rioko
14. bře 2020
434 

Testování přírodní kosmetiky Yves Rocher

Když jsem zahlédla možnost testování přírodní kosmetiky, hned mě to zaujalo. Kosmetiku už roky nepoužívám, protože jsem měla velké problémy s pletí a neměla jsem chuť riskovat, že se mi znovu objeví nějaké potíže. Zároveň ale už delší dobu cítím, že by si pleť nějakou péči zasloužila a proto to pro mě byla výzva. Přihlásila jsem se a netrpělivě čekala, jestli budu mít štěstí a budu mezi těmi šťastnými, které vyberou. Když mi přišla zpráva, že jsem opravdu vybraná byla, měla jsem velkou radost a těšila jsem se na balíček.

Balíček přišel za pár dnů a po rozbalení mě zaujala už hezká krabice, v které kosmetika byla. Kosmetika byla v ochranných papírových krabičkách a obsahovala :

Denní zpevňující krém

Noční zpevňující krém 

Zpevňující krém na okolí očí

Vysoce koncentrované zpevňující sérum

Zpevňující sérum na ovál obličeje

Kosmetika obsahuje vysokou koncentraci rostlinného kolagenu, který se získává z rostliny Zběhovec plazivý. Tato rostlina, známá jako tráva, dokáže během svého růstu vzdorovat jakýmkoliv podmínkách, Dokáže velice rychle růst a tajemství je v horizontálním růstu, čímž se tato rostlina odlišuje. Obrovské množství semínek se rychle šíří a tvoří nové kořeny, jakmile se dotknou země, čímž vytváří další a další rostlinky. Vědci rozpoznali potenciál zběhlavce plazivého a vytvořili originální a patentovaný koncentrát rostlinný kalogen, který dodává buňkám energii a posiluje strukturu kůže.

To jen na úvod mého testování. Správně se nemá roztírat, ale jen lehce prsty vťukat do kůže. Nejdřív jsem nevěděla, jaké množství použít a dávala jsem zbytečně moc. Aplikace byla snadná i díky dávkující pumpičce, která mi nakonce i správnou dávku ukázala. Stačila velikost hrášku, což byla jedna dávka pumpičkou. Po aplikaci se sérum rychle vstřebalo, nelepilo se, ani nenechávalo nepříjemný pocit na pokožce. Už po prvním použití jsem měla pocit pevnější kůže a i když jsem si myslela, že si to namlouvám, každým dnes jsem se přesvědčovala, že to tak opravdu je.

Další kosmetika, kterou jsem začala zkoušet, byl denní a noční krém zpevňující péče. Kosmetika mi příjemně voněla a to všechna. Ale denní a noční krém mi přišel víc aromatický, ale pro mě stále příjemný. Krémy se velice lehce roztíraly, denní byl víc svěží a cítila jsem, že obličej je hladký a pevnější. Stále jsem měla strach, aby se mi neudělala nějaká vyrážka a nemusela jsem testování ukončit. Každý den jsem hlídala, jestli se mi neobjeví nějaký pupínek. Obličej ale zůstával bez vyrážky, naopak mi přišel čistější.

Po 14 dnech jsem už věděla, že jsem s krémy velice spokojená a že jsem našla něco, co můžu používat i já a nebát se špatné reakce. Další, co jsem testovala, byla zpevňující denní péče na ovál obličeje. Spodní část obličeje mladých dívek tvoří harmonickou linii ve tvaru V nebo trojúhelníku mířícího směrem dolů. Věkem geometrie obličeje ztrácí ostrost.Hormonální deficit způsobuje ztrátu pružnosti, obličejové svaly atrofují a líce se k vůli stahům svalů a jejich váze hroutí. Zpevňující denní péče na ovál obličeje pomáhá tento proces zpomalovat. Byl to můj druhý tip, který mě nejvíc zaujal. Krém měl dávkující pumpičku a opět stačilo jen velice málo krémů, na celý obličej. Snadno se roztíral a rychle se vstřebal. Jak na zpevňující sérum, tak na tento krém na ovál, šel velice brzy nanést denní nebo noční krém, protože se rychle vstřebávaly. Poslední z řady kosmetiky byla zpevňující péče na okolí očí. Tam jsem také nejdříve trochu nevěděla, jaké množství aplikovat a dávala jsem zbytečně moc. Brzy jsem to ale vychytala a stačila opravdu trošička.

U kosmetiky oceňuji i ekologické balení, které obsahuje skleněné kelímky a flakony a papírové obaly.

Testovala jsem poctivě tři týdny, každý den jsem zkoušela, přicházela na to, jak nejlépe co použít, jaké množství, co mi vyhovuje nejlépe. A můžu poctivě říct, že cítím, že moje pleť dostala péči, jakou potřebovala a zasloužila si. Je více napnutá, čistá, jemná. Určitě ji budu používat dál, velké plus totiž je, že jedno balení vydrží opravdu nadlouho a proto i když je možná dražší, vyplatí se. A ráda ji doporučím každému, kdo by ji chtěl vyzkoušet nebo kdo hledá, něco šetrného a přitom účinného.

#recenze #test_yvesrocher #zkusenosti_yvesrocher_liftingvegetal

Začni psát komentář...

Odešli