Na skupince SPOKOJENÉ DĚTÁTKO A MAMINKA S DR.BROWN'S: https://www.modrykonik.cz/group/8747/ jsem se ptala maminek na DOBRÉ a ŠPATNÉ rady, které obdržely ohledně příkrmů. Takové byly jejich odpovědi:

    Maminka @shierly řekla, že sice nedostává žádné rady, ale vadí jí narážky, že ona něco jí a dítěti nic nedá.

    @barcamoravcova byla zmatená z příruček od pediatra, které uváděly rozdílné informace ohledně prvních jídel. Myslím si, že mnohé maminky potvrdí, že zmatení je na místě . Naštěstí Barča má skvělou maminku, která ji pomohla mnohé vyjasnit.

    Koníkovka @sternliebe má zkušenost s laktační poradkyní, která se divila, že maminka ještě před den kojí miminko, kterému bylo jen osm měsíců... Maminka má ale jasno, že co se příkrmů týče, tak není kam spěchat. Jsou důležité pro ni spíše na ochutnání a zjištění intolerancí a alergenů. Nenutit a nespěchat.

    @bertoldina naučila dcerku přijímat lžičku a celkově potravu s malým trikem. Mezi každým soustem příkrmu podávala dcerce vodu na lžičce. Opět na radu zkušené maminky.

    A co u vás? Podělíte se s nějakým dobrou a špatnou radou? Kolem příkrmů panuje spousta názorů a my maminky se o tom často umíme...ehm, pohádat 🙂.

    Každou odpověď odměním srdíčkem.

    Produkty: Dr.Brown’s bryndák s kousátkem
    Dr. Brown's lžička s měkkým koncem

    #drbrowns