Pojdme si dnes dat #drink_s_ambasadorkou !

    🐭Normalne sem davam fotku s nejakym napojem, ale misto toho jsem nasla nejakou starsi fotku s Minnie Mouse uousky 🙂.

    🐭Dnes nam drzte palce na 5+ hodinovem letu smer Orlando.

    🐭Tema dnesniho drinku je tedy jasne - Disney World a Universal Studios. Co by vas zajimalo? Budu psat samostatne clanky, ale vlastne bych rada vedela, co vas tak zajima 🙂

    Články se na Koníku někdy umějí “ztratit”. Tak aby vám to neuniklo, dávám info i do krátké zprávy.

    Můj malý vánoční projekt Dvanáct dní Vánoc startuje už příští týden. Bude to dvanáct náhodných dní plných vánoční atmosféry.

    Budu nadělovat...

    🎄Soutěž s #drbrowns
    🎄Šest krátkých zpráv, ve kterých budu nadělovat pohledy z různých míst a států Ameriky
    🎄Článek o Vánocích v USA a článek o práci letušky (druhý díl)
    🎄Dva vánočně, ale i nevánočně laděné Drinky s ambasadorkou (#drink_s_ambasadorkou)
    🎄Vánoční překvapení

    Víc o této vánoční akci: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/dvanact-dni-vanoc-azvyhg/

    #dvanact_dni_vanoc

    mariegroth
    29. lis 2020    Čtené 732x

    🎄DVANÁCT DNÍ VÁNOC 🎄

    Tak je to tady...konečně mohu odtajnit takový můj osobní vánoční projekt, který jsem nazvala Dvanáct dní Vánoc

    Ale abych vám vlastně řekla co vás čeká…

    Dvanáct dní Vánoc bude akce plná překvapení a nadělování. Vlastně si to představte jako adventní kalendář s dvanácti okénky. Nebudu ovšem nadělovat čokoládu...no, i když...možná jo, kdo ví 🙂 🙂... Dalo mi docela práci vymyslet, co bych do tohoto projektu mohla dát a jak ho vánočně vyladit. Ale myslím si, že se vám to bude líbit a doufám, že vám moje skromná akce zpříjemní čas Vánoc. 

    Dvanáct dní Vánoc budou probíhat v náhodných dnech od 1.prosince do 24.prosince 2020 na Modrém koníku. Tato akce tedy nebude každý den. A nemám ani dopředu vybrané dny, takže to bude jedno velké překvapení. Doporučuji vám sledovat můj profil, aby vám tyto dny neutekly. 

    A konečně...co bude náplní Dvanácti dnů Vánoc? Co na vás čeká? 

    • Soutěž s Dr.Brown's
    • Šest krátkých zpráv, ve kterých budu nadělovat pohledy z různých míst a států Ameriky
    • Článek o Vánocích v USA a článek o práci letušky (druhý díl)
    • Dva vánočně, ale i nevánočně laděné Drinky s ambasadorkou (#drink_s_ambasadorkou)
    • Vánoční překvapení 

    Pořadí výše uvedeného bude opět náhodné a u soutěží a dalšího nadělování vysvětlím pravidla a atd. v samostatném příspěvku v ten daný den. 

    Tak doufám, že se do Dvanácti dní Vánoc zapojíte a bude vás to bavit. Tato akce je vlastně takové malé vánoční poděkování za vaši přízeň a to, že čtete moje příspěvky a snad vás i baví. Určitě tady budu přidávat  i mimo tuto akci, kdy vám budu ukazovat (nejenom) předvánoční čas v USA. 

    Startujeme už brzy! Opravdu se moc těším. 

    S láskou, 

    Marie

    INSTAGRAM V ČJ: @marievamerice 

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    27. lis 2020    

    Hezký pátek vám všem. Dnes je Black Friday, tedy pátek po Díkůvzdání. Musím říct, že jsem ráda, že už je to za námi a teď se oficiálně těším na Vánoce( za mnou je ještě neozdobený stromeček).

    Nicméně, dnes jsem zpět s #drink_s_ambasadorkou . Už minulý týden jsem vám slibovala zaměření na přípravy a oslavy Díkůvzdání a také Černý pátek. Je něco, co vás zajímá?

    Krásný pátek vám všem. Moje dnešní snídaně je #drink_s_ambasadorkou, tedy eggnog latte. Dnes jsme s Maverickem opět “busy”, ale už se těším na vaše dotazy.

    Minulý týden se tady maminky ptaly na moje prstýnky, tak mě napadlo téma “zásnuby a svatby v USA”. Zajímá vás něco?

    A ještě jedna věc. Chcete další Drink s ambasadorkou, který bude o Díkůvzdání a Black Friday ve středu ( před svátkem) nebo až po? Nevím, co vám přijde lepší. Dejte like vaší preferencí v komentářích.

    🥳Hezký pátek! Jak se dnes máte? Máte nějaké plány na víkend?

    🥤Řekla jsem si, že dnešní #drink_s_ambasadorkou bychom mohly zaměřit na všeobecné rozdíly USA vs. ČR. Ať už jsou to rozdíly třeba ve stravování, školství, výchově, vedení domácnosti, způsobu bydlení, pracovního života a atd. Zajímá vás něco?

    🥤Tohle téma mě napadlo, neboť jsme s mužem mluvili o tom, jak je zajímavé, že to co lidem přijde naprosto padlé na hlavu, je někde jinde normální :D. A nakonec jsme strávili snad hodinu debatováním nad rozdíly.

    Hezky patek aka #drink_s_ambasadorkou ☕️. O čem pokecáme dneska?

    Co si třeba popovídat o všem? 😆 Mám teda jednu prosbu - ne o covid a o volbách :D.

    🥤Začínám si říkat, že bych #drink_s_ambasadorkou měla přejmenovat na Kafe s ambasadorkou. Vstávačka v šest si žádá o velké kafe od Dutch Bros. Jedeme vyzvednout manžela na letiště a cestou se ještě stavíme v Bath and Body Works na svíčky a mýdla 🕯🧴 (bathandbodyworks.com).

    Dnešní téma tedy zaměřuji na “nákupy v Americe”. Zajímají vás obchody? Slevy? Zákaznický servis? Populární značky? Nebo prostě cokoliv?

    A taková otázka mimo - Zajímal by vás článek o tom, co si maminky v USA pořizují do výbavy na mimi?

    🥤Dnes jedu do Seattle na kontrolu ke sve OB/GYN (gynda). Tak me napadlo udelat #drink_s_ambasadorkou na tema “lekari v USA”. Uz jsme to tady nejednou rozebiraly (spis z hlediska financi). Zajimalo by vas neco? Treba nejake praktiky? Jak vypadaji ordinance? Jaky je vztah lekare a pacienta?

    Pátek je opět tady a s ním #drink_s_ambasadorkou ☕️🥤. Dnes piju šípkový čaj.
    Dnešní téma je poměrně přímočaré “Děti v USA”. Zajímají vás rozdíly ve výchově, školství nebo cokoliv jiného?

    Krásný víkend!

    🥤🥤Drink s ambasadorkou je zpět! Dnes je to “herbal tea”.

    ☕️☕️Přeji vám pěkný pátek. Včerajsme měli rodinnou párty. Moji švagři a jejich rodiny se budou brzy stěhovat do státu Wyoming. Je tedy jasné, že s nimi chceme strávit co nejvíce času.

    🥤☕️Dnešní téma #drink_s_ambasadorkou bych ráda zaměřila právě na vztahy, rodinné vztahy, chod rodiny, chod domácnosti apod. v USA. Zajímá vás něco? Rozdíly mezi USA a ČR?

    Dobrou noc a vám dobré ranko!

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    11. zář 2020    

    Dnesni #drink_s_ambasadorkou je HORKE kafe ☕. Wow. Maverick jeste spi a to uz je 8:30 rano. Pro me velke prekvapeni. Uz ma nachystanou snidani a detsky slonikovy kartacek, kterym poctive cistime 2x denne (a urcite bude zase jednou v soutezi).Ja mohla zacit den opravdu pozvolna. Dokonce jsem uz i uklidila.

    Pro dnesni tema me napada “americka domacnost”. Zajima vas neco? ☕

    #drbrowns

    #drink_s_ambasadorkou je zpet!

    Dnes vyzvedavam sveho draheho muze na letisti. Tak me napadlo nadhodit tema “cestovani po USA”. Zajima vas toto tema? Mame toho pomerne dost procestovano a zili jsme v nekolika statech USA.
    A jak vidite - mam rousku. Ale tema “covid” radeji nenadhazuji 😝

    🍹Do dnesniho #drink_s_ambasadorkou davam zamerne fotku i s mym muzem. Zajimalo by vas neco o povolani pilota? Rad vam zodpovi vase otazky 🙂.

    A pro ty co nevedi, co #drink_s_ambasadorkou vlastne je - Jednou za cas sem dam nejakou fotku s drinkem a v komentarich se me muzete na neco zeptat, nebo si muzeme jen tak obycejne pokecat jako dve kamosky u kavy nebo koktejlu ☕

    ☕Dnesnimu #drink_s_ambasadorkou davam tema “zivot ve Washingtonu/ predmesti Seattle”.

    Je neco, co by vas na tom zajimalo? A samozrejme, muzete se ptat i na dalsi veci, ktere vas zajimaji 🙂

    🍹Napadlo mě, že třeba jednou týdně, nebo jak to vyjde, bych vám ráda dala prostor na otázky, připomínky nebo prostě na něco co vás zajímá.

    🍹Byl by to takování virtuální “pokec”, který jsem nazvala #drink_s_ambasadorkou. Můžete se mě ptát na něco z mého osobního života, ale samozřejmě také na věci kolem mého ambasadorování.

    Takže se klidně ptejte teď a tady 🙂

    🌷🌷🌷🌷
    A dnes bych ráda využila tohoto prostoru a pozvala vás k přečtení článku, který pro vás napsala @ivakalinova : https://www.modrykonik.cz/blog/ivakalinova/article/letni-osvezeni-v-hlavni-roli-kava-49pfi2/ ☕☕

    A #drbrowns soutěž se zvířátky: https://www.modrykonik.cz/blog/mariegroth/article/leto-s-ambasadorkami-soutez-s-dr-brown-r8wf3w/ 🐻🐱

    (2 fotky)