konik_testuje
    24. říj 2022    Čtené 112x

    Aviváž pro malé i velké „citlivky“

    Chystání výbavičky pro miminko je přirozená součást přípravy na rodičovství. Nakupujeme oblečení, chystáme pokojíček, vybíráme ten nejlepší kočárek... Někdy je však třeba si dát nejvíce záležet na těch nejjednodušších věcech. Doporučujeme nenechat náhodě ani na první pohled možná tak banální věc, jako je výběr aviváže. Pokožka našich nejmenších je mnohem tenčí a jemnější, než ta naše. Na vnější vlivy reaguje mnohem citlivěji, a tudíž potřebuje šetrnější péči.

    Do redakce Modrého koníka jsme dostali k testování aviváž Silan Sensitive, která pomáhá, díky svému složení, předcházet podráždění pokožky. Je dermatologicky testována, určena lidem s citlivou pokožkou či sklonem k dermatitidám. Aviváž dokonce doporučuje Evropské centrum pro výzkum alergií.

    Popis produktu od výrobce slibuje hodně, ale kdo má doma skutečně malou „citlivku“ v podobě ekzematika nebo novorozence ví, že papír či etiketa sice snese hodně, ale praxe je praxe.

    A tak bychom mohli naše testování začít větou: „Setká se ekzematik, alergik a novorozenec...“. Klidně by to mohl být začátek nějakého vtipu, ale realita takového složení domácnosti není moc humorná. Proto jsem byla sama zvědavá, jak aviváž Silan Sensitive sedne této náročné porotě. Výsledek hodnotím opravdu pozitivně.

    Silan Sensitive20 je skutečně ideální hypoalergenní aviváž pro citlivou pokožku, nejen „papírově“, ale také ve skutečnosti. Nikdo z malých i velkých testerů nezaznamenal nepříznivou reakci pokožky. Jednoduše, nám aviváž Silan Sensitive sedla.

    Aviváž voní krásně, jemně a „miminkovsky“. Je přiměřeně hustá a tak se dobře dávkuje. Prádlo po oprání příjemně voní. Vůně není pronikavá, nevytratí se ihned po vysušení. Jelikož jde o hypoalergenní aviváž, je logické, že vůně nebude dlouhotrvající. Což, s ohledem na složení aviváže, hodnotím pozitivně. Za redakci Modrého koníka proto můžeme aviváž Silan Sensitive doporučit.

    18moniik
    8. říj 2022    Čtené 54x

    Testování aviváže Silan Sensitive & Baby

    Měla jsem možnost otestovat aviváž Silan Sensitive & Baby, která je šetrná především k dětské pokožce. Je hypoalergenní a dermatologicky testovaná.

    Když mi přišel balíček s aviváží, neodolala jsem a okamžitě jsem s Taťánčinou pomocí přebrala prádlo, nacházely jsme ho do pračky a přidaly aviváž. Čekala jsem takovou tu klasickou vůni “dětské aviváže”. Ale čekalo mě milé překvapení.

    Po vyndání prádla z pračky jsem si okamžitě všimla úžasné jemnosti. Prádlo bylo tak heboučké, že jsem ho nějakou dobu jen tak žmoulala v ruce a užívala si tu jemnost. 😍 Vůně byla úžasná. Prádlo vonělo jak nadýchaný obláček. Ještě jsem si říkala, zda po uschnutí bude prádlo vonět i nadále…..a ano. Leží ve skříni a pořád krásně voní. 😊👌

    Další velká výhoda u této aviváže je šetrnost k dětské pokožce. Taťánka má citlivější pokožku a občas se stane, že se ji na těle objeví nějaký ten suchý flíček. Po dobu testování se u ní zatím nic neukázalo, takže to považuji za velkou výhodu.

    Abych to shrnula…aviváž Silan Sensitive & Baby budu rozhodně používat i nadále a to z těchto důvodů:

    ✅ překrásná vůně
    ✅ prádlo je už po prvním vyprání jemné ihned na dotek
    ✅ je šetrná k dětské pokožce
    ✅ vůně vydrží dlouhou dobu
    ✅ aviváž je dostupná v drogeriích
    ✅ cena je naprosto přijatelná
    ✅ je dostupná ve dvou velikostech 900ml a 1375ml

    Negativa vám sem nenapíšu, jelikož nemám, co bych vytkla. Jsem naprosto spokojená a jinou aviváž už kupovat nebudu.

    Děkuji za možnost testovat…..❤️

    #test_silan_sensitive #recenze
    https://www.modrykonik.cz/recenze/avivaz-silan-sensitive/20

    lmartinkova85
    3. říj 2022    Čtené 35x

    Testování aviváží Silan sensitive & baby

    Ačkoliv nemám doma dítě s ekzémem, jsem ráda,že jsem byla také vybrána na testování aviváží Silan sensitive & baby.

    Já sama musím používat šetrnější kosmetiku a prací prostředky, aviváže, (většinou věřím těm dětským produktům) ne vše mi sedne. Jsem alergik na vše možné, i pokožka někdy trpí. Byla jsem velice mile překvapena, když mi kurýr dovezl balíček, dostala jsem hned 3baleni a tři testry. ☺️☺️☺️ A testování mohlo začít, protože nás je doma celkem 5, pere se u nás skoro denně, používala jsem na všechno prádlo, světle, tmavé..oblečení, ručníky, atd…

    Vůně je taková čistá miminkovská, hned mi padla do oka. Po vyprani bylo prádlo měkké, jemně voňavé. Co se týče mé pokožky, žádné nepříjemné svědění nebylo, určitě mužů doporučit, ne jen pro miminka, ale i pro větší děti, nebo dospělé, kteří mají nějakou tu alergii…

    Touto cestou jsem také chtěla poděkovat modrému koníku, za možnost testování, určitě bude tato aviváž patřit mezi mé favority. 🥰🥰🥰

    Vůně květin, vůně lesního jehličí, citrusové tóny, kořeněné vůně orientu, jemné vůně s nádechem kokosu a vanilky… Každý nos má rád něco jiného. Obzvláště pokud se jedná o vůni prádla. Je právě vůně hlavním faktorem, který ovlivňuje váš výběr aviváže?

    A. Ano, vybírám aviváž podle vůně.
    B. Je to jeden z faktorů, není pro mě ovšem nejdůležitější.
    C. Ne, důležité je pro mě složení, původ a kvalita. Vůně je až druhořadá.

    Pokud jste fanoušky jemné vůně, určitě vás potěší možnost zapojit se do testování aviváže Silan Sensitive, která je navíc také šetrná k pokožce a proto je vhodná pro lidi s citlivou pokožkou a alergiky, ale především pro ty nejmenší. Zapojte se zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-avivazi-silan-sensitive-66vkv2/

    #test_silan_sensitive

    konik_testuje
    12. zář 2022    Čtené 963x

    Zkušenosti s aviváží Silan Sensitive

    Kolem používání aviváží koluje nespočet mýtů. Mnoho lidí si dokonce myslí, že aviváž slouží jen k provonění prádla. To ovšem není zcela pravda. Kromě vůně aviváž tkaniny také změkčí, zbaví je elektrostatického náboje a také chrání vlákna, a to dokonce i před lehkým znečištěním. A mýtem je i to, že používání aviváže ničí vaši pračku. Avšak každá aviváž by se měla používat přesně podle doporučení výrobce.

    A jejího použití se nemusí vzdávat ani lidé s citlivou pokožkou či novopečení rodiče. Naopak, mnoho rodičů větších dětí si přesně vzpomíná na miminkovskou vůni maličkých košilek, která se nesmazatelně vryla do jejich vzpomínek. Vždyť právě jemná dětská pokožka si zaslouží nejen něžné doteky, ale také jemné oblečení, které pokožku nedráždí.

    Správně zvolená aviváž vhodná pro děti i pro dospělé s citlivou pokožkou může být tedy cestou k provoněnému a jemnému prádlu.

    Co budeme testovat

    Aviváž Silan Sensitive20 pomáhá předcházet podráždění pokožky díky svému složení. Po použití aviváže při praní budete mít prádlo krásně hebké na dotek, jemné a provoněné nedráždivou příjemnou vůní. Aviváž Silan Sensitive je dermatologicky testována a doporučuje se pro lidi s citlivou pokožkou i sklonem k dermatitidám. Silan Sensitive doporučuje Evropské centrum pro výzkum alergií a je ověřená dermatology.

    Silan aviváž je vhodná pro citlivou dětskou pokožku i alergiky, jelikož je díky šetrnému složení hypoalergenní. 

    Koho hledáme

    Na testování aviváže Silan Sensitive hledáme maminky alespoň jednoho dítěte do 5 let, ideálně však malého miminka, které má citlivou či problematickou pleť se sklony k atopii a tvorbě ekzémů. Ženy, které mají přehled o produktech, které používají při praní prádla. Zajímají se o udržitelnost, bezpečnost a složení a dbají na kvalitu pracích prostředků a aviváží. Ženy, které jsou ochotny se podělit o svou zkušenost s maminkami na Modrém koníku.

    Jak se zapojit

    Pokud byste rády aviváž Silan Sensitive vyzkoušely, stačí, když nám do komentáře napíšete, jestli máte doma děťátko s citlivou pokožkou a přidáte i jeho věk. Klidně nám také napište, jestli používáte při praní aviváž. Čas na přidání komentáře máte do 19.9. Následně vybereme 3 z vás, které otestují celé velké balení aviváže Silan Sensitive a dalším 20 zašleme vzorky aviváže.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    Konik_testuje

    Ruku nahoru, kdo z nás tady na Modrém koníku nemá zkušenost s praním! Samozřejmě asi všechny ruce zůstaly klidně spočívat vedle těla. Pereme totiž pravidelně všichni. Používáte ale při praní aviváž?

    A. Ano, aviváž používám při každém praní, pokud neperu materiál, při kterém se vysloveně nedoporučuje.
    B. Aviváž používám, ale ne pravidelně.
    C. Aviváž nepoužívám vůbec.

    Ať jste odpověděli jakkoli, přinášíme vám možnost vyzkoušet si aviváž vhodnou pro citlivou dětskou pokožku i alergiky. Sledujte nás a nepromeškejte výzvu!

    #test_silan_sensitive