michalusenka
    5. čer 2017    Čtené 652x

    Gynimun

    Někdy v noci, když dítě spí a já se nudím, tak projíždím modrého koníka a díky tomu jsem i narazila na testování s gynimun intim. Tak jsem si řekla, že i když spíše nevyhrávám, tak přesto zkusím přidat svoji zkušenost a zapojit se.... A ejhle ono to vyšlo!

    Po týdnu, až mi skončila menstruace, jsem začla s testováním - ideální doba, protože zrovna jsem měla dost problémy - pálení, svědění, výtok - však vy "tímto postižené" to znáte. Bohužel tyhle problémy po porodu mám dosti vyhrocené - dá se říct, že mám problém už 3/4 roku vkuse (s malými přestávkami). Léčila jsem se různými způsoby, přestala jsem díky tomu brát i antikoncepci, ale stále opakující se mykózy nebraly konce. Zkusila jsem také jiné lactobacily a popravdě u gynimun mi vadilo, že se musely brát 10 dní v kuse (oproti jiným lactobacilům, které se berou jako kůra dlouhodobě, ale ne tak často), mi vadilo, že tak dlouho vkuse jsem musela nosit intimku kvůli výtoku. A bohužel ani tyto kapsle mě nezabraly - někdy bylo sice trochu líp, někdy dost hůř, ale ve výsledku vyléčení se nekonalo!

    Asi jsem čekala zázrak, který mě "vyléčí", anebo můj problém je už tak vážný a rozjetý, že už mi nic nezabere. Budu však doufat, že můj boj s kvasinkama porazím! Nevzdám se! Tak mi držte palce 

    Přesto děkuji za možnost zdarma vyzkoušet další možnost.

    kataol
    4. čer 2017    Čtené 384x

    Testování vaginálních kapslí Gynimun

    Ahoj 🙂 ještě jednou děkuji za možnost účastnit se testování, není to dávno, co se mi podařilo vyhrát jiné testování, takže o to víc překvapená jsem byla, že i tentokrát jsem měla štěstí. Abych v prvé řadě vysvětlila, proč jsem tyto kapsle chtěla zkusit.

    Ve zkratce, měla jsem bohužel doktorku (už ji nemám), která mi na opakované záněty ledvin a krku dávala neustále antibiotika a to tak, že jsem měla třeba i po měsíci další atb a tak pořád dokola. Za rok a půl jsem je brala asi 10x a to dost nešťastně zamávalo s mou celkovou imunitou. Bohužel jsem byla hloupá a neřešila to, stejně tak doktorka, které jsem sice říkala o svých problémech "tam dole" i hore, nevzala krev, nepomohla mi, nevyšetřila mě, prostě nic.

    Na gyndě mi doktor dal akorát další atb na kvasinky, protože to zhodnotil jako FAKT SILNĚ ZASAŽENÉ (někdy si říkám, že kdybych mohla, předepíšu si sama co potřebuju, protože jejich diagnózy mě někdy udivovaly). No atb zastavily svědění, ale kvasinky se vracely, stačil sex, s kondomem nebo bez, prostě bylo to tam. Někdy jsem sex vysadila i na měsíc, manžel se každý večer mazal, já taky, po dobu jednoho měsíce a stejně to tam pořád bylo.

    Jasně, asi určitě to není problém jen dole, začala jsem se o to zajímat a problém byl evidentně v celém těle a projevovalo se to hlavně dole. Na štítné žláze mi z krve přišli na nedostatek vitamínu D, takže imunita příšerná, prostě se to sešlo všechno dohromady a já byla opravdu nešťastná.

    Nemusím asi říkat, že sexuální život byl naprostá tragédie, celkově když už byl klid, měla jsem vždy nervy z toho, co zas při nebo po sexu bude a nástup kvasinek byl v podstatě hned nebo do druhého dne.

    Když mi přišlo Gynimun, moc jsem na to nespoléhala, ale zárověň jsem se začla snažit omezit určitá jídla, která kvasinky podporují. Musím říct, že já nemám pevnou vůli a nejsem schopná držet dietu naprosto striktně, spíš opravdu omezit určitá jídla a uvažovat, co do sebe cpu, ale přikoupila jsem si i lapacho čaj, který je prý na kvasinky super a začla jsem testovat.

    Balení je maličké, čekala jsem větší, asi proto, jak jsem už vyzkoušela všemožné výplachy, tablety, krémy, tak jsem čekala nějaké opět obří tablety na zavedení.

    No příjemně mě překvapilo, že jsou maličké. Vypadají stejně jako orální probiotika. Přiznám se, že když jsem to viděla, měla jsem strach, ať si to nespletu a nesním to, protože už se mi jednou povedlo požít vaginální obří tabletu 😀 Neptejte se jak, prostě nejen v Americe se dějí nemyslitelné věci 😀

    S testováním jsem počkala po menstruaci. Vybrala jsem všech 10 tablet, sex se konal, po prvním, s ochranou, jsem kvasinky cítila, ale bylo to asi tak v době třetí tablety, takže jsem byla zklamaná, ale hodlala jsem to zkoušet dál. Tablety jsem dobrala a překvapivě po dalším sexu, dokonce bez ochrany, nic... Čekala jsem, den, dva, tři a nic, prostě nic... Musím říct, že jsem to nečekala, je to vlastně necelý měsíc a stále jsem "čistá".

    Já tedy můžu říct, že jsem fakt spokojená a velmi příjemně překvapená, dneska jsem si koupila další balení a chci si dát pro jistotu další kůru. Myslím, že to takto budu opakovat každý měsíc, jako pomoc to moje "pipča" určitě uvítá a já doufám, už se s potvorama kvasinkama nebudu setkávat tak často, v nejlepším případě vůbec.

    Znovu ale dodávám, že určitě záleží i na té stravě, protože kvasinky fungují stejně jako když pečete buchtu. Potřebují mouku, cukr, mléko, aby přežívaly, takže určitě není na škodu tyhle složky vynechávat, popřípadě omezovat.

    Tak snad tato recenze k něčemu někomu bude 🙂

    Katka

    hellenkaa
    4. čer 2017    Čtené 437x

    Testování Gynimun - vaginálních kapslí

    Byla jsem velmi ráda, když jsem na testování Gynimun byla vybrána, protože se s kvasinkami trápím už od počátku intimního života. To znamená od nějakých 17 let. Za tu dlouhou dobu jsem nenarazila na opravdu účinný lék, který by mi od potíží, jakými jsou svědění, pálení při čůřání (na to trpím opravdu hodně) a výtok pomohl.

    Když dorazily kapsle Gynimun, tak jsem byla velmi mile překvapena velikostí kapslí - nebo spíš maličkostí, jsou malinké asi jako pilulky na polykání 🙂. U boraxových globulí mi vždy vadilo, že jsou velké a poměrně hodně toho v noci teče ven, což mi prostě vadí, celou noc spím tak napůl, asi jako při MS. Po prvním zavedení jsem spinkala celou noc bez nepříjemných pocitů 🙂

    Zároveň se kapsle Gynimun i velmi lehce zavádějí (když jsem zkoušela jiný přípravek- velkou tabletu, fňukala jsem, že mě to vevnitř škrábe).

    Co tedy nebylo jiné, oproti jiným přípravkům, tak pálení při čůřání, které se intenzivně dostavovalo prvních několik dní (asi jak se kvasinky vyplavují a dráždí močovou trubici). Je možné, že jsem na to prostě víc citlivá a trápilo mě to i u všech předchozích přípravků.

    Co musím vyzdvihnout, a to je to podstatné, že opravdu zabraly. Po dobrání všech pilulek mám opravdu klid. Musím říct, že jsem to ani nečekala a jsem opravdu ráda, že jsem objevila něco, co opravdu pomůže.

    Určitě si koupím další balení a budu brát preventivně po sexu, protože ten mi "ty problémy dole" způsobuje nejvíc 🙂

    Velmi děkuji @konik_testuje za možnost se tohoto testování zúčastnit.

    zuzana.79
    4. čer 2017    Čtené 540x

    I takové může být testování vaginálních tablet

    Testovat „léky“ a psát o výsledku smysluplný výstup, je z mého pohledu trochu jiné, než povídat o tom, jak na nepůsobily hračky, nebo elektrické spotřebiče, či úklidové prostředky.

    „Lék“ nebo doplněk stravy je prostředek, který působí na každého jinak a jeho hodnocení je velmi subjektivní.

    Z počátku testování přípravku GYNIMUN Intim Protect jsem se snažila výstupy pro Modrého koníka pojímat trochu vesele a s nadsázkou, aby uživatelky bavilo si je přečíst. Dneska bych závěrečné shrnutí chtěla napsat naprosto vážně.

    Tablety Gynimun jsem začala užívat zhruba 7 dní před menstruací. Měla jsem probíhající mykózu, tak jsem si řekla, že mi přijde smysluplnější je začít zavádět ve chvíli, kdy mám problém, než je pak užívat jen „preventivně“.

    První dva dny jsem tablety zaváděla na noc, dle pokynů z příbalového letáku a stav mé „nemoci“ se nezhoršil, ani nezlepšil. Říkala jsem si, že dám přípravku čas a uvidíme.

    Třetí den, cca hodinu po zavedení tablety u mě nastala kožní alergická reakce. Došlo k otoku vnějšího genitálu a připojila se mírná dušnost. Příznaky dušnosti odezněly po podání léku na alergii, otok genitálu cca o dvě hodiny později.

    Složení přípravku jsem konzultovala s gynekologem i farmaceutkou a vypadá to, že budu opravdu ta vzácná výjimka, která je popsána i v příbalovém letáku.

    Vzhledem ke skutečnosti, že žádná ze složek přípravku není alergenem, přichází v úvahu jedině laktitolmonohydrát, jehož chemické složení není známé, ale pravděpodobnější je moje přecitlivělost na některou z látek „obalu“ potahované tablety.

    Na doporučení lékaře jsem užívání tablet přerušila. Nemůžu tedy objektivně hodnotit účinky tablet Gynimun, jejich pozitiva, ale ani negativa.

    Pro mě z tohoto testování vzešel jeden důležitý fakt. Je důležité vždy číst příbalové letáky, vnímat své tělo a případné nastalé problémy řešit s lékařem.

    Doufám, že všechny ostatní testující zaznamenaly ulevující účinky a Gynimun bude spoustě ženám dělat hezčí dny, díky úlevě od gynekologických problémů.

    ivankahaasova
    2. čer 2017    Čtené 355x

    Testování vaginálních kapslí Gynimun

    Konik_testuje si mne vybral pro otestování vaginálních kapslí Gynimum a mé srdce (a nejen to) zaplesalo! Díky za tu možnost. Od svého porodu mám neustálé problémy se svěděním, pálením nebo štípáním. Kdo to zná, ví, že to není nic příjemného. Ozkoušela jsem různé čípky, koupele a efekt téměř žádný nebo klid jen na dva dny. Upravila jsem i stravu, ale ani to nebylo nijak platné.

    Za pár dnů kapsle dorazily, překvapil mne velmi maličký balíček, ale bylo v něm vše, co bylo potřeba. Ocenila jsem, že příbalový leták je velmi přehledný, výstižný a stručný. Zjistila jsem z něj vše, co jsem potřebovala během pár minut. Žádné složité slohy. V malém praktickém uzavíratelném dávkovači je deset kapslí. V letáku se uvádí, že je potřeba minimálně užívat léky devět dní. Případně je možné léčbu protáhnout. Trochu mne zmátl vzhled kapslí, prvotně jsem si myslela, že se polykají. 😀 Ale ne, v návodu jsem si ověřila, že se klasicky na noc zavádí do pochvy.

    Samozřejmě mě zrovna trápilo nepříjemné svědění (poprvé se to docela hodilo), takže jsem hned natěšeně večer kapsli zavedla. Kdo má zkušenost s vaginálními čípky, tak u těchto kapslí ocení, že si na noc stačí vzít pouhou intimku a pak i přes den. Po kapsli se objeví slaboučký výtok a vlastně skoro nevíte, že jste nějakou kapsli použila. 

    První dva dny jsem moc nepozorovala žádnou změnu, ale naději jsem neztrácela – ještě je brzy! Třetí den to bylo už lepší a další dny postupně obtíže totálně vymizely. Dobrala jsem všechny kapsle. Zatím hurá! A dál? Musím říct, že do dnešního dne nemám žádné problémy. Neskutečná úleva, pohoda a paráda! Dokonce jsem se jeden den naládovala sladkým a světe div se, svědění a pálení se nekonalo. Takže za mne kapsle Gynimun jednoznačně doporučuji a jestli mě zase něco začne „tam dole“ trápit, tohle bude to první po čem sáhnu.

    Určitě čekáte i nějaká negativa. Pokud ano, zklamu vás, žádná jsem opravdu neobjevila.

    Konečné a jednoduché shrnutí pozitiv :

    - stručný a přehledný leták,

    - kapsle jsou v praktické miniaturní krabičce s uzávěrem,

    - žádné výrazné špinění od kapsle po zavedení v noci a ani následující den.

    Přeji všem dámám, které se rozhodnou Gynimun vyzkoušet, aby se setkaly s tak příjemným výsledkem jako já.

    dulinnka
    31. kvě 2017    Čtené 250x

    Testování vaginálních kapslí Gynimun

    Na MK jsem již několik let, ale většinou jen jako pozorovatel. Nejsem uplně ten typ, který by se zapojoval do diskuzí a ruzných komentářů i když mám na některé věci svůj názor 🙂

    V každém případě testovací příspěvky sleduji a když jsem viděla možnost testovat tyto kapsle neváhala jsem a hned svůj komentář s mými potížemi přihodila.

    Mé překvapení když jsem uvidela, že mě k testování vybrali bylo velké - "Já? Já která nikdy nic nevyhrála?" Super, moc jsem se těšila neb na můj první výtok si už ani nepamatuju kdy byl poprvé, protože je to již spousty let co mě to trápí. Tajně jsem doufala, že jednou až porodím mě to otravné pálení, svědění přejde a ono ani po prvním ani po druhém porodu nic... A po třetím? Je to snad nejhorší. Takže možnost testování přišla v tu nejvhodnější dobu.

    Když mi přišel balíček, hleděla jsem na tak malé balení a myslela si že se spletly 🙂 Po tom, co jsem vybalila balení z krabičky a uviděla tak malé "prášky" jsem si říkala přesně jako @tvvigina to se jako poliká? Kuknu na návod a fakt vaginální, no to jsem zvědavá. 🙂

    Přiznám se, že mé dosavadní zkušenosti se zaváděcími tabletami byli jiné, buď bylo zavádění větších kapslí, které měli uplně jiný tvar a který se velmi dobře zaváděl a nebo měli menší tablety aplikátor na zavádění.

    Po prvním zavedení se přiznám, můj pocit nebyl uplně jako že bych skákala radostí. Ta malinká tableta se mi zaváděla blbě, pořad se mi tam nějak točila a cítila sem ji a nedokazala jsem ji nějak zformovat, ještě štěstí že to bylo na noc. Nicméně praxe dělá divy a po pár dnech už to bylo lepší, ale ne uplná hitparáda. 🙂 Takže za mě ta velikost bez aplikátoru je trochu mínus.

    Jako plus beru to ,že opravdu stačí jen intimka a nevytéká toho tolik jako po větších kapslích. Podstatný je ale výsledný efekt což za mě je - bez svědění, pálení, výtoku a to i po braní antibiotik a po sexu. A to je to po čem toužím a kvůli čemu jsem do tohoto testu šla.

    Takže pokud někdo váhá zda zkusit Gynimun tak za mě určitě doporučuji

    A díky MK za možnost učastnit se testování 🙂

    tvvigina
    31. kvě 2017    Čtené 238x

    Testování s Gynimun

    Jupííí já něco vyhrála. A ne jen tak ledacos, ale vaginální kapsle Gynimun.

    Měla jsem  vážně velkou radost. A to hlavně kvůli tomu, že mě pořád dokola trápí výtoky, svědění a pálení.

    No co budu povídat, pořád se škrabat na vagíně není úplně optimální. Takže jsem se moc těšila jak to vyzkouším. Přišla malinká krabička, já na to hledím zda je to jako všecko :D No takové malé pilulky? To se jako má jíst? No ne mrknu na návod a vážně napsané vaginalní. No dobrá tak tedy začnem.

    Za dva dny sem měla dostat menzes, tak sem počkala až mi skončí a spotřebovala všecky kapsle. Byly super malé. Největší bomba, to že neklouže z ruk jak čípek a nemusí se dávat klasická vložka, ale stačila slipovka. Bomba výtok z toho skoro žádný, úplně sem hleděla. Hned třetí den žádné škrabání nenastalo, výtok se sklidnil a o pálení při čurání ani nemluvím.A při sexu mě už nesvědí a nedře. Konečně si ho můžu i užít. Taková boží úleva, která trvá už tři týdny.

    Mám jasno, jestli se to někdy zas vrátí snad ne, tak určitě si nechám napsat tohle. Za mě úplná jenička. 

    Takže mooooooc děkuji, že ste si mě na testování vybrali. Velké díky.

    luckamiksova
    29. kvě 2017    Čtené 351x

    Testování Gynimun

    Když jsem zahlédla soutěž o Gynimun, hned jsem si řekla, že je to soutěž přímo pro mě. Už od 15 let mě trápí výtoky pořád dokola a už jsem vyzkoušela snad vše, kromě právě zkoušených zaváděcích probiotik. 

    Když jsem tedy vyhrála měla jsem velkou radost. Jako první mě potěšila malá velikost balení i samotných kapslí. Jsem zatím zvyklá na veliké zaváděcí kapsle. Obal má krásné barevné zpracování.

    Moc se mi líbí, že kapsle jsou na bakteriální i kvasinkové infekce, protože to sám člověk špatně rozezná a pak utrácí zbytečné peníze v lékárně, než najde ten správný výrobek, a kdybych měla pokaždé letět na gynekologii, byla bych tam každý měsíc.

    Když jsem začala testovat, zrovna jsem výtok zase měla, takže jsem byla zvědavá, jak Gynimun pomůže na akutní potíže. Vzala jsem tudíž prvních 8 dní kapsle za sebou každý večer, poté mi přišla menstruace, takže jsem ještě nemohla zhodnotit výsledek a po menstruaci jsem ještě vzala poslední 4 kapsle za sebou a zatím to vypadá, že mám klid a kapsle zabraly.

    Jediné co bych možná vytkla, že kapsle nemají aplikátor. Mám radost, že jsem snad našla výrobek který bude fungovat, a také mi pomůže k tomu aby se mé potíže nevracely. Koupím si určitě další balení na prevenci.

    Takže moc děkuji, že jsem se mohla testování účastnit, já jsem moc spokojená 🙂 

    konik_testuje
    21. dub 2017    Čtené 3667x

    Vaše zkušenosti s GYNIMUN Intim Protect

    Není lehké se usmívat, když vás trápí svědění, neobvyklý výtok, nepříjemný zápach a víte, že s vaší vagínou není něco v pořádku. Vaginální ekosystém něco narušilo a říkáme to jako ženy ženám, našly jsme řešení.

    Čtěte dál.

    Co testujeme:

    Vaginální kapsle GYNIMUN intim protect jsou selektivní vaginální probiotikum, které obnovuje a udržuje zdravou vaginální flóru, podporuje léčbu bakteriální vaginózy a obnovu přirozeného pH. Představuje rychlou pomoc a úlevu od nepříjemného zápachu, svědění a neobvyklého výtoku.

    Tato jednička na Evropském trhu jako jediná obsahuje takové laktobacily, který se ve vagíně nachází úplně přirozeně. Kapsle jsou vhodné jak při bakteriální vaginóze a tak při kvasinkové mykóze (u těžších infekcí samozřejmě po náležité antiinfekční léčbě).

    GYNIMUN vaginální kapsle obsahují dva pečlivě vybrané, vaginální, patentované a klinicky přezkoušené probiotické kmeny, které byly vybrány pro své vynikající vlastnosti při udržování a obnově zdravé vaginální flóry. GYNIMUN jako jediný obsahuje přirozené vaginální  laktobacily. Žádné jiné laktobacily nejsou schopné ve vagíně přežít a bojovat v ní s problémy tak jako ty, které jsou obsaženy v GYNIMUN.

    Koho hledáme:

    Hledáme 10 žen, které trápí opakované vaginální potíže nebo diskomfort způsobený bakteriální vaginózou a nebo kvasinkovou mykózou. Měly by to být ženy, které už mají s problémy zkušenost a tedy ví, kdy se se svou vagínou necítí pohodlně, nebo ženy, které se právě doléčily léky a chtějí si vyrovnat hladinu mikroorganizmů ve své vagíně.

    Jak se zapojit:

    Do možnosti testovat se zapojíte jen jedním krokem - jednoduše napíšete komentář pod tento článek, ve kterém uvedete, zda vás trápí vaginální problémy. Prosíme, úplně bez hanby, buďte konkrétní, abychom mohly najít takové ženy, které to opravdu potřebují.

    Čas na napsání kreativního, smělého a možná vtipného komentáře máte do neděle 23. 4. 2017.

    Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek o projektu "Vaše zkušenosti se značkou". Pokud nám chcete říct, co byste rády testovaly, zveme vás do oficiální skupiny o testování na koníku.

    Vagíny, těšte se!

    Krásný den vám přeje konik_testuje!