konik_testuje
27. čer 2022
1573 

Zkušenosti s kojeneckou a batolecí výživou BEBELO

Každá maminka, která nemá možnost kojit, se snaží pro svoje děťátko vybrat to nejlepší náhradní kojenecké mléko. A není to výběr jednoduchý. Nejde jen řídit se příznivou cenou anebo složením s certifikáty. Každé dítě je totiž jiné, vyhovuje mu něco jiného, chutná mu něco jiného a taky jinak reaguje jeho bříško. Proto mnoho maminek vyzkouší víc druhů mléka, než narazí na to nej. I proto jsme si pro vás připravili testování kojeneckých mlék značky BEBELO Milk 2 a BEBELO Milk 3.

Co budeme testovat

Pro specifické potřeby nejmenších byla vyvinuta řada pokračovacích kojeneckých a batolecích mlék BEBELO27. Nabízí komplexní a vyvážené složení zohledňující specifické nároky kojenců a batolat na výživu. 

Všechna mléka BEBELO obsahují omega-3 a omega-6 nenasycené mastné kyseliny. Jsou to tuky, ze kterých jsou některé, jako například kyselina linolová (LA, omega-6) a kyselina alfa-linolenová (ALA, omega-3), esenciální, což znamená, že lidský organismus si je nedokáže sám vytvořit, a proto je nezbytné je přijímat z potravy. Jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětí (příznivého účinku se dosáhne při příjmu 2 g kyseliny α-linolenové a 10 g kyseliny linolové denně). Kyselina linolová přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi (při příjmu 10 g LA denně). 

Kyselina arachidonová (ARA, omega-6) a kyselina dokosahexaenová (DHA, omega-3) jsou tzv. semiesenciální kyseliny. Organismus si je dokáže vytvořit sám, pokud z potravy přijímá esenciální kyseliny LA a ALA, ale pouze v malém množství. ARA a DHA jsou vysoce zastoupené v buňkách nervové soustavy a mozku dítěte. V mlékách BEBELO je zachován ideální poměr mezi omega-6 a omega-3 mastnými kyselinami, který je stanoven v rozmezí 5–6 : 1.

Mléka BEBELO obsahují také železo důležité pro tvorbu červených krvinek a hemoglobinu. Železo přispívá k normální funkci imunitního systému a rozvoji poznávacích funkcí u dětí.

Součástí výživy je přirozeně i spektrum vitaminů. Vitaminy A, C a D podporují správnou funkci imunitního systému. Vitaminy D a K přispívají k náležitému růstu kostí. Vitamin C působí jako antioxidant a zvyšuje vstřebávání železa. Vitaminy B1, B2, B6 a B7 zajišťují normální činnost nervové soustavy.

V mlécích BEBELO jsou přítomna také probiotika - živé mikroorganismy, které při podávání v adekvátním množství doplňují střevní mikroflóru hostitele. Lidský trávicí trakt je přirozeně osídlen bakteriemi různých druhů. Střevní mikroflóra se nejvíce tvoří v prvních třech letech života dítěte. Její složení je závislé na mnoha faktorech, mimo jiné na způsobu porodu, kojení a složení potravy.

Přirozenou součástí mateřského mléka jsou i nukleotidy, které nechybějí ani v mlécích BEBELO. Jsou stavební jednotkou nukleových kyselin DNA a RNA.

Mléka BEBELO se vyznačují vyváženým množstvím lehce stravitelné syrovátky a pomaleji stravitelného, zato více sytivého kaseinu. Neobsahují palmový olej, který může v kojeneckém mléku snižovat schopnost střeva vstřebávat vápník a tuky a bývá spojován s nepříznivým vlivem na životní prostředí.

Mléka BEBELO byla vyvinuta s láskou k dětem. V nejvyšší možné míře splňují ty nejpřísnější požadavky na kvalitní dětskou výživu. Kojenecká a batolecí mléka BEBELO jsou k dostání exkluzivně v lékárnách Dr.Max.

Koho hledáme

Jsi maminka děťátka od 6 do 36 měsíců, které je primárně krmené umělou dětskou výživou anebo z větší částí dokrmované? Máš ráda výzvy, ráda fotíš, gramatika je tvoje kámoška a jsi ochotná se s námi na Modrém koníku podělit o své zkušenosti s pokračovací kojeneckou nebo batolecí výživou BEBELO? Tak hledáme právě tebe!

Jak se zapojit

Pokud bys ráda otestovala, jak mléko BEBELO chutná tvému drobečkovi, napiš nám do komentáře, jestli už se značkou Bebelo máš zkušenost a jestli bys chtěla testovat BEBELO milk 2 anebo BEBELO milk 3. Můžeš přidat i fotku svého drobečka. Svůj komentář můžeš přidat do 4.7.2022. Vybrané uživatelky budeme následně kontaktovat v soukromé zprávě.

Těšíme se na vaše komentáře! 🙂

Upozornění: Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy.

konik_testuje

#test_bebelo2

Ahoj Koniku, tady dvojcata Dominicek a Valinka (20mesicu). Radi bychom otestovali mleko Bebelo c.3. Jiz jsme testovali plenky Bebelo a nase dupky byly spokojene🙂 Mleko pijeme pred spanim a pak i v noci. Jsme 2 otesanci, kteri brzo sni i maminku🤣🙈

27. čer 2022

Mám dva chlapečky, kteří milují mléko - Kubíčka 2r7m a Lukáška 11 měsíců. Od značky Bebelo používáme plenky a měli jsme i ubrousky. Mléko by kluci rádi také ochutnali🙂

27. čer 2022

Rádi bychom testovali BEBELO 3. Syn má 26 měsíců a pořád je na umělém mléku závislí. Proto bych ráda zkusila značku, s kterou jsem neměla ještě možnost vyzkoušet 🙂.

27. čer 2022

Mám 6měsíční holčičku Dominičku, která je veliký mlsounek a je příšerně vybíravá, takže střídá jedno mlíčko za druhým. Odmalička je krmena umělým mlékem. Se značkou Bebelo máme zkušenost - používali jsme Bebelo masážní gel a krém. O mlíčku jsme také už uvažovali. Tento týden zrovna přecházíme z počátečního mlíčka na pokračovací. Mlíčko BEBELO 2 bychom rádi vyzkoušeli ☺️🍀

27. čer 2022

Syn bude mít korigo 11m, toto mléko jsme ještě nezkoušeli. Složením se mi líbí moc. Pro nás nejspíš ještě 2.

27. čer 2022

Už máme skvělou zkušenost s plenkami Bebelo, takže vyzkoušet UM by bylo super. Toník má tento týden 12 měsíců 😊 Denně pořád vypije většinou 4 lahvičky ještě. Takže by testoval odpovědně

27. čer 2022

Ahoj Koníku, mám dceru (2 a půl roku) a stále vyžaduje ráno a večer UM. Kupuji z dm UM řady babylove. Rády vyzkoušíme BEBELO 3.
Krásný den. 🙂

27. čer 2022

za mesiac rodim tak by bolo super vyskusat

27. čer 2022

Dceři je 14 měsíců mléko jsme nezkoušeli rádi bychom vyzkoušeli 😉😉

27. čer 2022

Sice už se se starším nevejdeme do věkového limitu, ale pořád je to strašný "mlíčkofil" 🙊😅 Kristiánek má 3 roky a 4 měsíce a denně vypije minimálně 3 lahvičky mlíčka 🥰 Elizabethka testovala plenky Bebelo, tak aby to nebylo Kristiánkovi líto 🤷‍♀️😅

27. čer 2022

Bebelo mame moc radi, mame ubrousky, krem na telo a zimni krem 🙂 mleko jsme zatim nezkouseli, do ted mela jinou znacku, tak bychom tady vyzkousely. Dcerka ma 10m, takze mleko 2 🙂

27. čer 2022

Ahoj, Koníku. Zdraví tě Sonička(21 měsíců) a Štěpánek (5 měsíců ). Sonička by se určitě moc ráda zapojila do testování,a mléčko Bebelo 3 vyzkoušela. Lahvičku vypije stále ještě 3x denně. Mamince se moc líbí složení Bebelo. Rádi budeme aktivní,a budeme sdílet jak jsme s mléčkem spokojení.

27. čer 2022

Krásný večer 🙂 s naším malým 6 měsíčním Matýskem, bychom rádi otestovali pokračovací mléko bebelo 2. 🙂 Zkušenosti zatím žádné nemáme, ale velmi se mi líbí složení mlíčka a také jeho cena a dostupnost. Matýsek je velký jedlík a přesto, že má příkrmy, mléka vypije ještě hoooodně♥️ s Matějem máme i instagram, kde se rádi o zkušenost podělíme🙂

27. čer 2022
27. čer 2022

Krásné ráno ,s mlíčkem ani testováním zatím zkušenost nemáme ale rádi by jsme s Vojtíškem (9 měsíců )mléko bebelo 2.

28. čer 2022
Autor komentář smazal

hoj koníku, mám doma dva lumpiky. Starší Vašík bude mít v létě 3 roky a ač ji téměř vše, tak přesto vyžaduje ráno a večer lahvičku s mlickem.
Mladšímu Vojtíškovi byl teď jeden rok, je to veliký jedlík a dostává mlíčko 3x denně a 1x v noci.
Ráda bych vyzkoušela Bebelo mleko, protože se mi líbí složením. Pro nás by to bylo mléko 3 a věřím, že kluci by testovali a nadšením 😂

28. čer 2022

Mám skoro roční holčičku, takže bychom rádi otestovali Bebelo 3. Se značkou Bebelo máme dobré zkušenosti 🙂

28. čer 2022

S BEBELO zatím žádné zkušenosti nemáme, rádi bychom otestovali BEBELO milk 3.

28. čer 2022

Mám 9 měsíční holčičku Elišku. Od Bebela už pijeme mlíčko 2 a rádi bychom vyzkoušely i 3

28. čer 2022

S touto značkou zkušenosti nemáme, ale naší Elišce (26 měsíců) mlíčko velmi chutná, vyžaduje ho po večeři a ráno po probuzení. Testovat bychom chtěly BEBELO 3.

28. čer 2022

Adámek moc rád papá mlíčko, a Bebelo už jsme vyzkoušeli pro menší děti, teď bychom rádi otestovali BEBELO 3.

28. čer 2022

Syn miluje mlíčko a s BEBELO máme super zkušenosti, protože se dobře rozpouští,ale nyní dostal jiné a moc spokojená nejsem, proto bychom rádi bebelo testovali 😍 číslo 3

28. čer 2022

Máme zkušenosti pouze s kosmetikou BEBELO, ale pozitivní. Radi vyzkoušíme i mlíčko 😊. (Bebelo 3, prosím ❤️🍼👶)

28. čer 2022

S Bebelo zkušenosti nemám, ale mám doma 21 měsíčního démona, která byla do 19m kojená a teď hledáme vhodnou náhradu, protože zatím z žádného mléka úplně nadšená není 😀. A zájem bych měla tedy o Bebelo 3 😉

28. čer 2022

S mlékem BEBELO zatím zkušenosti nemáme ale rádi by jsme s Honzíkem otestovali BEBELO milk 2 a dle složení věřím, že to bude malému chutnat☺️

28. čer 2022

Ráda bych mléko otestovala mám skoro 10 měsíční dceru 🙂 a spousta mlicek nám bohužel nesedla , teď jsme přešli na Hami ale také stalole bojujeme .
Rady bych tedy otestovaly bebelo Milk 2

29. čer 2022

Se značkou Bebelo zkušenost nemám. Ráda bych se zapojila do testování se svým synem (21 měsíců), který pije mlíčko 2x denně. Máme zájem o Bebelo Milk 3.

29. čer 2022

Mám 8m dcerku. Přecházíme z kojení na UM. Hledáme to pravé. Madam je zřejmě mlsná :D takže bychom rády vyzkoušely Bebelo 2 🙂

29. čer 2022

Máme doma 13m Aničku, která si dává mlíčko před spaním a v noci. Když zlobí zoubky, tak někdy i k obědu 😃Se značkou Bebelo nemáme žádné zkušenosti, takže moc rádi vyzkoušíme něco nového. Je to docela mlsounek, tak uvidíme. Zájem máme o Bebelo 3.

29. čer 2022

Rádi bychom se synem otestovali mlíčko Bebelo 2, jelikož s ním ještě nemáme zkušenost. Synovi bude 8 měsíců.

29. čer 2022

Ahoj tady Honza. Je mi šest měsíců a od narození jsem na um. Máma říká, že má porouchané prsa a holt to mlíčko nemá stejně jako u starších brášků. Ale mě to neva. Krásně rostu a brzy budu stejný chlap jako mí bráchové. Rád zkouším vše nové...na fotce jsem si zrovna dával maliny ze zahrádky. Jo a mlíko miluju, jak vidím láhev hned začnu otvírat pusu 😁 máma říká, že jsem její malý Otesánek 😅❤️ tak třeba si pochutnám i na tomhle mlíčku 🤔🙂

29. čer 2022

za 3 tydny male bude 6 mesicu a chteli by jsme vyzkouset bebelo2, jednickove ji velmi chutna a tak by jsme chteli u znacky zustat

29. čer 2022

Tobiášek,13mesicu. Mléko jsme ještě netušili,ale již několikrát jsme na něj koukali. Určitě by jsme rádi zkusili. 🙂.

29. čer 2022

David 8m, prosíme o BEBELO milk 2 🍼. Tuto značku jsem zatím, vůbec nezkoušela a ani nic od ní. Budeme rádi když budeme zrovna mi vybraní, malej je gurmán

30. čer 2022

Haló haló...tady Mia 🥰. Se značkou Bebelo zatím Mia zkušenosti nemá, ale moc ráda by ochutnala a podala hlášení o spokojeném bříšku 🙃. Máme čerstvě rok a
proto bychom rádi vyzkoušeli a ohodnotili mléko Bebelo 3. Na umělém mléku jsme od dvou měsíců a momentálně stále dokrmujeme UM večer a ráno, někdy i v noci se přihlásí hladík 😁❤️
Budeme se těšit, já i Mia 12 měsíců

30. čer 2022

Dcerka má 7 měsíců a na UM jsme půl roku. Bebelo ji sedlo nejlépe a tak budeme v něm pokračovat a vypadá to, že dlouho. Chutná ji 😄🤗 prostřední, téměř dvouletou jsem musela odstavit a tak jsem koupila batolecí Bebelo a taky super 🙂

30. čer 2022

Srdevne zdravim modreho konika a vsechny maminky, mam synka 1,5 roku, vyzkouseli jsme uz hodne znacek mlek, sedlo nam Hami, ale novych znacek se nebojime a radi vyzkousime i Bebelo 3, synek neni vybiravy

30. čer 2022

Syn má 13 měsíců a moc rádi bychom vyzkoušeli Bebelo 3, umělé mlíčko vaříme ve dne v noci má ho moc rád, s touto značkou moc zkušeností nemáme a rádi bychom otestovaly

30. čer 2022

Bebelo už jsme zkoušeli když byla dcerka malá.Ted by jsme rády otestovali mlíčko znovu Bebelo 3

30. čer 2022

Náš otesánek by rád otestoval BEBELO Milk 3🤗 mlíčko dáváme už jen na spinkání, tak hledáme co nám bude vyhovovat 🤗 značku známe a jsme spokojení. Máme 13m

30. čer 2022

Já osobně se značkou Bebelo zkušenost zatím nemá, ale sestra si ji chválí. Rádi vyzkoušíme BEBELO milk 3. Synovi jsou 2 roky a mlíčko má pořád moc rád.

1. črc 2022

Osobně zatím s bebelo zkušenosti nemáme. Ráda bych s dcerkou 27 měsíců testovala bebelo Milk 3, protože má pořád mlíčko ráda

1. črc 2022

Dobrý den rádi bychom se zapojili s dcerkou Klárkou máme 8 měsíců takže mlíčko bebelo 2, zkušenosti bohužel nemám se značkou bebelo, ale už delší dobu přemýšlím o změně kojeneckého mléka. Budeme moc rádi za usnadňeni přechodu ke značce Bebelo. Velmi si vážíme vaší nabídky a starosti o spokojenosti miminek s vaším mlíčkem . Spokojené miminko = spokojená maminka. Budeme se těšit na případnou spolupráci. Děkuji s pozdravem Klárka a Nikol Zelinkovi

1. črc 2022

Se znackou Bebelo mam zkusenosti z tehotenstvi, kdy jsem pouzivala krem na strie. Byla jsem s nim moc spokojena a neobjevila se mi ani jedna 😍
Moc rada bych byla vybrala jako testerka mlicka pro moji temer 8mi mesicni dcerku. Pomalu mi dochazi moje mlicko a proto musime dokrmovat umelym. Ale bohuzel jsme zatim neprisli na takove, ktere by si dcerka dala s chuti jako mlecko materske. Treba by toto zachutnalo vic, no za zkousku nic nedame 😁

1. črc 2022

Rády bychom s dcerkou vyzkoušely Bebelo 3🥰🌸

1. črc 2022

Ráda bych se synem, kterému akorát koncem června bylo 6 měsíců otestovala Bebelo 2 🙂. S touto značkou zatím žádné zkušenosti nemáme, ale rádi bychom se o ní dozvěděli více 🙂.

1. črc 2022

Byla bych moc ráda, kdyby byl náš malý syn Waldík vybraný na otestování UM bebelo 3, protože postupně se snažím o odstavení a UM mlíčko měl na dokrmení a nyní ho má na chuť. Všem maminkám přeji krásné léto plné nádherných zážitků s rodinou 🍀 🌻 🌈 😉

1. črc 2022

Ahoj, byla bych moc ráda na vyzkoušení pro našeho malého Michaelka. Malý je od narození na umělé výživě 😔 tak bych byla moc ráda na vyzkoušení bebelo 2 děkujeme moc 🙂

2. črc 2022

Ráda vyzkouším pro dvouletého syna

2. črc 2022

Ráda bych vyskousela pro syna jeden má dva a mladší bude mít rok

2. črc 2022

Ahoj koníků rádi bychom vyzkoušeli mlíčko od 6 měsíce

2. črc 2022

Krásný den přeji 🙂
Velmi ráda bych vyzkoušela mlíčko č. 3 pro syna Františka 16 měsíců. Už od narození dávám sunar complex, ale poslední dobou ho odmítá, proto bych vyzkoušela BEBELO. Tuto značku jsme ještě nevyzkoušeli a žádnou zkušenost nemáme.
Přikládám fotku Františka

2. črc 2022

Zdravíme 😊
Moje dvojčátka mají za 3 týdny první narozeniny 😍
Mlék už jsme vyzkoušeli dost, a zatím stále trvale u žádného nezůstali, proto bychom rádi vyzkoušeli Bebelo3 , ještě žádnou zkušenost s touhle značkou nemáme 🙂

2. črc 2022

Dobrý večer
Rádi bychom se synem otestovali mlíčko Bebelo 3
S ním ještě nemáme zkušenost.
Synovi bude 1.8 měsíců.
Děkujeme 😉
Leošek a maminka😉

2. črc 2022

Měli jsme bebelo 2 a synovi chutnalo rádi bysme vyzkoušeli i bebelo 3.

2. črc 2022

Rádi by jsme vyzkoušeli bebelo 2

3. črc 2022

Zkušenost s mlíkem Bebelo zatím nemáme, ale rada bych s holkami vyzkoušela BEBELO 3. 😊

3. črc 2022

Malm 10-ti měsíční Vandu. Na UM byla donucena přejít IHNED poté co mě začali z minuty na minutu kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu 2x denně píchat kortikoidy. Své první a i jediné mlíčko které zná je BEBELO nyní 2. Miluji akce lékárny DR. MAX 1+1 co si budeme vykládat, oproti kojení toto je dražší verze... V hlavě jsem s tím já dlouho bojovala, ale Vanynka čapla flašku a hned pila. Neznám testování značek,... je to vděčná strávnice, které BEBELO padlo na první dobrou... 🙏🏽😇 děkujeme za příležitost testovat, rádi budeme toto UM podporovat, protože Vany moc chutná a denně ho vypije někdy i třičtvrtě litru - že si dojde k ohřívači a ukáže že chce mlíčko 🌞

3. črc 2022

Mam 8mi měsíční princeznu a používáme mlíčko Babylove, rádi by jsme vyzkoušeli Bebelo 2. Zkušenosti s bebelo mame zatím pouze u drogerie která nam velmi vyhovuje a určitě koupíme znovu.

3. črc 2022

Značku Bebelo znám (ubrousky),ráda bych vyzkoušela Bebelo 2

4. črc 2022

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@aancatob, @adel_si, @anicka278, @bertoldina, @brixavonpavli, @dasahar3, @dela93, @dena065, @drobnix, @ensiinka, @eviiiilaste, @evuska3, @filipi123, @firsttime, @ivanabelovska, @janam13, @janicka_7, @janinka1998, @jarkl, @joche52, @juinecka, @juliaandrus, @katakubova, @katka_dv, @kattyss255, @kikis93, @kristyna102, @kristyneckaa27, @lenagawel, @lenny51, @luci9082, @lucie7411, @lucieosmdesat, @martinan123, @mazeret, @megankaa, @mia_belly, @michaela_k_, @miunka33, @mnoukavka, @monikaam, @nekyna28, @nikkitas, @nikolazel, @nikuska.v, @pavlina1982, @pavlovam, @roouss, @sarka1001, @slucie94, @sooonix, @sun_sun33, @tangerina, @vajtek18, @veru1766, @vlahy, @wendymisa, @zdeni20, @zuuuzan

6. črc 2022

Začni psát komentář...

Odešli