Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    NEFORMÁLNÍ PEČUJÍCÍ
    Jsem pečující osobou už víc jak 10 let … přiznám se; ze dříve jsem se o to vše kolem moc nezajímala, ale poslední měsíce se ke mě nějak dostává více informací a do cesty mi přicházejí věci ohledně tohoto tématu a trošku ve mě rezonuje🤔… už jen ten název NEFORMÁLNÍ … copak si ti pečující mohou vybrat? 🤷🏻‍♀️Ve spoustě případech ne … není to jejich vina, že se jim narodí nemocné dítě; nebo jim onemocní někdo z blízkých … u mě slovo neformální vyvolává pocit NEVIDITELNÍ ! Ano i v dnešní době je tato skupina lidí neviditelná pro spoustu lidí… pro společnost .. obrovské procento maminek Vám řekne, že se cítí vyřazeno ze společnosti … je paní která pečovala 36 let o svého syna, který zemřel, a ona šla na úřad a stát ji vyměřil podporu 5tis !!! První 2 měsíce, poté 4.400,- … přijde Vám to v pořádku? 😱 Spousta pečujících maminek je samoživitelek, ( obrovský klobouk dolu, ale pozor jsou i muži jako samoživitelé, kdy prostě odejde žena, to vím ! ) I dnes je hromada lidí která si myslí “ a co byste jako chtěli? Jste doma, NIC neděláte a berete od státu peníze “ “ Ježiš vidíš oni jsou u moře, co by chtěli, když si žijí na vysoké noze, jeeee oni chtějí nové auto, velké? proč jako? To jim nestačí nějaké normální ojeté? atd atd atd … A ve mě se čím dál tím víc probouzí pocit, že bychom měli přestat být neviditelní ! Že by o nás asi mělo začít být pořádně slyšet … nebo jsme něco méně než ostatní? Jsme jen lidi, kteří by rádi někdy trávili čas tak jak chtějí, dělali něco jiného… 90% pečujících pečuje 24/7 … nechceme litovat! Jen chceme aby nás společnost a stát začali vnímat a VIDĚT !

    Jak můžu získat ♥️?

    Odpověď na dnešní hádanku 🌞

    (2 fotky)
    cherryadomca
    Zpráva byla změněna    17. led 2024    

    V říjnu 23 jsem byla na operaci "tubu" neboli zmenšení žaludku. Původně jsem měla mít operaci SASI to by znamenalo že bych měla ještě dvojí vývod stráveného jídla. Před rokem jsem vážila 160kg dnes mám 133kg. Nejhezčí je že mám chuť do života.

    (2 fotky)
    cherryadomca
    Zpráva byla změněna    17. led 2024    

    Ahoj napadlo mě že bych každý den dala hlášku z filmu nebo pohádky kreslené, hrané, české nebo cizí a vy zkusíte hádat o jaký co se jedná. Odměna je ♥️ pro první z vás..
    Pro dnešek jsem vybrala větu:
    K princeznám se nečuchá..
    Kdopak ví z čeho to je?

    Vývar pořádně přeceděný včera a dnes k obědu, včerejší a dnešní snídaně/svačina. K pití voda nebo čaj.

    (4 fotky)

    Tak mám po bariatrické operaci. A bolí to. Nejhorší ale je ta ukrutná žízeň. No snad si za půl roku řeknu, sakra stálo to za to

    (3 fotky)