Pleny Bambo Nature
Dětské eko pleny Bambo Nature byly navrženy ve spolupráci s rodiči tak, aby zajistili maximální pohodlí a nijak neomezovali pohyb dítěte. Bambo Nature jsou k dispozici v 6 velikostech pro všechny věkové kategorie až do doby, kdy dítě přirozeně dosahuje plné kontinence.
Vlastnosti:
- Plenky jsou navrženy se superabsorpčním jádrem, včetně nejnovější technologie kanálků, které odvádí vlhkost od pokožky dítěte a udržují tak dítě v suchu a to i přes noc.
- Pohodlný indikátor vlhkosti mění barvu a usnadňuje Vám tak sledovat, kdy je potřeba plenu vyměnit.
- Flexibilní opasek a nožní manžety bez obsahu latexu zajišťují pevné uchycení bez vlivu na pohodlí a pohyb dítěte.
- Bělení se provádí šetrným kyslíkovým procesem - žádné bělení chlórem znamená maximální bezpečí pro Vaše dítě i životního prostředí.
- Zapínání plen je na suchý zip, který můžete otevírat a zapínat kolikrát bude třeba.
- Pokožka Vašeho dítěte je v bezepčí a v suchu díky vnější prodyšné vrstvě, která snižuje vlhkost a přivádí vzduch k pokožce dítěte.
- Hypoalergenní – dermatologicky testováno
Foto-zdroj: bambopleny.cz
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s plenami Bambo Nature
Máš zkušenost s plenami Bambo Nature?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostEkologické pleny za příjemnou cenu
Když jsem zjistila co všechno obsahují konvenční jednorázové pleny, byla jsem rozhodnuta jít do látkových. Nakonec jsem objevila pleny Bambo nature a zůstala u nich. Jsou neparfémované, bez zbytečné chemie, na svých stránkách mají uvedeno, z čeho se pleny skládají a cena je oproti ostatním ekologickým plenám velice přijatelná. Dokážou pojmout hodně tekutiny, lepítka drží a co je pro mne velice důležité-po třech měsících užívání se dcera neoprudila. Nevýhoda je, že chybí gumička na zádech, takže se občas stane, že větší "náklad" vyteče na záda. Musí se objednávat z internetu a málokdy jsou k sehnání v akci
- Složení bez zbytečné chemie
- Oproti jiným ekologickým plenám velice přijatelná cena
- Pojme dost tekutiny
- Gumičky u nožek
- Nejsou k sehnání v kamenných prodejnách
- Málokdy jsou v akci
- Na zádech není gumička takže větší "náklad" někdy skončí na zádech