konik_testuje
26. kvě 2017
452 

Vaše zkušenosti s TENA Lady Slim

Aktualizace: Recenze našich uživatelek naleznete ve fóru tady

----

Dámy, s novým týdnem začíná i nové testování, a to pro ty z vás, které trápí intimní problémy, jež chtějí aktivně řešit a žít tak naplno.

Bez dalších řečí vám představujeme nové TENA Lady Slim, které jsou o 20 % tenčí a přesto bezpečné.

Co testujeme

TENA Lady Slim s technologií microPROTEX zajišťují mimořádně bezpečnou a diskrétní ochranu a vy se už nemusíte nijak omezovat. Aktivní životní styl a společné chvíle s rodinou jsou přece důležitější než dělat si starosti. Únik moči může stát v cestě vašim plánům a narušit také vaše sebevědomí. TENA vám pomůže zůstat sama sebou a nijak se omezovat.

Nové TENA Lady Slim jsou speciálně navrženy a vyvinuty pro lehký únik moči a ochrání vás proti protečení, vlhkosti a zápachu. Jsou diskrétní a vy se nemusíte bát nepohodlí, protože velikostí jsou podobné menstruační vložce.

Koho hledáme

Hledáme 10 aktivních žen ve věku 40+, které si užívají svůj život naplno. Starají se o svou rodinu, se kterou tráví hodně času na výletech, sportují a nechtějí se dále nijak omezovat.

Hledáme ženy, které mají přechodné nebo trvalé problémy s únikem moči způsobené věkem, porodem, urologickou operací nebo jiným zákrokem. Také hledáme ženy, které chtějí nějakou diskrétní ochranu.

Jak se zapojit

Do testování se zapojíte jednoduše, napište svůj komentář pod tento článek a uveďte v něm, zda popisovanými problémy trpíte. Nemusíte se bát, ani stydět. Chceme spolu s týmem TENA najít takové ženy, které se trápí a poskytnout jim pomoc.

Váš komentář by měl být také zajímavý, kreativní, možná vtipný a s nadhledem. Buďte smělé a skutečně se nemusíte stydět.

Čas na napsání komentáře máte do neděle 28.5. 2017.

Držíme palce!

#test_tena

to by bylo něco pro tchýni, ta si kupuje obyčejné vložky, ale to nemá žádný efekt, má 57, pracuje dost těžce a po dvou dětech bez cvičení pánevního dna to jde hodně znát, jak si kucne nebo se směje tak je durch

22. kvě 2017

tak já si kupuji inkontinenční na silnou menstruaci...tak bych ráda zkusila a jinou značku

22. kvě 2017

v mém věku už tenhle problém opravdu mám, zvlášt pokud jsem nastydlá a kýchám nebo kašlu, používám intimky, ale není to ono

22. kvě 2017

Tímto problémem trpí spousty žen a tají to před okolím.
Stydí se zajít k lékaři urologovi.
Já u dr byla u obv. a u urologa.
Zákrok zatím oddaluji, vím že bez něj se problému nezbavím.
Momentálně mám zánět průdušek a děsný kašel.
Nikomu nepřeji jaké urologické problémy se mi navýšili.
Brečela bych. Myslela jsem si že když mi skončí menstruace,
budu mít lehčí život. Ale je to horší, hned na to mě postihlo toto,
musím si kupovat vložky noční. Inkontinenční jsou o dost dražší.
Ráda bych vzorky vyzkoušela a zapojím se.

22. kvě 2017

Já také tyto problémy mám. Sice to není něco tak strašného, ale někdy to zkrátka obtěžuje. Stačí, když člověk třeba pšíkne. Lékař mi doporučil nějaké cviky a vysvětlil, jaký zákrok by to obnášelo. To zatím nechci. Moc ráda bych vzorky vyzkoušela.

22. kvě 2017

Bude mi 40 a bez vložky si to vlastne ani nedokazu predstavit.s lekarem jsem to jeste neresila,ale myslim si,ze stejne tomu neuniknu.vlozku nosim i kdyz jsem doma,protoze staci zakaslat nebo si pšiknout a je to 😔 je to otravne a uz kolikrat jsem si rikala ze to musim vyresit s mudr. ale porad to oddaluji .

22. kvě 2017

Bude mi 44let, mám za sebou 4 porody a bohužel stačí kašel, kychnuti, a už mi unikne moč. Tancovat a skákat taky nemůžu, to je ještě horší. Teď jsem naposledy těhotná a hrozim se až mi bude dítko tlačit na močový měchýř, budu snad muset nosit silné vložky. Hodlam to pak po porodu řešit operativně, docela to omezuje v běžném životě.

22. kvě 2017

Je mi 41 a po porodu dávám do po řádku i tento problém, chodím na speciální cvičení za zpevnění pánevního dna. Ráda bych vyzkoušela Tena.

22. kvě 2017

Je mi 37 a po druhém porodu před pěti lety (byla to superrychlovka) jsem si s inkontinencí začala tykat. Aktivně sportuji a bez vložky to prostě nedám nikdy, protože dělám crossfit, běhám a mám ráda i cvičení na hudbu jako je jumping nebo dynamické bosu - tam bez inkontinenční vložky opravdu ne-e 🙂). Zapojím se ráda.

23. kvě 2017

Dobrý den, je mi 40 a před měsícem jsem porodila. Bohužel to jako vedlejší účinek přineslo neočekávanou inkontinenci, takže jsem začala trávit zivot s vložkou 24/7 . Takže mame doma humorné chvilky, kdy si mamka kychne a pred tim chytne břicho a da nohy křížem a i tak se obcas musi jit pak prevliknout. Doma je to ok, ale stat se mi to v obchodě nebo u lékaře, tak mne asi omyje a tak humorne to asi nebude. Zapojila bych se ráda.

23. kvě 2017

Sice mi není 40+, ale tímto problém trpím po druhém porodu. Poněvadž jsem aktivní matka a žena, tak jsem musela sáhnout po inkontinentních vložkách. Je velmi nepříjemné, když si člověk pšíkne, poskočí při sportu či běží za dětmi a přitom se samovolně počůrá ☹ S vložkami mám jistotu, že nic neunikne na oblečení a já se nebudu muset cítit trapně. Vložky Tena bych ráda vyzkoušela, neboť mám zkušenosti s jinými značkami a chtěla bych porovnat, kde je rozdíl 😉

23. kvě 2017

já bych to brala pro mamku, ta by byla nadšená.. ta utratí x tisíc jen za taťkové pleny, podložky atd.
Ona to má od dob co měla rakovinu spodku a měla to prolezle až na močák, páteř .. ani vysmrkat se nemůže a bez jistoty dole nemůže ani vylézt před barák .. kdo nezažil nikdo neví jaké to je ..

24. kvě 2017

je mi 49, mam 4 děti a po tom posledním ( 20 měs.) už to "tam" dole není co bývalo 🙂 Když jsem nachlazená a mám kašel a rýmu, tak to je děs, zakašlání, vysmrkání je pohroma,to musím nosit vložky celý den. Běžně se mi stává ( mimo kašel) že při kýchnutí, smíchu nebo když zvedám malého nebo při jiné nějaké námaze si prostě cvrknu a jdu se převléct. Stavíme dům a máme u něj už novou trampolínu a tam už si vůbec nemohu jít dovolit zaskákat s dětmi. Chodíme hodně a a dlouho ven a je děs pořád si hlídat, kde bych se mohla jít preventivně na WC, což je občas dost složité i s kočárkem. Mimo domov se snažím jistit vložkou, protože mi dodá takovou jistotu a sebevědomí, že nemám flek na jistých místech. Někdy stačí pustit vodu z kohoutku a při tom zvuku tekoucí vody, pokud je měchýř už víc plný se to prostě pustí samo taky ☹
Určitě bych uvítala vyzkoušené nových produktů na moje problémy.

26. kvě 2017

Měla jsem čest vyzkoušet zdarma inkontinentní vložky Tena Lady slim.
Vložky jsou na 100% ochranou při močopudných problémech.
Jsou měkoučké jak peříčko, ani o nich nevím, při použití se cítím bezpečně.
Doporučuji všem ženám s tímto problémem.
M.

20. čer 2017

Začni psát komentář...

Odešli