stenly_l
    20. črc 2021    Čtené 73x

    Naše seznámení s Nestlé NaturNes BIO

    „Dobrý pocit si za peníze nekoupíte, na všechno ostatní je tu EuroCard, MasterCard". Jak to souvisí s produkty Nestlé NaturNes BIO? Jsem typ, který svému dítěti raději uvaří a hotové příkrmy u mě spadají spíše do kategorie „dobrý pomocník na cesty". Když jsem však zjistila, jak přísná kritéria musí potraviny pro přípravu těchto pokrmů splňovat, zůstal už jen ten dobrý pocit. Protože ani v návalu největší naivity nepředpokládám, že potraviny, které jsou nám nabízeny v obchodných řetězcích by splnili více než 30 %.

    Velice jsem se potěšila, když jsem dostala možnost testovat produkty Nestlé NaturNes BIO. S touto značkou jsem předtím neměla zkušenosti. Slibuje složení bez konzervantů, přidaných cukrů, barviv a v BIO baby kvalitě. Vizuálně dospělého určitě osloví, tak se pojďme podívat, jak to celé zhodnotil ten nejmenší potravinový kritik.

    Kaše NaturNes BIO k nám dorazily ve dvou příchutích. Mléčná banánová a nemléčná vanilková kaše. Kaše jako takové jsou součástí jejího večerního rituálu už od prvních příkrmů. Musím říct, že dceři velice chutnaly a zkonstatovat, že tyto kaše zařadíme do našeho jídelníčku i po ukončení testování. Dcera si oblíbila příchuť a mě velmi mile překvapila její příprava, co se týče konzistence - kaše nedělá hrudky a když vystydne, neudělá se z ní cement. 

    Kapsičky NaturNes BIO. Chtěla jsem napsat, že asi nejoblíbenější produkt, ale potom jsem se zastavila, protože u všech produktů jsem se setkala u dceři s velice pozitivní odezvou, mnohem intenzivnější, než tomu bylo u jiných značek. Nicméně kapsičky zmizeli jako první. Za mě skvěle zvolené kombinace ovoce, rozmanitost druhů a příchutí. Nestlé slibuje, že v ovoci, ze kterého jsou vyráběny, nejsou žádné pesticidy, žádné zbytky dusičnanů ani jiných látek. Takže pro mě ideální volba. Jediné, s čím jsme měly trošičku problém byla řidší konzistence, takže při prvních pokusech krmit se sama, byla kapsička úplně všude. Ale tak co, cvičení dělá mistra. 😀

    Křupky NaturNes BIO. Vynikající, jemná příchuť, necítit tam žádné umělé přísady. Praktické balení na cesty a do kočárku. Úspěch měly jak ovocné, tak zeleninové, bez rozdílu! 😊

    Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO. Největší strašák a také největší eso v rukávu. Jak je to z lahvičky, tak je to špatně. Dcera kromě jediné značky odmítala všechny hotové příkrmy. Většinou po první lžičce začala rozhazovat ručičkama a bylo vystaráno. Proto tohle byla část testování, ke které jsem přistupovala s největším respektem. A dopadla na jedničku. Nebyla jediná příchuť, na kterou by jenom náznakem řekla: „Ne.“ Když ještě vezmu fakt, že příkrmy jsou v BIO baby kvalitě, tak si rozhodně vytvořím větší zásoby pro případ, že nebudu stíhat uvařit, a to ne jenom, když se chystáme na výlety.

    #zkusenosti_nestle_naturnesbio93 #test_nestle_naturnesbio #recenze

    juliemichal
    14. črc 2021    Čtené 91x

    Naše testování produktů Nestlé NaturNes Bio

    Krásný sluníčkový den ♥

    Ráda bych jsem se s vámi podělila o testování, zkušenosti a především z radosti z produktů Nestlé NaturNes Bio.

    Jako první nás všechny překvapilo, kolik produktů k testování dorazilo, bylo jich opravdu hodně.

    Tobiášek dostal masozeleninové příkrmy, ovocné kapsičky a krupičky, starší kluci se podělili o křupky, protože Tobiášek moc nemohl křupky pokousat.

    S produkty Nestlé NaturNes Bio jsme zkušenosti ještě neměli, o to víc jsme byli překvapení jak Tobiáškovi chutnali, protože s takovou chutí stejné produkty jiných značek nespapal. Takže jsme moc rádi, že jsme se do tohoto testování mohli zapojit a víme, co nadále Tobiáškovi kupovat.

    Ráda bych tyto produkty dalším maminkám doporučila, protože si myslím, že budou spokojené tak jako my.

    Pojďme si napsat něco víc o těchto produktech.

    Jako první bych jsem se podělila o zkušenosti s kaší Nestlé NaturNes Bio

    Tyto kaše se vyrábí ve 2 variantách, jedna je mléčná kaše s příchutí banánu, druhá je nemléčná kaše s příchutí vanilky.

    Tyto kaše jako jediné, které jsem vyzkoušela, nedělají hrudky, což jsem naprosto spokojená.

    Chuť je taky výborná, akorát nejvíc chutnala Tobiáškovi kašička s příchutí banánu.

    Tyto kaše jsou bio a vy si můžete být jistí, že jste zvolili pro vaše dítko to nejlepší.

    Masozeleninové příkrmy Nestlé NaturNes Bio 

    Těchto příkrmu na naším trhu od značky Nestlé NaturNes Bio, je 6 druhů. Od půl roku jsou dvě skleničky jemné pyré s brokolicí, hráškem a krůtím masem a pak jemné pyré s pastinákem, se sladkým bramborem a telecím masem.

    Potom jsou dva druhy od 8 měsíců s obilovinami. Jsou to pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem anebo sladké brambory s paprikou, rajčaty a kuřecím masem.

    Od ukončeného 12. měsíce jsou další dva druhy. Spaghetti Bolognese či pastinák, hrášek a mrkev s rýží a kuřecím masem.

    Tady na fotce vidíte, jak Tobiáškovi chutnal příkrm sladké brambory s paprikou,rajčaty a kuřecím masem.

    Maminkám vřele doporučuji, protože je to pro Vaše dětičky plnohodnotná strava, která chutná i dospělím.

    Ovocné kapsičky Nestlé NaturNes Bio

    Tyto kapsičky jsou vyrobeny bez chemie a umělých konzervnatů v praktickém balení, které se vejde i do kabelky.

    Čímž jsou ideální svačinkou během cestování.

    Vyrábí se ve čtyřech příchutích:

    Kapsička Nestlé NaturNes Bio hruška, jablko, banán.

    Kapsička Nestlé NaturNes Bio dýně, banán, mrkev.

    Kapsička Nestlé NaturNes Bio jablko, banán, ostružina, borůvka.

    Kapsička Nestlé NaturNes Bio hruška, jablko, černý rybíz.

    Malému neskutečně chutnaly a taky bych je ráda doporučila ostatním maminkám.

    Jako poslední Vám představím křupky Nestlé NaturNes Bio 

    Tyto křupky jsou taky výborné, akorát Tobiášek co nemá zoubky, nevěděl, jak si s nimi poradit, tak je snědli jeho starší bráškové.

    Křupky mají tyto druhy:

    NaturNes BIO křupky banánové, které jsou od 8 měsíců.

    NaturNes BIO křupky rajčatové, které jsou od 10 měsíců.

    NaturNes BIO křupky malinové, které jsou od 8 měsíců.

    NaturNes BIO křupky mrkvové, které jsou od 10 měsíců.

    Jsou to 100% bio křupky, které mají krásné tvary a krásně padnou do ručičky. Chuťově jsou taky super, kluci je snědli hned na posezení a nic nezbylo.

    Tímto bych produkty Nestlé NaturNes Bio ráda doporučila ostatním maminkám. Věřím, že budete spokojené, tak jako my. Uvidíte, že už jinou značku dětem kupovat nebudete, aky jiné už nekupuji, když vidím jak byl Tobiášek spokojený a krásně s chutí papkal.

    Musím uznat, že jsem fakt šťastná, že jsem se do tohoto testování mohla zapojit, bylo to naše první testování a fakt úžasné a zábavné. Hlavně nejkrásnější bylo, když jsem fakt Tobiáška viděla, jak je spokojený a tyto produkty mu chutnají.

    Posledního října anebo na začátku listopadu se nám má narodit Anitka Marie a už vím, že jiné značky ani malinké dávat nebudu.

    Nejvíc se mi líbí ta biokvalita, složení produktů, které jsou bez přidané soli a cukru.

    Přeji krásné letní dny.

    #zkusenosti_nestle_naturnesbio93 

    moncici89
    13. črc 2021    Čtené 49x

    Recenze Nestlé NaturNes Bio

    Krásný den 🌸

    Chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenosti a obrovskou radost z testování Nestlé NaturNes Bio. 

    V první řadě, musím říct, že mě velmi překvapilo, kolik produktů k testování dorazilo! Opravdu hodně, to jsem vůbec nečekala. A tak jsem se rozhodla, že se rozdělím a několik kaší jsem poslala své kamarádce, která má malé miminko a bude začínat s příkrmy a kašemi. ❤️ 

    S produkty Nestlé NaturNes jsme už zkušenosti měli. A to především s křupkami. 🙂 Obě moje dcery je milují, a taky je dokážou zabavit na dlouho. 🙂 Takže jsem se velmi těšila na toto chutné testování.

    Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, nezávadné, zdravé, plné vitamínů, bez chemie, ideálně v bio kvalitě. ☺️ A Nestlé NaturNes toto všechno splňuje. ❤️ Tak si pojďme o produktech říci více.

    Kapsičky NaturNes BIO – zdravá a vydatná svačinka v praktickém balení

    Kapsičky jsou v praktickém balení, vejdou se i do nejmenšího batůžku a jsou proto ideální svačinkou během cestování. Neobsahují žádné konzervanty a najdete v nich plno vitamínů. Kapsičky jsou vyrobené ze zralého ovoce, vypěstovaného na specializovaných farmách bez použití průmyslových hnojiv a bez přidaného cukru.
    Příchutě kapsiček: hruška, jablko a banán; hruška, jablko a černý rybíz; jablko a šípek; jablko, banán, borůvka a ostružina; mango; dýně s mrkví a banánem.

    Kaše NaturNes BIO

    Kaše se vyrábí ve dvou verzích - jedna je nemléčná - vanilková, druhá mléčná s příchutí banánu. Kaše jsou nedílnou součástí zdravého jídelníčku mé dcery. Miluje je a nebylo tomu jinak i u Nestlé. 🙂 Velmi pozitivně mě překvapilo, že kaše nevytváří hrudky a dobře se rozpouští. 🙂
    Obě kaše jsou šetrně vyráběny z pečlivě vybraných surovin z ekologického zemědělství a vy si tak můžete být jistí, že jste zvolili pro vaše děťátko to nejlepší.

    Křupky NaturNes BIO

    Kromě kašiček a kapsiček připravilo Nestlé v BIO baby kvalitě také křupky, které uvádí na český trh. Stoprocentní BIO křupky s ovocnou a zeleninovou příchutí padnou do dětské ručičky a snadno se žvýkají.
    Mé dcery milují hvězdičky s příchutí banánu a banánu a malin. Dále jsou příchutě pomeranč s mrkví a rajče, mrkev, cibule. Ty holkám už tak "nejely", ale myslím si, že to bude tvarem křupek. 🙂 Každopádně - velmi oceňuji na cestu do auta - nedrobí, nedělají binec a děti se jimi zabaví na dlouho. 🙂

    Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO

    Tak tyto příkrmy oceníme my maminky nejvíce. 🙂 Na cesty, na výlet - ideální řešení. Hlavně děti dostanou plnohodnotní stravu. 🙂 Kdekoli Vám příkrm bez potíží ohřejí. Byli jsme s rodinou na dovolené a téměř všechny jsem nám s sebou zabalila, a moc jsem to ocenila a využila toho, že jsem nemusela řešit oběd pro nejmladší dceru. 🙂

    Troufám si říct, že všechny příkrmy jsou velmi dobře promyšlené a vyrobené z našich oblíbených surovin, které dcera miluje. No posuďte sami:
    Pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem
    Spaghetti Bolognese
    Brokolice s hráškem a krůtím masem
    Kuřecí maso s batáty a zeleninou
    Všechny příkrmy jsou v bio kvalitě, jsou lahodné, bez přidané soli, praktická sklenička i gramáž. Dávám 100 bodů ze 100. 🙂

    Sečteno podtrženo - děkujeme, děkujeme, děkujeme za to toto velmi chutné testování. 🙂 Mohla jsem si s dětmi užít spoustu volného času na dovolené a výletech (a ne za sporákem v kuchyni 🙂 ).
    Velmi se mi líbí složení produktů, bio kvalita bez přidaného cukru a soli. Určitě budeme tyto produkty kupovat dále.

    Krásné letní dny 

    #zkušenosti_nestle_naturnesbio93
    #test_nestle_naturnesbio #recenze

    konik_testuje
    18. čer 2021    Čtené 1093x

    Zkušenosti s Nestlé NaturNes Bio

    Zdravá výživa v útlém dětství je základním pilířem zdravého vývoje dítěte. Proto je důležité velmi pečlivě vybírat potraviny, které našim dětem nabízíme. A to především v období, kdy začínají s příkrmy a budují si tak své stravovací návyky pro celý život. Výrobky z řady NaturNes BIO od Nestlé93 jsou ideální volbou při rozšiřování jídelníčku vašeho děťátka o příkrmy a vy je budete moci s námi zanedlouho otestovat.

    Jídelníček dítěte, které začíná kromě mlíčka poznávat i jiné chutě, by měly tvořit především zdravé a kvalitní potraviny. Jistě se shodneme na tom, že to nejlepší pro děti pochází z přírody. Proto byste měli dbát na výběr těch nejkvalitnějších potravin – se složením bez konzervantů, přidaných cukrů, barviv a nejlépe v BIO baby kvalitě. A přesně takové jsou výrobky z řady NaturNes BIO od Nestlé.

    Kaše NaturNes BIO jsou velmi dobrým zpestřením jídelníčku každého malého strávníka. Jistě vás nerozzlobí, pokud se lepší zasycení bříška vašeho děťátka projeví také delším a kvalitnějším spánkem. Kaše jsou navíc vyráběny šetrným způsobem z pečlivě vybraných surovin z ekologického zemědělství. Pokud si vyberete mléčnou banánovou a nemléčnou vanilkovou kaši Nestlé NaturNes v BIO baby kvalitě, můžete si být jisti, že jste zvolili pro vaše děťátko to nejlepší.

    Kapsičky NaturNes BIO jsou vyrobeny ze zralého ovoce vypěstovaného na specializovaných farmách bez použití hnojiv. V ovoci, ze kterého jsou vyráběny, nenajdete žádné pesticidy, žádné zbytky dusičnanů ani jiných látek. Je to zkrátka zdravá a vydatná svačinka, navíc v praktickém balení, ideálním na výlety nebo jen tak na procházku. Z bohatého výběru kapsiček NaturNes BIO si vybere svého favorita i ten nejnáročnější strávník. Ať už preferuje klasické chutě jako jsou hruška-jablko-banán, hruška-jablko-černý rybíz, jablko-banán-borůvka-ostružina, nebo odvážnější kombinace jako dýně-banán-mrkev, jablko-šípky či třeba exotické mango.

    Křupky NaturNes BIO si vaše děti zamilují. Vždyť které dítě pohrdne vynikajícím pamlskem? Výhodou je, že jsou tyto křupky (stejně jako všechny výrobky z řady NaturNes) v BIO baby kvalitě. Vybrat si můžete křupky s ovocnou a zeleninovou příchutí, které padnou do každé dětské ručičky a také se snadno žvýkají. Kromě klasických příchutí (banán nebo kombinace banánu a malin), jsou zajímavé i neobvyklé příchutě pomeranče s mrkví nebo kombinace rajčat, mrkve a cibule.

    Maso-zeleninové příkrmy NaturNes BIO jsou samozřejmě také v BIO baby kvalitě. Můžete si tak být jisti, že svému drobečkovi dáváte jen to nejlepší. Když už máte za sebou první nesmělé ochutnávání a úspěšně pokračujete se zaváděním příkrmů, jako první maso-zeleninový příkrm můžete vyzkoušet Brokolici s hráškem a krůtím masem. Od ukončeného 8. měsíce, kdy je správné období obohatit jídelníček dítěte i o obiloviny, pak vyzkoušejte příkrm Pastiňák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem. Po prvních narozeninách vašeho děťátka můžete zařadit i Spaghetti Bolognese.

    Koho hledáme

    Na toto chutné testování hledáme maminky s děťátkem ve věku od ukončeného 6. měsíce do 3 let. Hledáme ženy, které se zajímají o kvalitu jídla a volí výrobky vyrobené z důvěryhodných BIO surovin. Pokud ses v předešlých větách našla a máš doma malého jedlíka, ráda fotíš a píšeš, hledáme právě tebe.  

    Jak se zapojit

    Chtěla bys se svým malým pokladem testovat produkty Nestlé NaturNesBio? Stačí, když do komentáře pod tímto článkem napíšeš co tvůj drobeček nejraději papá. Nezapomeň zmínit jeho věk a případně se pochlub i fotkou 🙂

    Čas na zapojení máš do neděle 20.6. - v průběhu týdne pak vybereme maminky, které potěšíme a oslovíme je interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a držíme palce!

     konik_testuje