jsem velice nadsena
recenzi napsala pavlin8881.3.2019
  • Prostorny
  • Houpaci
  • Krasny
  • Neskladny
  • Nelibi se mi sportak, fuci tam
Korba je prostorna, uzasne houpe. Byla jsem velice nadsena z kocarku.
10
Naprosto bezkonkurenční
recenzi napsala senzinar13.2.2019
  • Prostor jak vajíčko, tak korba
  • Nejsou
Naprosto bezkonkurenční kočárek! Terénní!!! Velký prostorný! Super.
9
Určitě doporučuji maminkám, které chtějí, aby se krásně houpal
recenzi napsala Iveta31.1.2019
  • krásně se houpe
  • prostorná korba
  • dobře se ovládá
  • snadno se skláda
  • sporťák v autě zabere hodně místa
Za mě super kočárek! Určitě doporučuji maminkám, které chtějí, aby se krásně houpal. Korba je veliká a prostorná, takže i pokud se vám narodí dítě třeba v létě, nebo na podzim, máte jistotu, že i s fusakem se v leže do korby vejde i v půl roce. Malá se vešla do hluboké korby ještě v 10 měsících a to není zrovna drobek. Sporťák taky super, jen do auta je méně skladný. Malé minus má taška bez popruhu (to jsem vyřešila tak, že jsem dala popruh z notebooku a nikdo to ani nepoznal).
9
Skvělá ovladatelnost, snadné rozkládání
recenzi napsala laamanta9.1.2019
Skvělá ovladatelnost, snadné rozkládání. Nafukovací kolečka vhodné do zimy i do složitějšího terénu. Jediné minus byla brzda, o kterou jsem si ničila kožené boty, a též taška na kočárek, na které nebyl popruh na rameno (musela se nosit v ruce). Ale to jsou detaily...
9
Dokonalý houpací kočár
recenzi napsala sailen11.11.2018
Pro ležící miminko dokonalý houpací kočár, v zimě krásně všechno projel. Sporťák není špatný, ale časem nám přestal vyhovovat kvůli své váze a zaplněnému místu v kufru.
9
Vyhovuje mi jak korba, tak i sporťák
recenzi napsala miluska14024.8.2018
  • Poměr cena/výkon
  • Prostorný (korba i sporťák)
  • Houpací
  • Zvládne i horší terén bez vyklepání duše z dítěte
  • Mohutný a těžší kočárek
  • Nákupní košík má řada jiných kočárků lepší
Krasně prostorný kočárek, houpací, projede i náročnější terén. Vyhovuje mi jak korba, tak teď i sporťák - toho jsem se obávala, protože sporťák měl horší recenze. Já jsem ale spokojená. Poměr kvalita/cena má u mě nejvyšší hodnocení. Jako vadu vidím jeho váhu a s tím související horší manipulaci, ale zvykla jsem si.
8
Krásně houpe a vše projede
recenzi napsala andynka8610.8.2018
  • Prostorný
  • Houpe
  • Lze ho složit i s korbou
  • Barva nevybledne ani po letech
  • Nelze polohovat rukojeť
  • Chybí mi otočná kolečka
Před 5 lety mi kočárek maximálně vyhovoval. Velký, prostorný, bytelný. Ideální do terénu, krásně houpe a vše projede. Nejlepší věc, že jde konstrukce složit včetně korby, není potřeba ji oddělávat. Dneska vidím menší nevýhodu v tom, že je poměrně těžký a kolečka nejsou aretační - vše se otáčí silou, rukama. Také mi chybí polohování rukojeti. Ani po letech není vybledlý. Jinak perfektní!
10
Super kočárek do terénu i do města
recenzi napsala beduna129.4.2018
  • Obrovská korba
  • Skvěle houpe
  • Super do terénu
  • Koženka na povrchu
  • Celkem těžký
  • Nelíbí se mi jeho sportovní verze, nepoužívám ji
Super kočárek do terénu, ale i do města. Nafukovací kola a díky odpružení je to úžasný "houpací" kočárek. Obrovská korba. Kdyby se malému nelíbilo momentálně více v šátku, stále by se do korby vešel i v jeho 9 měsících. Kočárek mám koženkový, dá se skvěle udržovat.
10
Houpaci luxus
recenzi napsala nenulinecka20.3.2018
Lehounky odpruzeny houpaci luxus. Jsem s nim neskutecne spokojena.
9
Udělal úžasnou parádu
recenzi napsala lenjii19.3.2018
  • Velkááá korbička
  • Houpací
  • Retro provedení
  • Krásné barvy
  • Velké nafukovací kolečka
  • Nešikovný koš pod kočárkem
Zamilovala jsem se do něj na první pohled. Udělal úžasnou parádu. Takový originál nikdo v okolí neměl.
9
Hlubokou korbičku bych za nic nevyměnila
recenzi napsala lorrelai8.3.2018
  • super pérování
  • velká korba
  • nízký spodní košík (tašky z něj vypadávají)
  • chybí polohování rúčky
Kočárek je úžasný!! Jen teda pro druhorozené mimčo si koupím jiný sporťák, v Roanu nám neseděl zimní fusak. 😉 Ale jinak hlubokou korbičku bych za nic nevyměnila...
9
Krásně houpe
recenzi napsala pychovka3.3.2018
Kočárek je velký, krásně houpe a má nafukovací kola bez možnosti aretace, což se mi - jakožto terénní jezdkyni - hodně líbí!!!
10
Nejlepší kočárek co může být
recenzi napsala medrin1.3.2018
  • velká hluboká korbička, která po sundání z kočárku má velká ucha na odnesení a po položení na zem se s ní dá houpat
  • velká praktická nafukovací kola - všude se dají sehnat pláště i duše
  • mega houpavý kočárek
  • velký prostor v košíku - při hluboké korbě mi tam vlezlo i vajíčko od Roanu
  • sklápěcí rukojeť do dvou poloh
  • pěkný design
  • jen, že je neskladný - v autě zabere víc místa, ale nám nevadilo
Za mě nejlepší kočárek co může být... Používala jsem hodně dlouho a ještě budu pro druhorozenou.