Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    zoriazz
    4. únor 2013    Čtené 0x

    Přebalovací tašky City - Minene

    Přebalovací taška City byla navržena tak, aby se ani tatínci nestyděli vyjet s kočárkem do ulic - barvy jsou tlumené a příjemné.

    Taška je nejen na kočárek, ale lze ji nosit i přes rameno nebo jako batoh. 

    Je z odolného šusťáku, má mnoho kapes - dvě vnější z přední strany, tajnou kapsu na zádech - tam je ukryta přebalovací podložka, dvě postranní termo kapsy na lahvičky, a v hlavním oddílu je několik bočních kapes a velká kapsa je rozdělena na dvě přepážkou. Podšívka je z nádherného jemného sametu - u černo.stříbrné varianty je to černá s kytičkama, u šedo-červené varianty je podšívka červeno-bílé kostičky, a u variant pískovo-hnědá a hnědo-písková je podšívka hnědá s kytičkama. 

    varianta hnědá s pískovou na kočárku.

    pokud chcete mít tašku přes rameno, lze popruhy na záda stáhnout tak, aby vám nezavazely.

    Tak jako všechny výrobky, je i taška City od Minene koncipována tak, aby Vám sloužila dlouhé roky - nejen jako přebalovací taška na kočárku, ale i jako baroh nebo sportovní kabelka. 

    varianta šedá s červenou

    varianta černá se stříbrnou

    varianta písková s hnědou a její přichycení ke kočárku

    Taška City je velmi praktickým doplňkem k vašemu kočárku a věřím, že si najde své oblíbence, zvláště pro zimní měsíce, kdy je odolná vůči sněhovým vánicím.

    V prodeji tady v sekci SHOP, nebo u Malvíka, v Dětském Domě, v Mimistore, HG Fashion, u Mumínka a mnohých dalších..

    Ráda zodpovím Vaše případné dotazy! 

    Hezký den přeje Zora Veichartová za Minene pro Česko a Slovensko

    zoriazz
    5. srp 2012    Čtené 0x

    Napište nám svůj názor!

    Dobrý večer, mamky! 

    Dneska jsem navštívila sklad a rozhodla se pro Vás nafotit detaily tašek Layla ...

    abyste měly obrázky i jiné než studiové a viděly všechny detaily. V následujících večerech představím tašky jednu po druhé, věřím, že se Vám budou líbit!

    Já sama jsem se zamilovala do té v horním pravém rohu - zelená se vzorem paisley. Snažíme se o miminko, tak snad ji brzy taky využiju! 🙂

    Ráda bych dostala zpětnou vazbu, zda o to stojíte, máte dotazy, jak kupujete přebalovací tašky??

    Moc děkuji a těším se na Vaše ohlasy

    Vaše Zorka xxx

    zoriazz
    3. srp 2012    Čtené 0x

    Představujeme podložku 3v1 od Minene

    Dnes bych Vám ráda představila jeden z našich nejinovativnějších produktů - podložku 3v1! 

    Tato podložka je registrovaným patentem Minene, a nabízí důmyslné řešení jak využít podložku dalšími dvěma způsoby. 

    Hrací podložka, která roste s Vaším dítětem.

    Minene podložka 3 v 1 je inovativní produkt, který můžete pro Vaše dítě využít od narození do pěti let – což dává Vašemu dítěti roky k užívání. Jednoduše přeměňte velkou měkkou hrací podložku na příjemné hnízdečko nebo na mini sedačku.

    Ohrádka- hnízdečko

    Dětská ohrádka 0-4 měsíce. Když zvednete boky a sepnete je suchým zipem, rázem se z obyčejné hrací podložky stane bezpečné a zajištěné hnízdečko pro Vaše dítko. Rozměry matrace nedovolují ani větším dětem, aby se převrátily, když se opřou do bočnice – testováno!

    Podložka na hraní 

    Hrací podložka 0-12 měsíců. Později, když Vaše maličké je připravené poznávat více, jednoduše odepněte suché zipy a podložka se stane velkou hrací matrací, na kterou jsou připevněné měkké hračky. Matrace má tloušťku 3cm, proto je vhodná i pro hru na koberci, ale hlavně na plovoucích podlahách a linech - nemusíte chystat deky a prostěradla, stačí mít tuto báječnou podložku!

    MINI SOFA 1-5 let.

    A když Vaše dítě odroste z věku, kdy na matraci objevovalo svět, změní se podložka na minisedačku, na které může Vaše dítko sedět a hrát si po dlouhé roky.

    tloušťka matrace: 3 cm

    rozměr matrace jako hrací podložka: 132*132 cm

    Bavlněný potah lze prát v pračce při teplotě do 30st.

    V nabídce jsou 4 barvy - Růžová

    Modrá

    Fialová

    a Zelená

    Podložka získala ocenění časopisu JUNIOR ve Velké Británii za nejinovativnější produkt roku 2011 - a o této výhře rozhodli sami rodiče!

    Pro více informací prosím navštivte náš SHOP tady na www.modrykonik.cz nebo pište do IP či na email zora.sekotova@seznam.cz

    Těším se na Vaše zprávičky!

    Zdraví Zorka z Minene! 

    zoriazz
    30. črc 2012    Čtené 0x

    Já a Minene - poslední díl vyprávění

    V předchozích dvou dílech jsem Vám povídala, jak jsem se dostala k Minene výrobkům jako aupair v Anglii - vždy, když někomu vykládám svůj příběh, lidem z toho až mrazí, protože to zní jako pohádka - kterak prostá aupair k Minene přišla 🙂

    Povídání jsem skončila na veletrhu v Kolíně v roce 2010 na podzim, kde jsem potkala muže, který byl ochoten investovat do Minene v Česku, aby podpořil svou dceru v podnikání. Vrátila jsem se tedy na vánoce 2010 do ČR s tím, že jsem měla zjištěné všechny potřebné informace k tomu, abychom začali podnikat jako společnost s ručením omezeným. Nicméně investor začal mít zvláštní požadavky, které se mi nelíbili, a tak jsme se na spolupráci nakonec nedohodli. 

    V té době jsem potkala velmi zajímavého muže, který mě pozval na večeři, potom na druhou.. a nabídl mi potřebnou investici. Zvážili jsme všechna pro a proti a jeho nabídku jsem přijala. Začala jsem pracovat na první objednávce podle toho, o co by dle mého uvážení mohl být zájem i s ohledem na konečnou cenu (některé věci - ač jsou nádherné - jsou prostě u nás po ekonomické krizi neprodejné). 

    První objednávka ale trvala přes půl roku - než se zboží vyrobilo a bylo doručeno, byl konec listopadu. Další objednávka přišla v únoru.. oslovuji obchody, zda by měly zájem o prodej věcí Minene, velkým úspěchem je prodej zboží u Malvíka, prozatím přes internet, ale chystáme stojan pro umístění Minene na prodejnu. Zároveň oslovuji další a další obchody tak, abyste si mohly Minene "osahat" přímo v obchodě a samy pocítily tu kvalitu materiálu a zpracování! na obrázku detail matrace 3v1 zelené.

    A protože se můj investor stal mezitím mým manželem, přišla jsem na beremese.cz a poté jsem se rozhodla seznámit vás - maminky - s Minene tady na modrykonik.cz. 

    Na naší svatbě samozřejmě nechyběla ani "moje anglická rodinka" a zároveň kolegové z Minene UK Ltd. 

    Prosím, nebojte se mi napsat do IP nebo na email v profilu, všem ráda pošlu svou nabídku, případně zodpovím Vaše dotazy, pošlu doplňující fotografie!

    Na webové stránce www.minene.net si můžete přečít více o produktech Minene, leč tyto stránky neslouží k prodeji, ale k prezentaci.

    Jsem exklusivním distributorem pro Česko a Slovensko, udělám maximum pro Vaši spokojenost!

    Přeji krásný den a těším se na spolupráci s Vámi!

    Zora Veichartová

    Minene pro Česko a Slovensko

    zoriazz
    29. črc 2012    Čtené 0x

    Síťovky Minene

    Dobrý den, maminky!

    Velikou výhodou při nakupování s miminkem je fakt, že nemusíte vláčet tašky v rukách, ale většinou složíte nákup pohodlně do kočárku. Občas je toho ale víc - a proto je fajn mít v zásobě síťovku, třeba tu od Minene! 

    Síťovka má i malou vnitřní kapsičku na mobil, pasuje na každý kočárek díky nastavitelným řemínkům.

    A jednoduše jí sbalíte do malé kapsičky a můžete ji mít v přebalovací tašce stále poruce!

    V ČR je dostupná v barvě zelené, černé, šedé, béžové, světle modré a oranžové.

    Pro více informací navštivte můj SHOP nebo mi napiště do IP o více informací.

    Těším se na Vaše případné dotazy a objednávky! 

    zoriazz
    25. črc 2012    Čtené 0x

    Já a Minene - pokračování

    Slibované pokračování příběhu mého s Minene..

    Tak tedy jak jsem minule psala, jako aupair v rodině v Londýně jsem uklízela, vařila, ale zároveň fotila a rozesílala newslettery, dělala databáze a další asistentskou práci. Bylo to parádní, protože jsem nevyšla ze cviku kancelářské rutiny, vyhýbala jsem se teda telefonování, protože rozumět některým dialektům a přízvukům z různých koutů země bylo nad mé síly a hodně mě to stresovalo 🙂 Ale vydělala jsem si každý týden ještě dost peněz k dobru a to bylo báječné!

    V Srpnu jsme odletěli na tři týdny do Tel Avivu, kde sídlí i mateřská firma Minene. Začala jsem pracovat na tom, abych se podívala, jaká je v ČR nabídka zboží, za jaké ceny atp. A dostala jsem nabídku zůčastnit se veletrhu v Kolíně! největší světový veletrh dětských věcí, který se jmenuje Kids&Jugend. 

    Na veletrhu bylo báječně! hned naproti nám byl i český stánek, takže jsem po dlouhé době mluvila i česky, na stánek Minene zavítalo o několik Čechů a Slováků a já narazila i na potenciálního investora pro mé podnikání. Nic mi nebránilo v tom vrátit se domů do Česka a začít podnikat. Minene souhlasilo, že mi svěří Česko a Slovensko a já se začala moc a moc těšit. 

    Jak to nakonec dopadlo? No jsem tady, ale pár peripetií ještě přišlo.. čtěte zase příště 😉

    na stánku Minene - Anat, Dana, Sharon a Keren - Anat a Keren jsou majitelkami Minene Ltd., Sharon Minene UK Ltd.

    stánek Minene v Kolíně září r.2010

    zoriazz
    23. črc 2012    Čtené 0x

    Jak jsem začala s MINENE

    Dobrý den, maminky, těhulky, holky!

    Ráda bych Vám napsala něco více o mě a výrobcích značky Minene, které tady distribuuji.

    Můj příběh byl trošku jako z pohádky, ale přísahám, že se vážně stal! 🙂

    V roce 2009 jsem přišla o práci a na malém městě, kde žiju, se nenašla práce, která by aspoň trochu odpovídala mé kvalifikaci makreting a obchod. Chodila jsem na pohovory i na asistentky, a tam mi řekli, že jsem pro ně moc dobrá. Tak, a co teď? Vždycky jsem chtěla aspoň chvilku žít v Londýně, a tak jsem se rozhodla odjet tam aspoň na rok jako aupair. Bylo mi už 28, ale co - poslední vztah skončil v troskách a potřebovala jsem prostě "změnit vzduch". 

    Hnedka první rodinka, se kterou jsem mluvila, si mě vybrala a já souhlasila, že půjdu k nim. Byli trochu netradiční - lesbický pár se dvěma dětmi, tatínek bydlí jinde. O to víc mě zajímali, a tak jsem odjela.. dostala jsem se do úúžasné rodiny, plné respektu, humoru, pohody - prostě to bylo parádní! Hned vedle mého pokoje měly holky kancelář a v ní plno krásného zboží pro malé děti. Sestra jedné z nich že je spolumajitelkou této firmy a ony začínají v Anglii. Jakmile jsem se zmínila, že ráda fotím, hned mi daly práci . vyfotit nové produkty - jako přivýdělek.

    Ano, ty úžasné věci byly MINENE věcičky! Tak jiné, než ty, které jsem znala od nás, plné nápadů a barev. Fotila jsem, postupem času jsem dělala i kancelářskou práci, takže to bylo vtipné - postarat se o domácnost, pak do kanceláře, pak vařit večeři a po večeři ještě rozesílat newslettery..

    A jak to bylo dál? Nebojte, zase zítra si počtete 😉 

    Než jsem odjela z Anglie, slavili jsme společně i narozeniny, cestovali jsme spolu a fungovali jsme prostě jako jedna rodina! 🙂

    zoriazz
    29. čer 2012    Čtené 0x

    Akce do 24 h

    Dnes jedinečná akce!  s nákupem jakéhokoliv výrobku z shopu Minene pro ČR a SR dostanete zdarma skřipec na dudlík ve Vámi vybrané barvě! Vybírejte, kombinujte! Těšíme se na Vás!

    Líbí se Vám tato nabídka? Co se Vám líbí z našich produktů nejvíce? Můžeme Vám poradit?

    Neváhejte mne kontaktovat, jsem tu pro Vás. 

    Vaše Zora 

    zoriazz
    29. čer 2012    Čtené 0x

    Minene zapsáno do soutěže

    Minene je velmi populární ve Velké Británii a dostalo již ocenění Practical parenting & pregnancy pro matraci 3v1 jako jeden z nejinovativnějších výrobků roku 2011. Letos se soutěže účastní dva produkty, které prozatím v Česku nemáme. Chceme ale slyšet právě Váš názor na to, co bychom měli mít v nabídce. soutěže se účastní dva produkty - viz na obrázku níže. C říkáte? 

    vtipný a praktický sedák na židli

    a dárkové krabice. Rádi bychom Vám prozatím nabídli další krásné zboží, které najdete na našem profilu a nebo na našich webových stránkách www.minene.net. 

    Těšíme se na Vaše ohlasy! Dnes máme akci, informace taktéž na profilu.

    Krásný slunečný den!

    Vaše Zorka

    distributor Minene pro Česko a Slovensko

    zoriazz
    31. bře 2016    Čtené 8x

    Minene pro ČR a SR

    MINENE přináší praktické věci ve stylovém designu!

    Bylo založeno třemi matkami, které samy navrhují MINENE inovativní věci!

    Mají spoustu patentů a praktických nápadů – o jednotlivých oceněních se zmiňuji ve fotoalbech.

    Vše je z nejčistějších materiálů, dlouhodobě využitelné a přitom stylové.

    MINENE je prostě jiné 🙂

    Jsou to velké věci pro ty malé.

    Věřím, že Vás zaujmou! Nebojte se mi napsat o více informací. Těším se!