1 / 1

    Kupovala jsem ted z Tchiba a velka spokojenost.

    19. únor 2019

    Tyhle jsou top, člověk otře hadrem a jede se dál🙂 Používáme je od malička a teď do školky jsou naprosto top!

    19. únor 2019

    S dovolenim se vetru🙂

    19. únor 2019

    Tohle je neprodyšná pláštěnka. Koukni spíš na softshelové bundy, klidně od domácích šiček, metrážový soft se mi zdá měkčí než ten, co jsem osahala v krámech.

    19. únor 2019

    Nám tyhle bundy vůbec nevyhovují, děti se v tom zapaří, jak to “nedýchá”. Volila bych nějaký funkční materiál, třeba softshell.

    19. únor 2019

    Mame ji a spokojenost 😌...

    19. únor 2019

    @jaja01k
    @kajalka a co soft do kocarku???muj maly ma rok a kdyz v tom bude treba hodinu sedet v kocarku,nebude sparenej??🙂

    19. únor 2019

    @janickaavitecek Záleží na počasí. Nepohybujícímu se dítěti podle mě bude dobře, na běhání už se mi to v tomhle počasí zdá teplý.

    19. únor 2019

    @kajalka ja mam doma zimni softy,nektere jsou fakt tlustoucke a pak mam jeden takovy slabounky...tak uvidim,treba neco spichnu🙂

    19. únor 2019

    Taky je máme od vel 2-4, více kousků, zpocené v nich jsou stejně jako v softshelce (když začnou po parku běhat). Jinak se holky v nich nijak extra nepotí. Za mě taky super, hlavně na údržbu 😉 a vydrží fakt ty dva roky, jak píšou.

    19. únor 2019

    Jedine softshellka..tohle je peklo..jako misto plastenky he to super, le na nornalni noseni fakt ne..je to neprodysny. Nevim kolik chces investovat ale ja jsem strasne spokojena s Tullibaby..je na FB..nechavam u ni sit pro syna od 1 roku a jelikoz ma rostouci lemy bundu mame na rok a pul minimalne. Pak jeste za pulku vzdycky prodam. Nechavam sit komplet bunda, kalhoty.

    19. únor 2019

    Místo pláštěnky ideální. Na běžné nošení příšerné. Obě holky se v tom potily, je to neprodyšné, děsné. Koupila bych softshellovou bundu a pod ní navrstvit a vrstvy postupně odebírat podle pohyblivosti dítěte. To i v případě kalhot. Nepomokavé bych nekoupila. Stejný případ jako bunda.

    19. únor 2019

    tyhle jsou super na podzim, kdy je fakt vetrno, studeny vitr, obcas sprska, do skolky super....ale ted na jaro bych ji nedavala, ty teploty uz jdou pres den vysoko pri slunicku a uz se v tom decka fakt zapari....

    19. únor 2019

    Já zrovna tuto objednala - bude ji nosit jenom do školky. Pro mě ideál, pač je furt jak čuně a každý den prát bundu fakt nehodlám. Tady je přetřu hadříkem a vše ok 🙂 Jinak doporučuji softshellové bundy - v Kiku mívají hezké, příp. tchibo 🙂

    19. únor 2019

    Máme z Lídlu ale Crivit ..

    19. únor 2019

    my jsme měli prakticky stejnou ale holčičí a byla jsem s ní moc spokojená. V softshellu se mi potí snad ještě víc než v tomto. Nevím tedy jak to děláte že se vám děti v softshellu nepotí. Zkoušela jsem různé značky, i šité. Ledaže by v tom děti nelítaly, jinak nevím.

    19. únor 2019