jerry009
    26. únor 2019    Čtené 298x

    Domácnost s vůní Silanu

    Jak to vše začalo?

    Dostala jsem možnost otestovat 5 voňavých produktů značky Silan. Silan, samozřejmě, znám, před testováním jsem mimo jiné opakovaně kupovala modrou vůni Fresh sky, která mě dostala svou svěžesti a jemností poté, co se rozleží. Když jsem tedy zjistila, že mohu otestovat další vůně, byla jsem nadšená. 

    Jaké produkty jsem testovala? 

    1. Silan Sensitive - vůně určená i pro naše nejmenší

    2. Silan Supreme - "parfémová" vůně 

    3. Silan Aromatherapy - aviváž s vůní kokosu

    4. Fialové vonné perličky

    5. Modré vonné perličky 

    Můj postoj k vůním při praní  

    Vůně. Každý z nás je vnímá jinak. Někdo je vnímavější a citlivější, a někdo zase nepovažuje vůně za důležité, nebo je zkrátka tolik nevnímá. A pak je tu další věc. V anketách, které jsem v rámci testování uveřejňovala, byly většinou 2 tábory. V jednom z nich byly ženy, které rády používají aviváže a mají rády tento způsob praní. V druhém z nich byly ženy, které aviváže používat nechtějí, nebo jim dokonce smrdí, případně jim vadí složení a přijdou jim příliš "chemické". Já osobně se přiznám, že jsem ráda za dnešní nabídku produktů na praní a mám ráda voňavé produkty. Kdo ví, možná jednou také dospěju k tomu, vyrábět si sliz na praní a nepoužívat žádnou "chemii" Ale teď není ten čas. 😊 Nechť každý pere tak, jak mu to vyhovuje. Já zde nyní přináším recenzi produktů na praní zejména pro ty, co mají taktéž rády navoněné prádlo. Pokud hledáte vůni, která vám sedne dle vašeho gusta, čtěte následující řádky. 😊

    🌸 Silan Sensitive 

    Aviváž Silan Sensitive je, jak vidíte na obalu, určena i pro naše nejmenší. Je jemná a přitom intenzivní. Je těžké popsat vůni, protože je to subjektivní. Nicméně, mně tato vůně připomíná prádlo vyvětrané na ranním mořském vzduchu. Přijde mi taková letní. Když otevřu dcerce skříň s oblečením, hned aviváž cítím, a to ji stačí použít v menším množství. Malá ji na kůži snáší bez problému. Na Sensitive aviváži neshledávám žádné minusy. 

    🌸 Silan Supreme Romance

    Na této aviváži se mi líbí její elegantní obal. Je intenzivní a příjemná. Opět zkusím vůni popsat. Mně připomíná vůni šamponu, čerstvě umytých vlasů s ovocnou vůní, případně parfém s jemně sladko-ovocnou vůní. Snad neříkám skrz vůně úplné hlouposti, my tady na jihu Moravy jsme spíše zvyklí rozeznávat vůně vína. 😁 Nicméně, velké plus této aviváže je to, že je prádlo hezky měkké. Voní příjemně, přesto je mi tato vůně méně blízká. Na prádle mám raději svěží a jemné vůně. Rozhodně to ale nelze brát jako minus, každému voní něco jiného. 😊

    🌸 Silan Aromatherapy Coconut water scents and minerals 

    Aviváž Silan Aromatherapy je mým vítězem testování. Tuto vůni jsem si nejvíce oblíbila a bude skvěle doplňovat mou stálici Fresh sky. Tuto vůni si nepředstavujte jako těžkou, čistě kokosovou, ale spíše příjemně mýdlovo-kokosovou. Vyprala jsem v ní ložní prádlo a první dny byla aviváž cítit intenzivně. Další dny se příjemně rozležela typicky pro vůně od Silanu. A přesně tato čistá vůně mi vyhovuje. Ráno mi od povlečení voněly i vlasy. Prádlo je hezky měkké. Minusy za mě nejsou žádné!

    🌸 Silan Perfume pearls

    Vonné perličky jsou opravdu intenzivní, jak ty ve fialové variantě, tak ty v modré variantě. Mně voní o něco více modrá varianta, je totiž opravdu svěží. Intenzita vůně mě až překvapila, protože když jsem otevřela komodu s vypranými ručníky, vůně mě doslova praštila do nosu. 😊 Jako minus vnímám to, že bez použití aviváže mi přijde prádlo trošku tvrdší, ale to spraví buď sušička nebo přidaná aviváž. 

    Jak testování hodnotím? 

    Jak jsem již zmínila, vítězem je u mě kokosová Silan Aromatherapy a hned v závěsu je Silan Sensitive. Ani jeden z pěti produktů mě ale nezklamal, proto určitě nesáhnete vedle, když některý z produktů vyzkoušíte. 

    Děkuji za možnost testovat produkty a rovněž děkuji za příjemné jednání. 

    Vaše jerry009. 💋

    #recenze #test_silan #zkusenosti_silan

    verysucha
    26. únor 2019    Čtené 202x

    Testování Silan

    Na úvod bych chtěla napsat, jak jsem byla mile překvapená, kolik toho přišlo. Čekala jsem jednu aviváž. Přišlo celkem pět výrobku. 

    - aviváž Supreme 

    - aviváž kokosová 

    - aviváž Sensitive 

    - Perfume Pearls - Magic Affair (dále fialove kuličky)

    - Perfume Pearls - Fresh Joy (modré kuličky)

    Jako první začneme aviváží Sensitive: Malej má ekzém, takže jsem se bála mu v tom vyprat oblečení. Vyprala jsem proto celou postýlku. Povlečení, prostěradlo, všechny polštářky a mantinel. Po vyprání, když prádlo bylo mokré, vonělo krásně světě. Bohužel, po uschnutí vonělo pouze krátce. Už večer jsem skoro nic necítila. Možná by pomohlo dát víc aviváže než jedno víčko.

    Kokosová aviváž: Všemi nejvíce chváená vůně. Po otevření mi moc nevoněla, ale po vyprání byla vůně příjemná, nebyla zas moc intenzivní jak jsem čekala, což jsem ocenila. Dokonce oblečení vydrželo vonět několik dní.

    Aviváž Supreme: Tahle aviváž u mě zabodovala. Už po otevření se na mě vyvalila příjemná romantická vůně. Po vyprání tomu nebylo jinak. Nádherně nám provoněla byt. Oblečení vydrželo vonět hodně dní potom. Za mě top 🙂

    No a poslední kuličky: Ty bych shrnula dohromady a učíte pozitivně. Krásně se rozpustí a nádherně voní. Hlavně ty fialové 🙂 A co je ještě lepší, na celou pračku jsem dala ani ne půlku víčka a bohatě to stačilo. Vonělo to dost a vydrželo to dlouho 🙂

    A na závěr bych chtěla poděkovat za možnost testování 🙂

    #zkusenosti_silan

    matty001
    25. únor 2019    Čtené 218x

    Když se i na mě usmálo štěstí ...

    Nedávno jsem byla vybrána na testování produktů značky Silan. Byl mi odeslán balíček, ale co osud nechtěl. V den, kdy mi měl být balíček doručen, volal kurýr, že je balíček poškozený a teče z něj. Pochopitelně jsem ho odmítla a myslela si, že to je konec mého testování. Avšak holky koníkovky mi poslali nový balíček a já se nemohla dočkat, až začnu testovat.

    K testování mi přišlo:

    1. Silan Aromatherapy + Coconut Water, Scent & Minerals
    2. Silan Sensitive
    3. Silan Supreme Romance
    4. Silan Perfume Pearls Fresh Joy (modré)
    5. Silan Perfume Pearls Magic Affair (fialové)

    Zkušenosti uvádím na pravou míru tak, jak jsem byla nebo nebyla spokojená 🙂

    Jako první jsem vyzkoušela Perfume Pearls Maggic Affair. Ještě nikdy předtím jsem žádné perličky nezkoušela, takže jsem byla opravdu zvědavá. Dle pokynů jsem je nasypala do bubnu pračky za pomocí víčka. Už při aplikaci byla vůně hodně silná, těšila jsem se na výsledek. Po vytažení prádla byla vůně snad ještě intenzivnější. Pro někoho by to mohlo být příliš, ale pro mě, jako milovnici voňavého prádla, to bylo milé překvapení. Určitě si z této řady ještě nějaké koupím 🙂 

    Další na řadu přišla tahle „růžovka” s názvem Silan Supreme Romantic. Aviváž jsem zkoušela už v minulosti, takže jsem věděla, do čeho jdu. Jak sem již zmiňovala, mám ráda silné, intenzivní vůně, takže mi voněla. Svoji vůni zanechá dlouhodobě i na prádle.

    A zase další kuličky ... tentokrát modré s názvem Silan Perfume Pearls Fresh Joy.

    I zde jsem postupovala dle návodu, ale po vyprání jsem na prádle objevila nerozpuštěné mapy od perliček. Ale nebylo to nic hrozného, omyla jsem vodou a mapy byly pryč. Vůně stejně krásná jako u předchozích kuliček 🙂 

    Na kokosovou aviváž jsem se těšila asi nejvíc. Miluji kokos a vše s ním spojené. Den před tím, než jsem byla vybrána na testování, jsem si ho akčně koupila :D Nevadí, alespoň mám do zásoby. Silan Aromatherapy + Coconut Water byla láska na první přičichnutí. Bála jsem se, že po vyprání nebude cítit, ale opak byl pravdou. Z prádla byla cítit jemná kokosová vůně, která nám krásně provoněla celou místnost. Stala se tak mým favoritem ♥

    A nakonec řada pro nejmenší. Co si budeme povídat, každá máma ví a zná, jak se děti umí ušpinit. Takže dětská aviváž je u nás nedostatkové zboží, jelikož mi přijde, že peru pořád. Vůně aviváže Silan Sensitive je jemná, krásně voní a svoji vůni zanechá na prádle i několik týdnů poté.

    Moc bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost vyzkoušet si produkty značky Silan. Jsem ráda, že i přes počáteční komplikace jsem se testování nakonec zúčastnila a mám tak o důvod více zařadit do péče o prádlo další produkty. 

    #recenze #test_silan #zkusenosti_silan

    panihk
    21. únor 2019    Čtené 543x

    Naše voňavé testování

    Dostali jsme u nás doma příležitost otestovat krabici aviváží od Silanu. Těžko si představit voňavější balíček, než ten, co nám kurýr dovezl domů. 

    V balíku bylo celkem 5 kusů aviváží (3 aviváže + 2 balení vonných kuliček), což mě dostalo, protože to bylo opravdu hodně a nečekala jsem, že toho bude tolik. Vzhledem k tomu, že peru opravdu denně, často i více praček, tak jsem byla vážně ráda a hned se vrhla na testování.

    První jsem zkusila kuličky Perfume Pearls Magic Affair, tedy ty fialové. A na co jiného je vyzkoušet, než na manželovo oblečení na běhání z předchozího dne? Protože, popravdě, neznám toho moc, co by víc smrdělo. 🙂 Kuličky ale skvěle zafungovaly a po potu a smrádečku ani památky. Perličky krásně provoněly celý byt a byly cítit z prádla i několik dní po praní.

    Další přišla na řadu aviváž Sensitive. Voní příjemně miminkovsky, jak u “dětských” aviváží už čekáte. Použila jsem mimo jiné na ručníky, které byly po uschnuté krásně měkoučké a byla radost se do nich pak utírat. S ekzémy a vyrážkami doma nikdo žádný velký problém nemáme, takže (ne)dráždění kůže nemůžu úplně posoudit.

    Růžová aviváž Supreme Romance je taky docela pecka. Voní opravdu nádherně, jemně a nevtíravě, ale přitom prádlo voní dost. Podle mě je to taková příjemná "dámská" vůně. Nakonec jsem si v ní vyprala půlku svého oblečení, protože mi prostě voní… A pozitivní je, že mi stačilo dát jí docela málo, určitě míň, než jiných aviváží jiných značek.

    Na modré kuličky Perfume Pearls Fresh Joy už tu čekaly koberečky do koupelny, deky a nějaké potahy, co manžel přinesl z auta. Stejně jako u fialových perliček jsem nemusela dát ani celý plný uzávěr, aby bylo prádlo hezky provoněné. Vůně je svěží, ničemu nevadí. Takže spokojenost.

    A můj osobní největší favorit a "vítěz" testování? Silan Aromatherapy + Coconut Water Scent & Minerals. Šmarja, to je vůně! Já, která neholduju kokosu, jídlu, ve kterém je, se pokud možno vyhýbám, jsem téhle aviváži naprosto propadla. Voní úplně božsky. Při čichání k lahvi jsem ještě tolik nadšená nebyla, ale jakmile jsem prádlo vydala z pračky… Byla jsem úplně vedle, jak hezky to voní. Nakonec jsem šla přeprat skoro všechno svoje prádlo, župan a nakonec jsem převlékla peřiny, abych mohla vyprat povlečení. Dokonce jsem si užívala i žehlení, protože při něm se provoněl celý byt. 

    Takže abych to shrnula - všechny aviváže jsou fajn. Prádlo vonělo moc pěkně po všech, vůně se nijak nepřebíjely, nebyly moc ani moc málo výrazné. Prádlo bylo pěkně měkké, což nevím, jestli je zásluhou aviváží, nebo sušení na balkoně na sluníčku, nebo materiálů… 🙂 Nicméně třeba u kokosové aviváže určitě zůstanu, s tou jsem byla spokojená vážně hodně moc.

    Děkuju za možnost testovat! 🙂

    #zkusenosti_silan

    asashley
    17. únor 2019    Čtené 377x

    Testování Silan

    Zdravím, jmenuje si Adéla a zúčastnila jsem se testování produktů Silan. Měla jsem to štěstí a byla vybrána, za což moc děkuji. 

    Jsem asi jediná ženská na planetě, která má ráda praní, sušení a žehlení prádla. Nevím proč, ale vždycky to byl pro mě prostě relax, a ano, žehlila jsem i kalhotky, trenky a ponožky. Samozřejmě, že s malým dítětem to, bohužel, mělo do relaxu hodně daleko, tak jsme pořídili sušičku. Dlouho jsem odolávala, protože naprosto miluji aviváže a vůni prádla. Prostě celkově to, jak naše prádlo vypadá a voní, beru jako svou vizitku. Zvlášť když mám manžela, který pracuje na místě, kde musí chodit hezky oblíkaný a upravený. 

    Odjakživa mám spojené vzpomínky s vůněmi a stejně to mám s avivážemi. Stačí, abych si přivoněla a mám zpět vůni závěsů, když dělám vánoční úklid, vůni prvního sušeného prádla venku, miminkovské oblečení našeho syna, vůni oblečení mojí babičky. Prostě to mám opravdu ráda a užívám si vše, co s praním a prádlem souvisí. Mám ráda voňavý a čistý domov. Proto jsem byla moc potěšená, když jsem byla vybrána pro testování produktů Silan.  Už to nebudu dlouze okecávat a půjdu na to. 

    Ještě bych chtěla zmínit, že máme tedy sušičku, ale nesuším v ní všechno oblečení, např. svetry, kalhoty, legíny a celkově věci, které nechci, aby přišli k úhoně. A když prostě chci, tak tam občas aviváž naliji. Nemá se to, kvůli ucpávání filtrů a celkově zanesení, ale tak jednou za čas se toho asi moc nestane. 

    Jedná se tedy o tři aviváže a dvoje takzvané Perfume Pearls, já tomu říkám "kuličky". 

    Silan Supreme Perfume Pearls - Magic Affair + Fresh Joy 

    Někde jsem kdysi vyčetla, že kuličky se do sušičky dávat smějí, že neobsahují to, co aviváže, a tudíž neucpávají filtr. Prosím vás, co je na tom pravdy, opravdu netuším, každopádně jsem to zkusila (uvedeno na obale je, že se do sušičky dávat nesmí). Na první přičichnutí mi voní velice příjemně, bohužel, z prádla jsem vůni necítila. Zkoušela jsem i klasicky prádlo usušit na sušáku a prostě taková pecka jako aviváž to není. Tím pádem je to podle mě skvělé pro ty z vás, které nemáte úplně rádi opravdu silnou vůni prádla. Když nechcete, aby prádlo bylo vyprané jen v prášku a chtěli ho trošku "ovonět".

    Je zde uvedeno, že prádlo po uložení do skříně vydrží vonět až 20 týdnů. No, to si myslím, že je trošku přehnané. Navíc u nás se to prádlo tak rychle točí, že ani 20 týdnů nemá šanci v té skříni ležet, takže kdo ví. 

    Jako velké mínus tady vidím poměr cena a výkon. Jde o to, že do pračky můžete šoupnout až tři víčka. Já tedy dávala jedno opravdu vrchovaté, ale myslím, že pokud by jste dali vždycky víčka 3, je to hned pryč. 

    Co se týče druhého balení Fresh Joy, zde se liší pouze vůně, která je sice svěží, ale taková pro mě technická. A stejný problém jako s balením fialovým, za mě prostě potřebuji, aby ta vůně byla intenzivní a to zde, bohužel, není. 

    Ovšem, co je pozitivní, skvěle se v pračce rozpustili, což u konkurenční značky byl opravdu problém. 

    Silan Supreme Romance 

    Tahle aviváž, co si pamatuji, není tak starý počin, který byl inspirován francouzským parfémem. Na mě aviváž po prvním přičichnutí působí přesně tak - elegantně, svěže a s krásnou krémovou konzistencí. Jak jsem říkala, spoustu věcí nesuším a tohle je pro mě naprosto ideální vůně pro svetry teď v zimním období. Nádherně provoněla celý byt a prádlo bylo voňavé, jemné a přesně takové, jaké si představuji. Není to vtíravá vůně, ale opravdu vás pohladí a jemně jí cítíte celý den. Lahvička je menší, má 600 ml, ale to si myslím, úplně bohatě stačí. Já vůně ráda střídám a většinou si nekupuji obří láhve, protože právě ráda střídám. 

    Silan Sensitive 

    Tato vůně byla speciálně vyvinuta pro citlivou pokožku a měla by být hypoalergenní. Vůně je jemná, ale opět za mě trošku "technická". Vím, že spoustu maminek pro svá miminka aviváž vůbec nepoužívá.  Já jsem jí používala, používám dodnes a nikdy jsme žádný problém neměli. Tuhle aviváž jsem tedy schovala jen pro synovi věci. Spoustu oblečení peru už s tím naším, ale občas má tedy větší hromadu než my s manželem dohromady. Prala jsem s ní synovi i povlečení, ručníky, hadrové plínky. Ač je vůně při přičichnutí "technická", po vyprání voní hezky, jemně a ne nijak intenzivně, což si myslím, že je opět výhoda pro někoho, kdo intenzitu nevyhledává. 

    Silan Coconut Water Scent a Minerals

    Tento Silan je z řady Aromatherapy + byl inspirován přírodou a vyvinut tak, aby rozmazloval vaše oblečení a smysly. Takže já jsem si tuhle bombu! nechala až na konec. Na tuhle aviváž jsem se opravdu těšila, protože ve světe blogerek už test proběhl, a já byla zvědavá jak voní. Musím tedy říct, že mě opravdu dostala. Vůně je neskutečně intenzivní, kokosová a prostě božská. A já si troufám říct, že jí budete buď milovat, nebo nesnášet. Kokos je dost aromatický a ne každý ho má rád. Zvláštní je, že vůni kokosu miluji v létě, co se ale týče aviváží, mám ho spojený spíš se zimou. A co je ještě větší pecka, voní i prádlo ze sušičky, a to se mi ještě nestalo s žádnou jinou značkou ani ubrousky, prostě ničím. Neříkám lijte toho tam litry každé praní, ale jak už bylo výše, jednou za čas, proč ne. Myslím, že není většího testu než to, když vůně aviváže překoná i sušičku. 

    A to bude za mě všechno. Pro mě je vždycky podstatné to, jestli mi aviváž voní a jestli vydrží. Pokud ji cítím z oblečení celý den, je moje oblíbená a zařazuji ji mezi své stálice. Tady budu určitě znovu kupovat Silan Supreme Elegance (už jsem ji kupovala dříve) a Coconut Water. 

    Tímto bych chtěla moc poděkovat Modrému koníku za možnost testování. 

    konik_testuje #test_silan #recenze #zkusenosti_silan

    konik_testuje
    24. led 2019    Čtené 3069x

    Vaše zkušenosti s přípravky Silan

    I vy tak zbožňujete vůni čerstvě vypraného prádla? Její jemnost a svěžest? Nechte se rozmazlovat hebkým voňavým prádlem díky tekutým avivážím a parfemovaným perličkám Silan. Díky dlouhotrvající svěžesti, dokonalé jemnosti a široké škále vůní se budou cítit skvěle všichni členové vaší rodinky.

    Co budeme testovat

    Navoďte si pocit něžnosti a jemnosti. Aviváže a vonné perly Silan dodají vašemu prádlu jedinečnou vůni, svěžest a hebkost. Aviváž se však nepostará jen o svěží vůni a měkkost, která zaručuje příjemnější nošení prádla, ale i o jeho jednodušší žehlení. Navíc poskytuje ochranu a péči vašim oblíbeným kouskům oblečení. Těšte se z voňavého prádla co nejdéle a nechte se rozmazlovat jeho hebkostí.

    Zpříjemněte si ne právě oblíbenou činnost, jakou je praní, a udělejte z něho zážitek pro vaše smysly. S těmito voňavými produkt Silan bude praní radostí.

    Silan Sensitive je aviváž určená speciálně pro tu nejjemnější a nejcitlivější pokožku. Jemná vůně je ideální pro vaše nejmenší, stejně jako pro ty, co mají sklony k alergické pokožce.

    Ponořte se do tajemné vůně kokosu a minerálů. Silan Aromatherapy Coconut Water Scent & Minerals je inspirován přírodními ingrediencemi a díky esenciálním olejům dodá vašemu prádlu svěžest až na 10 týdnů.

    Smyslná a luxusní vůně Silan Supreme Romance vás zahalí do vůně parfému vyvinutého francouzskými parfuméry. Zahalte se do pocitu elegance a jedinečnosti.

    Nechte se rozmazlovat ještě intenzivnější a dlouhotrvající vůní díky parfemovaným perličkám Silan Magic Affair a Silan Fresh joy. Podmanivá vůně vás bude provázet každý váš krok až po dlouhou dobu. Velký benefit perliček spočívá především v jejich všestrannému využití, protože se hodí na praní sportovního oblečení a všech dalších textilií, na které se tekutá aviváž nedoporučuje. Prádlo vyprané v perličkách můžete bez obav dát do sušičky, nebo zkombinovat tento parfém na prádlo s tekutou aviváží.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen, které zbožňují voňavé, měkké a svěží prádlo. Měly by to být ženy, které milují vůni čistoty a svůj čich rády rozmazlují. Maminky, které budou testovat produkty Silan, by měly s radostí sdílet svoje zkušenosti, být komunikativní a rády fotografovat.

    Jak se zapojit

    Pokud chcete zažít toto voňavé testování, napište nám v komentáři pod tímto článkem, zda znáte a používáte značku Silan. Nezapomeňte se zmínit i o tom, jaký máte vztah k avivážím a vůním všeobecně. Připište také pár vět o sobě a své rodině a proč bychom měli vybrat právě vás.

    Zapojit se můžete do 27.1. a my v pondělí 28.1. vybereme 10 maminek, které budou testovat tyto voňavé produkty.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře.

    Váš konik_testuje