kami1984
    17. říj 2016    Čtené 66x

    S Belcurou za hezčí kůží...

    Na začátku září @konik_testuje vyhlásil konkurz na testovače emulze ve spreji Belcura. Podle popisu se jedná o emulzi, která vyživuje, udržuji pokožku hydratovanou a chrání před okolními vlivy. Navíc by pokožku měla regenerovat, zmírňovat podráždění a kožní problémy. Přípravek obsahuje mikrostříbro, které působí antisepticky a protizánětlivě. Zároveň Belcura neobsahuje žádné konzervanty, alkohol, lanolín, parfermace a barviva. Výrobcem je farmaceutická společnost Belupo, která je jedna z top na trhu a pochází z horkého Chorvatska.

    Musím říci, že jsem zajásala a přihlásila jsem se. Od svých 15 let se trápím s atopickými ekzémy a lupénkou, po porodech je navíc zbytek těla jako struhadlo. S ekzémy bojuji více méně neúspěšně, masti střídají masti, zkouším i bylinky a snad i čáry máry🙂 Ale buď to strašně smrdí, je to mastné až běda anebo to jednoduše nepomůže. Stále hledám něco, kde účinek bude alespoň trochu viditelný za pár dnů, nejlépe do měsíce🙂

    Jednoho dne mi přišla IP, že mě vybrali a mám čekat balíček. Zanedlouho balíček došel a z obálky na mě vypadlo množství zelených polystyrénových kousků, které mi zabavily děti a hlavně "TO"... Belcura od Belupo. No není krásná🙂? 

    V zásilce byla emulze v krabičce plus letáček, kde jsem se dozvěděla vše podstatné o tomto výrobku.  Samotné balení je nádherné, Belcura obsahuje také čisté mikrostříbro a ve stříbrném tónu je laděný i obal, který  je doplněný barevnými geometrickými tvary. Obal zaujal i mé syny natolik, že během pár hodin už milá emulze neměla své víčko a synové se neustále chodili mazat 🙂)

    Aplikace je velmi jednoduchá - cca z 20 cm nastříkáte emulzi na pokožku a rozetřete.     S aplikací nebyly problémy, jen pokud jsem chtěla na jedno konkrétní místo, vzdálenost střiku se musela snížit, aby mi to neprskalo kolem dokola. V lahvičce chrastí kulička, to také velmi lákalo moje syny 🙂

    Jakmile si emulzi nastříkáte na pokožku, stačí pár tahy rozetřít a zhruba do 30 sekund je kůže hydratovaná, bez mastného, ulepeného pocitu. Kůže se mi hezky leskla a voněla. Vůně, to je samotná kapitola. Když jsem v rodině dávala výrobek přivonět, někomu voněl, někomu ne. Je to jako s parfémy. Zde ale není vůně prioritní, mě osobně Belcura voní po rozemletých oříšcích🙂 Kolikrát jsem se mazala u TV a oňufávala se🙂  Prostě mi voní.

    Emulzi kromě mě zkoušely i naše děti. Synům jsou 2 roky a 5 a čtvrt roku. Ničím je běžně nemažu, mají zatím normální pokožku a nevidím v tom tedy důvod. Sami byli zvědaví, co to maminka má a tak zkoušeli na rukou a bříšku. Synové se neosypali, neměli žádnou jinou reakci, užili si zábavu při mazání. 

    Dalším testovačem byl manžel a jeho ruce. Muž pracuje manuálně, pracuje venku.          V době testování dělal omítky. Neumí pracovat v rukavicích a tak jeho ruce byly  popraskané, vysušené z lepidla. Belcura mu značně ulevila, ruce se stávaly jemnějšími a staré zatvrdliny pomalu povolují. Zde to bude běh na delší trať, ale již po 14 dnech 2 x denně mazání pomáhá.

    Já sama jsme se zaměřila hlavně na 2 místa. Na hřbetu pravé ruky se mi na ukazováčku a kostech malíčku udělal ekzém. Jsem pravák, tak si umíte představit, jak je ruka namáhaná, do toho vaření, úklid, mytí... Tento ekzém ve větším měřítku mám i na loktech. Bohužel začíná sezóna dlouhých rukávů, svetrů a o látku se mi ekzém zachytává a špatně se léčí. Mazala jsem se 3-5 x deněn, jak jsem si vzpomněla.

    Takto vypadal můj ekzém na loktu v den, kdy Belcura přišla domů. 

    Mazala jsem ve stejné frekvenci ekzém na loktu i na rukou a musím říci, že to byla úleva. Pokožka byla hydratovaná, mohla jsem se namazat a za okamžik listovat v knížce  ačíst synům. Nic nenechávalo mastný film, otisky. Nesmrděla jsem až za roh, nic neštípalo.

    Výhodu vidím i v balení, krémy jsem nucená nosit i s sebou a co si bude me povídat, každý zná dámskou kabelku - malý prostor a nekonečné množství věcí. Takže se mi párkrát stalo, že mi krém vytekl, víčko se oddělilo a krém vesele dělal cestičky do nitra tašky. U Belcury se mi to nestalo, i když nemám ochranné víčko, které mi synové zabavili.

    Po 3 týdnech testování vypadá ekzém na ruce následovně. Musím říci, že byl v horším stavu než na loktech, na kterých se mi hojí daleko hůře. Na hřbetu ruky byly velké krvavé rýhy, které bolely  a stačilo umýt nádobí a problém byl zpátky.

    Na malém prostoru mi Belcura pomohla znamenitě. Kdybych to sama na sobě nevyzkoušela, nevěřila bych, že toto je výsledek cca 18 dnů.

    Belcura se svými účinky u mé rodiny zabodovala na celé čáře, stala se nepostradatelným společníkem v lékárničce. Nenašla jsem žádné mínusy, které tento výrobek má.

    Mezi plusy řadím:

    * atraktivní design

    * emulze, jednoduchá aplikace

    * vhodné pro děti i dospělé

    * příjemná vůně (pro mě po oříšcích)

    * viditelné výsledky za kratší dobu než 1 měsíc

    * prodejní cena,v poměru cena/výkon, je vynikající

    * testovala celá rodina /4 osoby/ velmi intenzivně 3 týdny a poslední zbytek by se ještě vystříkal - opravdu vydrží balení o objemu 125 ml ošetřit velké množství pokožky

    Ráda bych poděkovala společnosti Belupo, že jsem mohla vyzkoušet jejich výrobek, který u mě opravdu zabodoval na plné čáře a stal se neodmyslitelnou věcí v mém boji s kožními projevy. Zároveň děkuji i společnosti Modrý koník, že zprostředkovala toto testování, kterého jsem se mohla zúčastnit.

    janakar
    11. říj 2016    Čtené 400x

    Jak jsem testovala emulzi BELCURA

    Před pár týdny jsem na koníku zaznamenala nabídku zapojit se do testování emulze ve spreji Belcura firmy Belupo

    . Nabídka mě velmi zaujala, jelikož se jedná o produkt vhodný pro suchou pokožku. A suchá pokožka je pro mě v posledních dvou letech velké téma. Potíže se suchostí kůže a sliznic si nesu jako následek a připomínku prodělané onkologické léčby a transplantace kostní dřeně. Je to pro mě jen nepatrná nepříjemnost - taková malá daň za vyléčení, která nestojí ani za řeč. Postupně hledám, objevuji a zkouším různé produkty - na kůži těla, na obličej, na pokožku hlavy, na suchou sliznici dutiny ústní, suchost očí.....Emulze ve spreji Belcura mě tedy velmi zaujala.

    V přiloženém letáku jsem se dočetla, že emulze ve spreji Belcura obsahuje vysoce čisté mikrostříbro, které má protizánětlivé a antibakteriální účinky, ceramidy III a kyselina mléčná pomáhají obnovit strukturu pokožky a kombinace hydrofilních a hydrofobních výživných látek udržuje suchou pokožku hydratovanou a chrání ji před vysoušením. Upravená hodnota pH emulze pomáhá zachovat přirozenou kyselost pokožky. Podporuje tak regeneraci pokožky, zklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy. Belcura je vhodná pro suchou, podrážděnou i citlivou pokožku dospělých a dětí už od šesti měsíců a také pro pokožku postiženou atopickým ekzémem. Neobsahuje konzervanty, parfemace, lanolín, alkohol, ani barviva. Tolik teorie a nyní moje praktické postřehy a zkušenosti 🙂

    Balíček s emulzí jsem rozbalovala s velkým očekáváním a po rozbalení jsem byla doslova okouzlena krásným obalem. Způsob aplikace ve formě spreje mě prostě bavil a baví stále. Taktéž konzistence emulze je velmi příjemná, krásně se vstřebává, viditelně hydratuje a to vše bez pocitu mastné pokožky.

    Emulzi jsem používala jednak jako tělové mléko - pro kůži celého těla, jednak i na pleť obličeje. V obou případech se osvědčila. Vzhledem k tomu, že svůj problém se suchostí kůže řeším už nějakou dobu a neustále se něčím mažu, neměla jsem v době testování žádné viditelné kožní problémy - nemohla jsem tedy zhodnotit, jestli by emulze tyto problémy zlepšila. Co ale můžu s jistotou říct je, že ve srovnání s jinými připravky, kůže vydržela hydratovaná prakticky celý den. Stačilo použít emulzi ráno a večer. Taktéž musím vyzdvihnout způsob aplikace - ve spreji. Myslím si, že tento způsob aplikace je i ekonomický. Ačkoliv objem lahvičky je jen 125 ml a emulzi jsem intenzivně používala, stále ještě nedošla a při protřepání se mi zdá, že jí mám ještě hodně. Kdybych se takto intenzivně mazala tělovým mlékem nebo krémem o objemu 125 ml - myslím, že bych již měla velkou část balení spotřebovanou.Velmi dobře se mi emulze osvědčila především na rukou.  Občas mám období, kdy se mi hodně dělají záděry kolem nehtů - emulze Belcura je hojí doslova před očima. Předpokládám, že právě použité mikrostříbro zde plní obrovskou úlohu.  Navíc po aplikaci, jak už jsem uvedla, nemá člověk mastné ruce.

    Domnívám se, že emulze bude užásná pro použití na pokožku podrážděnou sluncem.

    Jediná věc, která mi nebyla úplně příjemná je vůně. Respektive  - výrobek je bez parfemace, což má své opodstatnění, ale přesto jistou vůni má. Pokoušela jsem se ji k něčemu přirovnat, ale popisuje se to velmi těžko. Možná by se dalo říci, že je to lehký náznak kovu.

    Celkově však mohu emulzi Belcura doporučit a za sebe mohu říct, že se určitě stane součástí mé kosmetické výbavy🙂

    Chtěla bych moc poděkovat MK i firmě Belupo za možnost testovat tento skvělý výrobek.

    matildaxp
    10. říj 2016    Čtené 101x

    Urosal Lady testování

    Toto bylo mé první testování tady na koníkovi. Když jsem se dozvěděla, že vybírají někoho na testování Urosal Lady, neváhala jsem a hned jsem se přihlásila. Zánět močového měchýře mě bohužel trápí každou chvíli a tak tomu bylo i v den přihlášení. ☹ 

    Již po třech dnech mi přišel balíček.

    Neváhala jsem a hned jsem začala testovat. Prášek má příjemnou barvu a není nijak cítit po chemikáliích, což mě mile překvapilo. Již po čtyřech dnech se dostavila obrovská úleva. Abych pravdu řekla, nečekala jsem, že to bude tak zázračný lék. Vyzkoušela jsem totiž už mnoho variant na zánět močáku a nic nepomohlo tak hodně, jako UROSAL LADY.

    Takže můj závěr zní - Na zánět močového měchýře už nic jiného než UROSAL LADY. 🙂

    #test_belupo Také k nám dnes dorazil balíček s emulzi Belcura. Obal se mi moc líbí a sprejovy způsob aplikace velmi vítám. První dojem je příjemný - rychlé vstřebání bez pocitu mastnoty. Těším se na testování

    (2 fotky)

    Ženy, pozor!

    Hledáme ještě 6 uživatelek na testování výživového doplňku UROSAL lady od společnosti Belupo. Napište proto komentář pod tento příspěvek a budete si moci ulevit od problémů s močovým měchýřem.

    Prvních 6 žen automaticky zařadíme do testování. Rychlejší vyhrává, myslete na to. 🙂

    #test_belupo

    konik_testuje
    9. zář 2016    Čtené 2377x

    Vaše zkušenosti s Belupo

    Aktualizace: recenze uživatelek, které testovaly produkty značky Belupo naleznete zde

    -----

    Nový týden začíná s novou výzvou. Belupo vyřeší vaše palčivé problémy. Už vás nebudeme napínat a prozradíme vám vše o produktech, které budete moci vyzkoušet na vlastní kůži. A to doslovně! 🙂

    Co testujeme?

    Budete testovat dva produkty na dva různé problémy.

    1. Belcura - revoluční technologie emulze ve spreji dopřeje vaší suché a podrážděné pokožce konečně relax. Vysoce čisté mikrostříbro působí proti podráždění pokožky a má antibakteriální účinky. Obsažené látky, kterými jsou ceramidy III, glycerin a laktát posilují lipidovou bariéru pokožky a zároveň ji hydratují. Hydrofobní lipidy vytvářejí na pokožce ochranný film a hloubkově ji vyživují. Díky tomu je pokožka schopná rychle obnovit svou přirozenou ochrannou vrstvu. Přípravek byl testován a bylo prokázano, že neobsahuje konzervační látky, parabeny, PEG, alkohol, ani silikony.

    2. UROSAL lady - je nový produkt na českém trhu, který se užívá při problémech s močovými cestami. Obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek: medvědici lékařskou, zlatobýl obecný, kopřivu dvoudomou a kopřivu žahavku, která mají bakteriostatický, dezinfekční, protizánětlivý i močopudný účinek a působí tak na široké spektrum bakterií, na rozdíl od brusinek, které jsou většinou doporučované při močových problémech, a které pozitivně fungují pouze u jednoho druhu bakterií. 

    Koho hledáme:

    Belcura - hledáme 15 žen, které potřebují hydratovat svou pokožku. Jejich pokožka by měla být suchá a podrážděná. Jednoduše, hledáme ženy, kterým pomůžeme jejich problém vyřešit. 🙂

    UROSAL lady - hledáme 10 žen, které trápí problémy s močovými cestami a nesmějí být těhotné nebo kojící.

    Po testování na svém blogu zveřejníte recenzi - článek - plnou fotografií, dojmů, názorů a postřehů. Recenzi zveřejníte i ve fóru, které bude věnováno tomuto testu.

    Jak se zapojit?

    Do boje o testování se zapojíte komentářem pod tento článek. Prosíme, napište, který problém vás trápí nebo napište se svým důvodem i produkt, který byste chtěli testovat. Čas na napsání komentáře máte do neděle 11. 9. 2016. Buďte kreativní, hravé a zajímavé. 🙂

    Tým Belupo i tým Modrého koníka se již velmi těší na výběr testovatelek, proto vám držíme palce.

    Mějte se krásně,

    konik_testuje

    S testováním se roztrhl pytel a nás to velmi těší. Opět budeme testovat dva produkty najednou, tentokrát od farmaceutické firmy Belupo.

    Víte nám napsat mateřskou zemi této značky? 🙂 Každou správnou odpověď odměníme 3 srdíčky.

    Více se o testování, a o tom, co se bude testovat, dozvíte o týden na našem profilu.

    #test_belupo