1 / 1
    Komentář byl odstraněný

    jogurt Activia do frndy /proti kvasinkám/ 😀

    20. dub 2017

    Toto je opravdu velká bolest a trápení. Ale musím říct, že triků mám dost, aby to zabralo, ale velmi rychle se mi to přesune do stádia, kdy musím k lékaři. Domácí rady moc nemám, spoléhám se na ty kupované. Naposledy mi doktor napsal dokonce i jednorázovou tabletu na polykání, která působí v řečišti a ty kvasinky likviduje. Pomohlo to.
    Jinak za mě umývání Idelyn, pak proti plísním sada do koupele (taková houba v prášku, jsem zapomněla název ☹), pak intimky a když jdu plavat, tak normálně tampony s lactobacily. Píší teda, že se to má jen při menstruaci, ale je to zase na radu od kámošky a i doktor říkal, že to není špatný nápad.

    20. dub 2017

    no já problémy naštěstí nikdy neměla a tak babské rady moc neznám ale myslím si, že nejlepší je omývat vlažnou-teplou vodou a hlavně ne sprcháče a parfemované mýdla a tak různě, protože mě tam dole kdysi svědělo a myslím, že to bylo právě kvůli mytí se sprcháči a při dnech používám jen vložky tampony nemám a neměla sem nikdy ráda, když už použiji fakt v nejnutnějším případě.

    20. dub 2017

    Hodne mi na kvasinky pomohl oplach z Tea Tree a zavadeni laktobacilovych tablet. Pokud byl zanet silnejsi, nic nez konvencni zasah lekare nepomohl.

    20. dub 2017

    Taky jsem myslím slyšela o jogurtu. Ale nikdy jsem to nezkoušela. Raději jsem použila přípravky doporučené od lékaře.

    20. dub 2017

    řebříčkový vývar je výborný na svědění a lehký zánět

    20. dub 2017

    Na začinající zánět dávám bílý jogurt s kulturou. Na tampon dávám kokosový olej a tee tree. Když se zánět rozjíždí jdu do lékarny pro zaváděcí tabletky a k tomu beru laktobacily v tabletách a homeopatika calium muriatikum AKH.

    21. dub 2017

    žebříček a nebo řepík odvar.. vždy pomohlo 🙂

    23. dub 2017

    Žebříček ale já jinak chodila hlavně k lékaři,tak nevim

    23. dub 2017

    Dámy, děkujeme za vaše odpovědi 3 srdíčka pro vás už letí. ❤🌞

    @ilona87, @katynka78, @lulufafo13, @popelucha, @elisabethturnerova, @hilluska, @stefanie84, @macinka0007, @pomoztekacence

    24. dub 2017

    děkuji za srdíčka

    24. dub 2017

    no je to těžké spousta babských rad se najde vždycky,ale každému pomáhá bohužel něco jiného a někdy,když už je každá rada drahá 🙂 nezbývá,než navštívit povolanějšího člověka -lékaře

    24. dub 2017