Balando.cz

1 zkušenost

Balando.cz – online obchod s širokou nabídkou pro ženy, muže, děti, dům a zahradu, zdraví a krásu, sport, hračky i elektroniku. Vyberete si z milionů produktů, s dopravou zdarma na všechny objednávky, expresním odesláním (do 24 h u zboží skladem) a možností vrácení do 100 dní. Praktické je i sledování objednávek a přehledné informace o dopravě, platbě a reklamacích.

Nákup probíhá jednoduše – přehledné kategorie, akce Nejprodávanější/Novinky/Výprodej, časté slevy a dárky k nákupu. Odeslání probíhá obvykle do 24 hodin (u vybraných položek), deklarovaná doba dodání 5 – 30 dní. Pro inspiraci slouží zákaznické recenze, blog a připravovaná mobilní aplikace.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Balando.cz

Máš zkušenost s Balando.cz?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
avatar
romanvancura  31. črc 2025

Zboží mi ani po měsíci nedorazilo

Zboží mi ani po měsíci nedorazilo. Dotazem u obchodníka jsem s překvapením zjistil, že se zboží nachází v Číně a jeho dodání bude trvat. Poslal jsem obchodníkovi odstoupení od smlouvy, ten mě překvapil odpovědí, že to nelze, protože zboží už je na cestě. Dále mi vyhrožoval, že zboží budu muset vrátit na vlastní naklady do nějakého hotelu v Dubaji. Měl to být dárek pro syna za vysvědčení, teď v půlce prázdnin už to je pasé.
  • Nic
  • Vše