ivakalinova
13. pro 2019
905 

Vyhodnocení adventní soutěže s Viledou!

Dobrý večer vám všem,

v první řadě mi dovolte, omlouvám se za technický výpadek a za to, že jsem výsledky soutěže nemohla zveřejnit dřív. Teď už je ale konečně přináším!

Určitě jste zvědavé, co jsem vybrala nakonec za cenu? Jedna z vás získá úžasného pomocníka - Windomatic, vysavač na okna.

Moc bych vám chtěla poděkovat za opět obrovskou účast v soutěži. Bylo vás neuvěřitelných 357. Víte, pro mě je to taková odměna za tu práci a čas nad tím strávený. Musím se přiznat, že odpovědi na soutěžní otázku jsem doslova hltala. Kdybych mohla, tak každé z vás s radostí ty přání splním. Bohužel to není v mých silách, ale slibuji, že se u Ježíška přimluvím a že každá z vás pod stromečkem dáreček najde.

Teď už pojďme k samotné vítězce. Generátor náhodných čísel tentokrát vybral @verrunn - moc gratuji, do IP pošlu pokyny k doručení výhry. 

Připomínám, že každý den spouštím okénko adventního kalendáře, že moje ostatní kolegyně ambasadorky mají ještě své soutěže. Do konce roku je pořád co vyhrát. 

Teď už krásný večer a nádherný třetí adventní víkend, Iva, Emička, #vileda

#vanoce_s_ambasadorkami

@verrunn moc gratuluji 😘

13. pro 2019

Ivi, mám obrovskou radost, že jsem něco vyhrála, opravdu pátrám v paměti a myslím, že je to poprvé, navíc v pátek 13.😂 Výhru bych ráda přenechala @rebe, ta si, myslím, tento výrobek přála.
Krásný advent všem.

14. pro 2019

@verrunn moc gratuluji😘

14. pro 2019

@verrunn Nevím, co napsat, dojala jsi mě, je to nádherný vánoční skutek. Opravdu si ho přeju, jsem jedna z těch, která o něj Ivče psala. Ale myslím, že takových je nás tu hodně. A vyhrála jsi ty! Takže to nemůžu přijmout, to vážně nejde. Moc ti děkuju za ten krásně hřejivý pocit z tvého gesta :-*

14. pro 2019

moc gratuluji 🙂

14. pro 2019

@rebe no, jak jsem četla ten seznam, tak jsi byla jediná ;)

14. pro 2019

gratuluji

14. pro 2019

Holky, vy jste úžasné. Domluvte se, a pak mi dejte vědět ❤️

15. pro 2019

Zpráva s pokyny poslána vítězce do IP!

16. pro 2019

Začni psát komentář...

Odešli