beruska125
21. bře 2019
54 

Jak jsme testovali balíček The Wrr

Měli jsme možnost otestovat s dětmi balíček The Wrr. Testovací tým ve složení já, syn Tomáš (8), dcerky Terezka (4) a Emička (1 měsíc).

Image title

Image title

Plyšák: Je super, zabavil ho starší syn, protože dřív přišel ze školy. Má své hrdé místo na poličce nad Tomovou postelí.

Kniha: Opravdu krásná, jedna z nejhezčích knih pro začínající čtenáře, kterou jsem zatím viděla. A hlavně je opravdu zábavná a napínavá. Mě samotnou zajímalo, jak to dopadne. Má líbivý design, na krásném, voňavém, křídovém papíře. Není moc obsáhlá a na stránce nemá hodně textu, což je pro začínající čtenáře motivující a neodradí je to hned od začátku. Syn nečte úplně rád, ale tuhle knihu si hned zamiloval.

Karetní hra: Krásně se doplňuje s knihou, prolíná se příběhem i postavami. Rozhodně je pro starší děti, je už trochu složitější. Dost jsme bojovali s pochopením pravidel, ale když jsme do toho pronikli, je to opravdu zábavná hra, která bude bavit i dospěláky.

Kniha Prckův deník: Ta je úplně úžasná. Není moc obsáhlá, pro mě tak akorát, abych ještě měla nápady, co psát. Obsahuje místo na fotky, zápisky, časové plány s možností zapsání milníků a vlepení samolepek s důležitými momenty (samolepky jsou vzadu přiložené). U starší dcery jsem měla jinou knihu k zapisování deníku miminka a popravdě, naprostá většina knihy je prázdná. Tato kniha mi rozhodně vyhovuje víc, je tak akorát, aby to nebyla nuda a současně obsáhla všechny důležité momenty miminka.

Pexeso: Krásné obrázky a se super krabičkou, která se sestaví a slepí. Vystřihování šestiúhelníků bylo ale o nervy a taky nejsou na moc tvrdém papíře, takže se obávám, že se brzy budou ohýbat.

Dohromady tvoří balíček opravdu krásný komplet, takový dárek by určitě potěšil spoustu maminek a dětí. Kniha je super, nápaditá, zábavná a ne moc složitá i pro začínajícího čtenáře. Karetní hra se krásně s knihou doplňuje, prolínají se postavy i děj. Dohromady tvoří všechny komponenty úžasný komplet, za kterou stojí myšlenka dvou českých tvůrců a kus poctivé práce a velkého srdce.

#test_wrr  #recenze #zkusenosti_wrr

Začni psát komentář...

Odešli