17 / 400
    Cizrna na paprice s pórkem

    @lucisuska Už se ti sbíhají sliny? 😉

    5. led 2016
    Komentář byl odstraněný

    @marie_anna Co myslíš? Sice se mi to kácí trochu doprava a manžel mi kritizuje ten otrhaný hadr, ale mě se tato fotka hrozně líbí 🙂

    5. led 2016

    @llluckaaa Haha, zrovna jsem si říkala, zda k tomu něco napíšu, nebo radši až ráno (jsem dost unavená). No jídlo je krásné, miska též, ale ten hadr opravdu nějak nemůžu skousnout. 😀 Jenže kdoví, jestli já mám vlbec to správný kritický oko, vzpomeň si na nesdílený názor na rozmazoanost čočky. 😀

    5. led 2016

    @llluckaaa ty nitky z toho jsou na mě prostě až moc velkej underground. 😀

    5. led 2016

    @marie_anna Hele, mně ze začátku taky hodně vadily, ale jak jsem je častěji a častěji viděla na fotkách, tak se mi najednou začaly líbit 😀

    5. led 2016

    @llluckaaa Tak to máš dobrý, u mě je to přesně naopak. 😀 Pokud teda myslíš pohled na svoje vlastní fotky. Já, čím dál na ně koukám, tím méně se mi líbí. 😀 Ale jídlo se povedlo, takže pokud jde jen o hadr, není co řešit. 😀 Klidně trhej všechno!!

    5. led 2016

    @llluckaaa sbihaji....🙂 To je podle te Hanky Zemanove? To byl do predvcerejska muj jediny pokus s cizrnou a skvele!!!🙂

    5. led 2016

    @marie_anna Ano, podle Zemanové 🙂 Ne, myslím cizí fotky 😀 Nejdřív mi to na různých fotkách vadilo, ale pak se mi to začalo docela líbit.
    Jo a kdybys toužila po podobné krásné misce, tak je z Pepca za 19 káčé 😉
    Hihi, tenhle hadr má hrozně divný tvar a ani se vlastně nedá založit. Uklízela jsem dětem pokojíček a rozebrala jsem jim jednu vyrobenou loutku, a tohle je "sukýnka princezny" 😀

    5. led 2016

    @marie_anna Jejda, já to teď popletla 😅 😀 První větu přeskoč 😉
    @lucisuska Ano, to je ono 🙂

    5. led 2016

    @llluckaaa Vidíš to, já značně pokulhávám v prohlížení fotek na netu, měla bych se mrknout. Vždy zadám název jídla a český google mi vyhodí ošklivý a nudný fotky a já to zavřu. Asi by bylo lepší hledat cíleně na stránkách lidí, co umí fotit.

    5. led 2016

    @llluckaaa V pohodě, tohle jsem ještě zvládla pochopit. 😀

    5. led 2016

    @marie_anna Já to ale neviděla na netu, spíš to bývá často v magazínu Albert. Nejdřív mě to hrozně iritovalo a nejraději bych jim to šla vlastnoručně ostříhat, ale teď už se mi to líbí 😀

    5. led 2016

    @llluckaaa Já nevím, mně přijde, že ta miska, hadr a podklad dohromady vytvářejí takový lehce rušivý dojem. Jednotlivě mi ty předměty přijdou ok, ale pohromadě mě trochu ruší. Možná zítra budu schpná to specifikovat.

    5. led 2016

    @llluckaaa Jasně 🙂 Albert jsem dřív měla v ruce často, te´d už se k němu moc nedostanu... Ale pokusím se.

    5. led 2016

    @marie_anna Nebo se to zítra nebude líbit mně 🙂 Teď se mi povedlo uvařit jednu výbornou polívku, ale fotka je děsná, tak se mi ji ani nechce vystavit ☹

    5. led 2016

    @llluckaaa Ráno moudřejší večera. 😀 Mrknu na to zítra. Ale moje hodnocení určitě zůstane stejné v otázce vzhledu pokrmu a nádobí - ty jsou skvělé a i dobře rozložené, padání na stranu jsem si nevšimla. Dobrou!

    5. led 2016

    @llluckaaa Tak mi ji pošli aspoň na mail nebo i bez fotky recept, miluju polívky!

    5. led 2016

    @marie_anna Sepíšu to, ať to nezapomenu 🙂 Ale možná něco podobného už děláš, je to v podstatě zase hrozně primitivní 😅 Fazolová kyselica... Dobrou!

    5. led 2016

    To vypadá strašně dobře 🙂 Za mě otrhané ano, ale nitky ne 😀

    5. led 2016

    @leni_tom Díky 🙂 Je to i dobré a strašně zdravé 😀 Dobře, tak já to teda ostříhám, když jinak nedáte ☹

    6. led 2016

    @llluckaaa Tak dnes už se mi to líbí mnohem víc! A kdyby zmizely nitky, budu z toho přímo nadšená!

    6. led 2016

    @marie_anna Děláš si ze mě prdel, co? 😀

    6. led 2016

    @llluckaaa né, fakt ne. Opravdu se mi to líbí a dnes na to mám trochu jiný pohled, ale nitky bych asi ustřihla. 🙂

    6. led 2016

    @llluckaaa Bylo to výborné!!! 🙂 Takovou šikovnou kuchařku bych potřebovala jako sůl!!! 🙂

    6. led 2016

    @lucisuska Ó, díky 🙂 Bohužel manžel na mé umění takové ódy nepěl ☹ Prý se to dalo, ale že by to měl mít častěji, tak fakt ne...

    7. led 2016
    7. led 2016

    Mňam ... S malým milujeme cizrnu na všechny způsoby 🙂

    8. led 2016

    @surimka Jé, tak se poděl o nějaký váš oblíbený recept 😉

    8. led 2016

    @llluckaaa Nejčastěji čerpám nápady zde http://www.mytaste.cz/v/cizrna.html a poté pro malého třeba upravím 🙂

    8. led 2016

    @surimka Děkuji, dávám do oblíbených 🙂 Něco z toho už znám a vařím, ale něco ne, takže se mi to bude hodit 😉

    8. led 2016

    @llluckaaa Také jsem hned ukládala Váš odkaz 😀 ..

    8. led 2016

    Tak jsem tento recept vyzkoušela...Nějak jsem ale neodhadla množství a příliš naředila vodou, takže z toho bylo něco mezi polévkou a omáčkou...😀 Takže jsme to jedli tři dny a pořád to neubývalo, jeden den smíchané s těstovinami, druhý den s rýží a třetí den jen tak. S těstovinami super (dost nám to připomínalo kuře na paprice😀), s rýží nám to moc nesedělo, přišlo nám, že rýže je k tomu moc výrazný prvek a ty chutě se přebíjí...Malá ale poté měla celkem problémy se stolicí, takže tento recept ukládám, je dobrý! Ale další cizrnový pokus uskutečním asi až v době, kdy bude mít malá příkrmy...😀 Díky za inspiraci!

    19. led 2016

    Dělám podle receptu od Hanky Zemanové a moc nám to chutná. 🙂

    1. bře 2016

    @lennus Tohle je v podstatě podle receptu Hanky Zemanové, ale zjistila jsem to až později. Vařila jsem jídlo podle internetu, kde to nebylo uvedené, a došlo mi to, až když jsem narazila na "její" recept 😉
    Mám doma nově její bioabecedář a jsem nadšená, skvělá inspirace, co nebo z čeho vařit, po večerech se její knížkou kochám 🙂

    2. bře 2016

    @marie_anna Tady mám tu svou tmavou šedou látku 😉

    2. bře 2016

    @llluckaaa To je přesně ono! Takže tu najdu v tom e-shopu, na který jsi odkázala?

    2. bře 2016

    @marie_anna Ne, tuhle jsem si dovezla o mámy 😉 Mám ji doma a můžu ti ji poslat, pak si případně ještě u mámy další ustříhnu 😀

    2. bře 2016

    @llluckaaa Paráda, díky! Napíšu vše potřebné večer do IP.

    2. bře 2016