Pokračovací kojenecká a batolecí výživa BEBELO

    27 zkušeností

Pro specifické potřeby nejmenších byla vyvinuta řada pokračovacích kojeneckých a batolecích mlék BEBELO. Nabízí komplexní a vyvážené složení zohledňující specifické nároky kojenců a batolat na výživu.

Vyznačují se těmito vlastnostmi:

Omega-3 a omega-6 nenasycené mastné kyseliny
Patří mezi tuky. Některé z nich jsou esenciální, což znamená, že lidský organismus si je nedokáže sám vytvořit, a proto je nezbytné je přijímat z potravy. Mezi esenciální mastné kyseliny patří kyselina linolová (LA, omega-6) a kyselina alfa-linolenová (ALA, omega-3). Jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětí (příznivého účinku se dosáhne při příjmu 2 g kyseliny α-linolenové a 10 g kyseliny linolové denně). Kyselina linolová přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi (při příjmu 10 g LA denně). Kyselina arachidonová (ARA, omega-6) a kyselina dokosahexaenová (DHA, omega-3) jsou tzv. semiesenciální kyseliny. Organismus si je dokáže vytvořit sám, pokud z potravy přijímá esenciální kyseliny LA a ALA, ale pouze v malém množství. ARA a DHA jsou vysoce zastoupené v buňkách nervové soustavy a mozku dítěte. V mlékách BEBELO je zachován ideální poměr mezi omega-6 a omega-3 mastnými kyselinami, který je stanoven v rozmezí 5–6 : 1.

Pokračovací kojenecká mléčná výživa BEBELO

Železo
Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a hemoglobinu, přispívá k normální funkci imunitního systému a rozvoji poznávacích funkcí u dětí.

Vitaminy
Součástí výživy je přirozeně i spektrum vitaminů. Vitaminy A, C a D podporují správný vývoj imunitního systému. Vitaminy D a K přispívají k náležitému růstu kostí. Vitamin C působí jako antioxidant a zvyšuje vstřebávání železa. Vitaminy B1, B2, B6 a B7 zajišťují normální činnost nervové soustavy.

Probiotika
Probiotika jsou živé mikroorganismy, které při podávání v adekvátním množství doplňují střevní mikroflóru hostitele. Lidský trávicí trakt je přirozeně osídlen bakteriemi různých druhů. Střevní mikroflóra se nejvíce tvoří v prvních třech letech života dítěte. Její složení je závislé na mnoha faktorech, mimo jiné na způsobu porodu, kojení a složení potravy.

Nukleotidy
Nukleotidy jsou přirozenou součástí mateřského mléka. Jsou stavební jednotkou nukleových kyselin DNA a RNA.

Recenze pokračovací kojenecké výživy BEBELO

Mléka BEBELO se vyznačují vyváženým množstvím lehce stravitelné syrovátky a pomaleji stravitelného, zato více sytivého kaseinu. Neobsahují palmový olej, který může v kojeneckém mléku snižovat schopnost střeva vstřebávat vápník a tuky a bývá spojován s nepříznivým vlivem na životní prostředí.

Mléka BEBELO byla vyvinuta s láskou k dětem. V nejvyšší možné míře splňují ty nejpřísnější požadavky na kvalitní dětskou výživu. Kojenecká a batolecí mléka BEBELO jsou k dostání exkluzivně v lékárnách Dr.Max.

Kde koupím kojenecká mléka BEBELO?

Upozornění: Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s pokračovací kojeneckou a batolecí výživou BEBELO

Máš zkušenost s pokračovací kojeneckou a batolecí výživou BEBELO?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
kristyneckaa27  5. srp 2022

Sonička testovala Bebelo 3

Když už nás zazvonil kurýr, Soničku hned zajímalo co to přivezl. Sonička si ihned svoji krabici odniesla a zkoumala co to může být. Jelikož kurýr přijel ještě před odpoledním spánkem, tak Sonicka za chvíli mléko testovala. Vypila svoji lahvičku plnou Bebelo 3, které ji chutnalo. Sonička pije mléko stále 2-3 krát za den. Bebelo 3 můžeme jen doporučit. Sonička byla spokojená, žádné zažívací potíže a chuťově byla také spokojená. Ač jsem také ochutnala, mě přišlo tedy takové bez chuti. Hlavní je, že byla malá spokojená.
  • Kvalita
  • Složení
  • Nepraktické malé sáčky v balení
janicka_7  3. srp 2022

Testování BEBELO 2

BEBELO vyzkoušel malý poprvé, díky testování a byl spokojený. Mlíčko mu chutnalo, má příjemnou vůni a nepění. Určitě mlíčko koupíme aby ho měl i nadále, jen je škoda, že nemá uzavíratelnou dózu.
  • Chuť
  • Vůně
  • Balení
bertoldina  3. srp 2022

Bebelo 2

Mléko synovi chutnalo, má i dobré složení a patří k těm cenově příznivějším.
V balení jsou dva sáčky, jejichž tvar mi přijde celkem praktický - jsou nízké a široké a lépe se pak vysypává zbytek.
Co mi trochu vadilo, bylo, že hodně zamašťovalo lahvičky a hůře se rozpouštělo (respektive musela se použít na můj vkus o něco více teplá voda, než se mi líbí, aby se rozpustilo dobře).
  • - složení
  • - chuť
  • - cena
  • - hůře se rozpouští
janysevka  3. srp 2022

Testování Bebelo 3

Mlíčko Bebelo 3 jsme vyzkoušely s roční dcerkou, která už má mléko jen jako doplněk k normálnímu jídlu a pití. Mléko si vypije ještě ráda hlavně před spaním a když jsem jí dala poprvé Bebelo, neměla námitek a celou lahvičku na dva zátahy vypila a pije ho nadále. Ze zvědavosti jsem také ochutnala a i za sebe potvrzuji, že mléko voní a mně chutná 😉

Připravuje se jako každé jiné mléko, chválím rychlou rozpustnost, žádné hrudky. Složení mlék většinou moc nezkoumám, v případě Bebelo mléka však kvituji absenci palmového oleje 👍

Super je, že mlíčko je cenově dostupné, takže vás nákup na měsíc nezruinuje 🛒

Jediným minusem je, že je balené v krabici a v sáčcích - ale zase je rozděleno do dvou sáčků, takže se nemusíte bát, že ho nestihnete spotřebovat. Sice chybí hrana na zarovnání odměrky, ale v tom problém nevidím, zvládnu si poradit i o vnitřní stranu sáčku.
(3 fotky)
  • chuť a vůně
  • bezproblémová příprava, žádné hrudky
  • cenová dostupnost
  • absence palmového oleje
  • balení v sáčcích
  • lze koupit jen v lékárně
ensiinka  3. srp 2022

Mlíčko Bebelo 3

Holkám chutnalo, neměli jsme s ním žádný problém. Chutnala jsem i já (vždy chutnám co jim dávám), mléko je sladší, chuťově jedno z lepších. Žádné zažívací problémy jsem nezaznamenala. Za mě se výborně rozpustí ve vodě, téměř okamžitě, u jiných mlék jsem zaznamenala horší rozpustnost. Cena je velmi přívětivá i pro maminky, které nemůžou sáhnout po drahých pokračovacích mlékách.
Celkově doporučuji.
  • Cena
  • Chuť
  • Rozpustnost
sooonix  2. srp 2022

Testování s batoletem 27m

Testovala jsem s dcerkou, která už má mlíčko spíš jen pro chuť. V tom mléko uspěli, dceři opravdu chutnalo 😁 neměla žádné problémy s trávením, já oceňuji výborně složení. Mléko má dobrou chuť i vůní. Pro mě bylo nepraktické balení, přeci jen dóza je dóza a je lepší než krabice. Zase je ale fajn, že je to rozděleno alespoň do dvou sáčku. Takže být pro mě mírně nepraktické, tak pro dcerku naprosto dostačující. Navíc se nedělaly při rozmichavani žádné hrudky, což je určitě fajn.
  • Slozeni
  • Vůně a chut
  • Nevyvolalo problém s travenim
  • Dobře rozpustne
  • Určitě balení (ikdyz aspoň rozděleno do 2 sáčku)
  • Omezena dostupnost, jde ho koupit jen v lekarne (nebo jsem ho aspoň neviděla jinde)
nikuska.v  2. srp 2022

Bebelo 2

Vyzkoušeli jsme jako první mlíčko po MM když bude potřeba aby někdo hlídal 🙂Tester se ze začátku moc netvařil a nechápal co po něm chci 🙂ale nakonec vyzkoušel .
  • Nedělá hrudky
  • Příjemná vůně i chuť
roouss  2. srp 2022

Testování Bebelo

Mléko testoval Honzík 7 měsíců a samozřejmě se přidal i brácha Kubík 2 roky a 8 měsíců. Oba bráchové jsou dobří jedlíci i když s velmi mlsnými jazýčky 🙂 mléko přijali velmi dobře a to i přes to že jsou zvyklí na poměrně dražší značku a jiné mléka odmítali. Ani u jednoho jsem nezaznamenala problémy s trávením 👍 pokaždé zbyla prázdná láhev a plné bříško. Musím pochválit dobrou rozpustnost i příjemnou chuť. Za mě 👍 že je bez obsahu palmového oleje. Rozdělení do dvou sáčku je fajn i když mě víc vyhovuje balení v plechovce kvůli snadnější manipulaci při dávkování. Ale to je asi spíš na zvyku 🙂
Každopádně sečteno podtrženo klukům chutnalo, žádné problémy s ním neměli a určitě je fajn i pro maminky, které si nemůžou dovolit dražší značku mléka 👍
  • Rozpustnost
  • Chuť
  • Cena
  • Omezená dostupnost
1 člověk považuje za užitečné
lucieosmdesat  2. srp 2022

Mňam 😍

Synkovi moc chutná. 😍😏🙂🥰
nikelca  1. srp 2022

Výborné mliečko pre hladoša

Mala testerka si pochvaľovala a na nič sa nesťažovala. Pokojne prespal celú noc. Mliečko sa dobre zarábalo a tak sa nesťažovala ani mamička 🥳Veď dobre mlieko znamená spokojnú celú rodinu 🥰🥰🥰
(3 fotky)
  • Neboli bruško
  • Dobre sa rozpúšťa
  • Chutí aj keď slečna bola zvyknutá na iný značku
  • Chýbal ten rovný kúsok na zarovnanie naberačky
konik_testuje  1. srp 2022

Komplexní a vyvážené složení zohledňující specifické nároky dětí v tom věku a maximálně se podobá mateřskému mléku!

Do testování jsme se pustili s velkými očekáváními. A musím říct, že byla naplněna. Nebýt tohohle testování, možná bych opět stála před regálem a prodírala se džunglí mlék. Mléko BEBELO by pravděpodobně mé pozornosti uniklo, jelikož ho seženete pouze exkluzivně v síti lékáren Dr.Max. Dobrou zprávou je, že při objednávce nad 999 Kč máte na e-shopu www.drmax.cz dopravu zdarma a po přihlášení je doprava zdarma pro všechny objednávky. Ty dva malé minusy v podobě balení a omezené dostupnosti jsou převálcovány spokojeností synka. Proto, i když testování skončilo, BEBELO u nás určitě nekončí.
(6 fotek)
  • obsah vitamínů a jiných benefitů pro děťátko,
  • velmi dobrá stravitelnost,
  • bakterie mléčného kvašení,
  • složení bez palmového oleje,
  • mléko je rozděleno do 2 sáčků,
  • dobrá rozpustnost a příjemná chuť.
  • balení v krabici,
  • dostupnost pouze v síti lékáren Dr.Max
sarka1001  1. srp 2022

Bebelo 2

Bebelo 2 jsem chtěla vyzkoušet dle zkušeností maminek v mém okolí a byla jsem já i malý naprosto spokojeni. Malý mléko ihned přijmul, chutnalo mu a budeme v něm určitě pokračovat i nadále. Bebelo má příjemnou vůni a je i na chuť moc dobré (též jsem vyzkoušela :D )
  • Chuť
  • Rozpustnost
  • Vůně
  • Sytost
  • Malý je spokojený
kristyna102  31. črc 2022

Skvělé, lehce stravitelné, velká spokojenost

Mlíčko jsme zkoušeli pro naší 9m holčičku zrovna v době kdy dostala neštovice a nechtěla nic jíst. Mlíko mělo velký úspěch a malá po něm krásně trávila a byla spokojená. Lehce se rozmíchá a nedělá hrudky. Určitě se k němu vrátíme a koupíme další balíčky do zásoby.
  • lehce rozmíchatelné
  • dobře stravitelné
  • malé chutnalo a bříško bylo spokojené
eviiiilaste  31. črc 2022

Bebelo 2

I pres moji velkou snahu davat svoji dcerce UM dvakrat denne, tak bohuzel dcerce mlicko nechutna :( Vzdy jen ochutnala a dal pit nechtela :(
Nicmene me se libi obal i jak je uvnitr mlicko rozdeleno do 2 pytliku. Odmerka je fajn, ale diky tomuto baleni se mi vzdy podarilo spousta mlicka vycintat vedle :(
  • Snadna priprava
  • Dobre se rozpousti
  • Hezka krabice (baleni)
  • Rozdeleni do 2 pytliku
  • Prijemna cena UM
  • Neprakticke baleni
lucie7411  30. črc 2022

BEBELO MILK 3

Mléko Bebelo 3 nás velmi příjemně překvapilo. Dvojčata chutnalo a krásně po něm spali bez bolesti bříška.
Libí se mi balení, uvnitř krabice jsou dva sáčky.
Za nás velká spokojenost, určite doporučujeme i Vám.
  • - mléko Bebelo má příjemnou chuť
  • - nedráždí bříško
  • - praktické balení
  • - neobsahuje palmovy olej
juinecka  30. črc 2022

Bebelo 3

Za celý rok jsme vyzkoušeli asi 5 značek a musím říct, že jsme často měli bolení bříška, ale hned první týden s bebelem byl v noci klid, žádné bolavé bříška, žádné noční buzení a pláč!! Já jsem nadšená a děti spokojené a navíc jim mléko moc chutná!!! A taky cena je o proti jiným mlékům super!
Určitě už u tohohle mléka zůstaneme 😍
  • Chuť
  • Cena
  • Nebolí z něj bříško
  • Dobrá rozpustnost
zuuuzan  29. črc 2022

BEBELO 3

Pokračovací mléko BEBELO 3 testovala naše 13ti měsíční dcerka, která je poměrně vybíravá a každé mléko nevypije.
S BEBELEM však nebyl problém a hned na první pokus vypila celou svou večerní dávku. Mléko se připravuje skvěle, dobře se rozpouští a nepění tolik jako jiné značky. Jedinou nevýhodou pro mě je způsob balení v papírové krabici a v sáčku. Mléko je sice rozděleno do dvou samostatných sáčku, takže neotevřete celé množství najednou, ale i tak u pokračovacího mléka, které připravujeme někdy jen jednou za den je vhodnější a pro mě pohodlnější uzavíratelná nádoba, jaká bývá u jiných značek. Nicméně cena patří spíše k těm levnějším a aby ji mohli udržet, odpovídá tomu asi i způsob balení.
(3 fotky)
  • Snadná příprava - dobrá rozpustnost, málo pění
  • Příznivá cena
  • Balení v papírové krabici
michaela_k_  29. črc 2022

Bebelo 2

Mlíko Bebelo má dcera už od 3 měsíce, kdy jsem vyměnila pár značek a u všech byl problém. Až jsem vyzkoušela náhodně Bebelo a vzhledem k tomu, že dceři hned od začátku sedlo, tak je na něm do teď (už téměř půl roku). Chuťově je dobré, zkoušela jsem ho taky. Dobře ji zasytí a nemá žádné bolesti bříška. Pěkně se rozpustí a nedělá hrudky. Cena je taky super. A strašně se mi líbí obal krabice. :)
  • Krásně zasytí
  • Chuťově dobré
  • Žádné hrudky
  • Cena
  • Pěkný obal :)
joche52  28. črc 2022

Testování BEBELO 3

Testovali jsme BEBELO 3, malému moc chutnalo 🙏 už u něj zůstaneme. Krásně se rozpouští, žádné hrudky. Můžeme jen doporučit 🥰
  • Dobře se rozpouští
  • Chuťově dobré
  • Malý spí celou noc 🤣
  • Krásně zasytí
dela93  27. črc 2022

BEBELO 2

Testovali jsme mlíčko Bebelo 2 se synem a mlíčko mu moc chutnalo. Nevylévala jsem zbytky a mléko má příjemnou vůni a dobře se rozpouští ve vodě. Mohu doporučit! 🙂
  • Dobře rozpustné
  • Chutné
  • Příjemná vůně
ensiinka  27. črc 2022

Mlíčko BEBELO 3

Holkám chutnalo, neměli jsme s ním žádný problém. Chutnala jsem i já (vždy chutnám co jim dávám), mléko je sladší, chuťově jedno z lepších. Žádné zažívací problémy jsem nezaznamenala. Za mě se výborně rozpustí ve vodě, téměř okamžitě, u jiných mlék jsem zaznamenala horší rozpustnost. Cena je velmi přívětivá i pro maminky, které nemůžou sáhnout po drahých pokračovacích mlékách.
Celkově doporučuji.
  • cena
  • chuť a vůně
  • rozpustnost
juliaandrus  26. črc 2022

Testování BEBELO 3

Měli jsme možnost testovat pokračovací umělé mléko BEBELO 3. Našemu synovi chutnalo. Má příjemnou chuť a vůni. Rychle se rozpouští ve vodě.
Neměl problém s bříškem. 😉 Doporučuju všem maminkám.
Děkujeme ❤
(3 fotky)
  • Cena
  • Kvalita
  • Chuť
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Nemá pevnou krabici
1 člověk považuje za užitečné
kattyss255  26. črc 2022

Hodnocení Bebelo mléka

Poslední dobou syn často mléko odmítal, proto většinou skončilo v odpadu. U Bebelo mlíčka to je jiné. Synovi hned při prvním ochutnání zachutnalo. Už nevylívám zbytky, naopak je vše vypito do dna. Chuťově chutná i mě. Cena je skvělá a mlíčko je snadno dostupné v dr. Max lékárně. My už máme doma koupenou zásobu mlíčka 🤩🤩
Děkujeme 🥰
  • Skvělá chuť
  • Cena
  • Množství
1 člověk považuje za užitečné
mnoukavka  24. črc 2022

Dcerka testovala BEBELO pokračovací mléko 2

Modrý koník nám umožnil testovat pokračovací umělé mléko BEBELO 2, za což jsme s dcerkou velice rády. Naše holčička je velice vybíravá a z důvodu jejich požadavků na umělé mlíčko stále dokola měníme značky. BEBELO jí od prvního dne testování chuťově zaujalo - běžně vypije maximálně 400ml denně (v 6,5 měsících), a proto denně zařazujeme jogurty, abychom zajistili alternativu umělého mléka. BEBELA za den vypila mnohem více. Po asi 4 dnech testování jsme ale narazili na horší vyprazdňování, mlíčko dcerce způsobovalo zácpu (nicméně tuto jsme zažehnali ovocnými pyréčky a švestkovými šťávičkami). Mléko má řidší konzistenci, ale chuť je bohatá, nasládlejší. Rozhodli jsme se proto, že BEBELO rozhodně zařadíme do jídelníčku dcerky, ale bohužel nebude jediným míčkem, které budeme používat (pouze z důvodu zácpy). Maminky na BEBELU jistě zaujme příjemná cena a dostupnost v lékárně Dr. Max 👍
(6 fotek)
  • Příjemná chuť
  • Cena
  • Dostupnost
  • Některým miminkům nejspíše způsobuje zácpu
1 člověk považuje za užitečné
miunka33  21. črc 2022

Bebelo testování

Zhodnotila bych svou zkušenost s touto značkou jako pozitivní, žádné trávicí obtíže jsem u dcerky nezaregistrovala a chuťově ji také vyhovuje. Celkově je to cenově dostupné a kvalitní mléko s kterým jsme byly obě spokojené 🙂♥️😉dcerka si ho i sama rozbalila nadšená že zvířátek na obalu
  • Chuť
  • Kvalita
  • Spokojené bříško
1 člověk považuje za užitečné
lucieosmdesat  13. črc 2022

Bebelo

Zdravím měli jsme možnost vyzkoušet mlíčko a jsme naprosto spokojeni malému Davídkovi moc chutná. 😉♥️😘
1 člověk považuje za užitečné
barcamalina  1. črc 2022

Naprosto vyhovuje

Dala jsem dceři jako první mléko a hned nám sedlo. Jsem moc ráda.
  • Ekologické papírové balení.
  • Skvělá cena
1 člověk považuje za užitečné