nikolurbanska
23. zář 2020
291 

Kosmetika Baby Dove si poradí i s problémovou pokožkou.

Myslím si, že značku Dove nemusím představovat, protože značku zná každý kromě dětské kosmetiky má Dove produkty i pro ženy a muže. Mám jednu zajímavost, věděli ste, že první produkt Dove byl uveden na trh už v roku 1955 pro potřeby americké armády?

S Baby Dove neexistuje žádný správný nebo špatný způsob, jak být matkou - pouze ten Váš. (dove.com/cz)

Ale je čas představit, produkty,které jsme dostali na testování:

  • Baby Dove Derma Care mycí gél
  • Baby Dove Derma Care hydratační krém

Oba produkty jsou určené na citlivou, atopickou a ekzematickou pokožku. Našeho drobca trápí citlivá pokožka, která mu zčervenala a strašně svědila, mně trápí suchá pokožka a proto jsme testovali spolu. A jak dopadlo naše testování? Dozvíte se na konci.

Teď Vám představím jednotlivé produkty.

  • Baby Dove Derma Care mycí gél

Mycí gel jsme si oblíbili. Dobře pění, není parfémovaný a to jsem velmi ocenila, další plus je, že gel se může používat nejen na celé tělo, ale i na vlásky. Oceňuji, že gel má pumpičku, která matka by u koupání nepotřebovala další ruku?

Dove Baby Derma Care obsahuje koloidní oves, ovesné vločky se už odjakživa používali na zjemnění a hydrataci pokožky a toto je velké plus, že Dove využívá tyhle suroviny do svých produktů.

  • Baby Dove Derma Care hydratační krém

Další super novinka je tento krém. Můžu zhodnotit, že jsme se synem spokojení. Po dvou týdnech používání nemám suchou pokožku a A. zmizly nepříjemné, svědivé místa na těle. Pro nás zázrak, protože jsme hledali vhodnou kosmetiku, která by synovi pomohla. Krém výborně hydratuje a zanechává pokožku jemnou.

Krém je dost hustý, bála jsem se, že se bude zle roztírat, ale omyl krém se lehce roztírá a nezanechává mastný film. Tak stejně jako umývací gel i tento krém není parfémovaný. Na spodní fotce na polovině ruky mám krém rozetřený, opravdu bez mastného filmu.

Po dvou týdnech testování jsem nenašla žádné negativum, táto kosmetika nám vyhovuje a určitě budeme Dove i nadále používat.

A můj celkový dojem? Derma care nezklamal, kombinace gelu a krému nám pomohla s naší problémovou pokožkou. Takže je to skvělá volba o pokožku.

Na závěr se chceme poděkovat @konik_testuje za možnost testovat novinky.

 #test_babydove3  #recenze #zkusenosti_babydove_dermacare

Začni psát komentář...

Odešli