Holka z paneláku se neztratí..aneb petržel pěstěná na lžíci vody😀! #zahradnickeokenko #uchylkyvsednihodne #vtip #demence #inspirace ..chtěla jsem označit i femibion,pač v těch listech je určitě hodně kyseliny listové,ale nechci mu dělat konkurenci..😀 😀!!!

    Materska demence = kdyz jdete s fenkou ven,ktera hara,ma na sobe cerne kalhotky a sama je cerna,tudiz v te tme nevidite,ze jste ji je zapomeli sundat a pak se strasne divite,ze se nemuze vys**t...a pobiha po trave jak silena,samozrejme,ze si nalozila do nich,jeste ze venku nikdo nebyl :D :D

    Už vím, co je vrchol mateřské demence: To nakojíte dítě, necháte odříhnout, uložíte do postýlky... ze země zvednete psa, kterej se dožaduje pohledu na miminko, hodíte si ho přes rameno, něžně poplácáte po zádíčka a zašeptáte do těch chlupatejch plandavech uší: "Teď si krkneš a půjdeš spinkat." (a to se mi stalo už podruhý, hernajs!!!!!)

    msevy
    6. srp 2013    

    Tak tohle už je asi nejvyšší vrchol demence, způsobené jak jinak - 5letou mateřskou - JÁ UŽ MUSÍM FAKT DO PRÁCE!!! Takže: beru klíčky od auta, mačkám ovladač a rozčiluju se, jak to, že se ty dveře neotvírají....Dveře!!! Já blbec stojím v předsíni a čekám, že po zmáčknutí ovladače auta se mi otevřou dveře od baráku........co na to říct.

    vrchol propukující "demence" po 4 letech doma.......nejdřív jsem našla hledaný ovladač na TV v ledničce, což se ještě dalo rozdýchat, ale teď se chystám na cvičení, chtěla jsem se přepudrovat, tak stojím před zrcadlem, koukám, do blba, pudruju a pudruju.......kouknu do zrcadla a já celá červená......místo pudru jsem vzala tvářenku - už fakt nemůžu .....😀