denikzaslouzilemamy
28. bře 2018
841 

Vichy Slow Age Nuit - Zítřek začíná již DNES

Děkuji @konik_testuje, že jsem byla vybrána mezi několika šťastnými a dostala tak příležitost vyzkoušet novinku v řadě Slow Age od Vichy Nuit. Pojďte si tedy přečíst, jak celý můj #test_slowage2 dopadl 🙂

Na naši pleť toho útočí poměrně hodně. Od nedostatku spánku, před občas nevyváženou stranu až po ovzduší. To vše má za následek, že je naše pleť zašedlá, unavená a bez života. Jakoby z ní někdo vysál všechnu šťávu.

A tak nastupuje první noční péče od Vichy Slow Age nuit která obnovuje pleť a pomáhá jejímu okysličování. Během noci pleť vyhlazuje a zlepšuje obnovu bariéry pokožky. Ráno byste se tak měla budit s viditelně odpočatou a svěží pletí, doslova napumpovanou životem. A jako bonus s lehce vyhlazenějšími jemnými vráskami.

Unikátní přírodně zbarvená gelová textura, která se lehce vstřebává do pokožky. S obsahem antioxidačních aktivních látek proti stárnutí pleti jako je Resveratrol a Baicalin.

Zní to jako pohádka. Zatímco y spíte a čerpáte energii na další den, pleť by měla díky obsahu účinných látek doslova nasávat život a vymazávat jemné vrásky.

Za unikátní rozhodně považuji jeho přírodně zbarvenou gelovou texturu. Přiznám se, že právě zbarvení, mě na krému hodně zaskočilo. Stejně jako jeho lehká textura, u které jsem se obávala, že nebude dostatečně hydratovat.

Jsem ten typ uživatele, kterého zajímá nejenom barva produktu, ale také jeho textura a hlavně vůně. Vlastně všechny přípravky od šampónů na vlasy přes sprchové gely až po přípravky na pleť, nejdříve testuji a až po té zakoupím. Hodně krémů na pleť u mě ztroskotalo ve chvíli, kdy mi jednoduše jejich parfemace nesedla. A nezáleží na tom, zda byla silná nebo téměř neznatelná.

Vůně jako taková, mě u Vichy Slow Age nuit nepřekvapila. Už delší dobu na mém nočním stolku zaujímá své místo jeho „sestřička“ denní verze Slow Age. Oba tyto krémy jsou téměř shodné, co se týče parfemace. Tady ale veškerá podobnost končí, protože jinak jsou to oba naprosto odlišné produkty.

Zatímco denní verze Slow Age je lehce narůžovělá a velmi hutná, dostatečně hydratuje a velmi rychle se do pleti vpíjí. Noční verze Slow age je konzistencí spíše hustší gel. Ne příliš a ne ani málo. Vůně jako u celé řady Slow Age je příjemná a nijak mi nevadí, naopak. Ovšem barva tedy trochu nelichotivá je.

Výrobce uvádí, že má svým hnědým nádechem připomínat tradiční, lékárenské masti. Neumím dost dobře posoudit, jakou barvu tehdejší masti měly, mě osobně není hnědá barva nijak příjemná a ze začátku jsem se trochu bála, zda bude na pleti vidět. Po několika použitích u zrcadla jsem ale zjistila, že nehledě na výraznou hnědou barvu, na pleti sama o sobě vidět není.

Textura je velmi jemná a na pleti doslova taje pod prsty. Dobře hydratuje a pleť je po krému taková pěkně naducaná. Mojí sušší pleti vyhovuje, ale přesto bych na noc uvítala něco více hydratačního. Normální nebo smíšené pleti, ale bude krém perfektně vyhovovat.

Neucpává póry, nezpůsobuje začervenání, pálení, ani jiné nepříjemné reakce a ani mé mastnější bradě nevadí. Jiné krémy mi často způsobují ucpávání pórů právě v oblasti brady a díky tomu vznik nevzhledných a dost často bolestivých pupínků. A většinou mi stačí jedna nebo dvě aplikace daného produktu, abych věděla, že není pro mě ten pravý.

Posoudit, zda opravdu vyhlazuje vrásky a předchází vznik novým zatím nemohu. Na to jsem krém testovala příliš krátkou dobu. Boj s vrásky je totiž složitý a hlavně je to běh na dlouhou trať.

Určitě bych ho ale doporučila všem z vás, které hledáte hydratační, ale nemastný krém, s příjemnou parfemací a složením, které vaší pleti dodá potřebnou vláhu a díky obsahu antioxidantů, se budete budit s odpočatou a svěží pletí každé ráno.

Monika

Začni psát komentář...

Odešli