konik_testuje
12. zář 2022
962 

Zkušenosti s aviváží Silan Sensitive

Kolem používání aviváží koluje nespočet mýtů. Mnoho lidí si dokonce myslí, že aviváž slouží jen k provonění prádla. To ovšem není zcela pravda. Kromě vůně aviváž tkaniny také změkčí, zbaví je elektrostatického náboje a také chrání vlákna, a to dokonce i před lehkým znečištěním. A mýtem je i to, že používání aviváže ničí vaši pračku. Avšak každá aviváž by se měla používat přesně podle doporučení výrobce.

A jejího použití se nemusí vzdávat ani lidé s citlivou pokožkou či novopečení rodiče. Naopak, mnoho rodičů větších dětí si přesně vzpomíná na miminkovskou vůni maličkých košilek, která se nesmazatelně vryla do jejich vzpomínek. Vždyť právě jemná dětská pokožka si zaslouží nejen něžné doteky, ale také jemné oblečení, které pokožku nedráždí.

Správně zvolená aviváž vhodná pro děti i pro dospělé s citlivou pokožkou může být tedy cestou k provoněnému a jemnému prádlu.

Co budeme testovat

Aviváž Silan Sensitive20 pomáhá předcházet podráždění pokožky díky svému složení. Po použití aviváže při praní budete mít prádlo krásně hebké na dotek, jemné a provoněné nedráždivou příjemnou vůní. Aviváž Silan Sensitive je dermatologicky testována a doporučuje se pro lidi s citlivou pokožkou i sklonem k dermatitidám. Silan Sensitive doporučuje Evropské centrum pro výzkum alergií a je ověřená dermatology.

Silan aviváž je vhodná pro citlivou dětskou pokožku i alergiky, jelikož je díky šetrnému složení hypoalergenní. 

Koho hledáme

Na testování aviváže Silan Sensitive hledáme maminky alespoň jednoho dítěte do 5 let, ideálně však malého miminka, které má citlivou či problematickou pleť se sklony k atopii a tvorbě ekzémů. Ženy, které mají přehled o produktech, které používají při praní prádla. Zajímají se o udržitelnost, bezpečnost a složení a dbají na kvalitu pracích prostředků a aviváží. Ženy, které jsou ochotny se podělit o svou zkušenost s maminkami na Modrém koníku.

Jak se zapojit

Pokud byste rády aviváž Silan Sensitive vyzkoušely, stačí, když nám do komentáře napíšete, jestli máte doma děťátko s citlivou pokožkou a přidáte i jeho věk. Klidně nám také napište, jestli používáte při praní aviváž. Čas na přidání komentáře máte do 19.9. Následně vybereme 3 z vás, které otestují celé velké balení aviváže Silan Sensitive a dalším 20 zašleme vzorky aviváže.

Těšíme se na vaše komentáře.

Konik_testuje

#test_silan_sensitive

Aviváž používáme a nejraději sensitive řady od kohokoliv. Dcerka má dva roky a bohužel po mě podělila atopickou kůži ☹

12. zář 2022

Ráda bych se zapojila do testování. Mám doma dvě dcery, malá má 9 měsíců - má citlivou atopickou pokožku, druhá dcera má 4 roky, ta má kontaktní alergie po špatně zvoleném prostředku na praní.

12. zář 2022

Dobrý den. Ráda bych testovala Aviváž Silan Sensitive. Dcera nemá úplně atopický exém ale od pediatričky máme už dvě mastičky na předpis.Má suchou kůži a tak musíme promazávat. Hlavně po koupání. Aviváž používám. Bez ní to nejde. Prádlo po prášku nevoní a používám od konkurence Coccolino Sensitive. Nádherně voní. Silan neznám. Protože jsem si zamilovala právě vůňi od Coccolina a u toho zůstala už od první dcerky. Mám dvě dcery 6 a 2 roky. Ráda fotím a tak se klidně s radostí podělím o fotečky, pokud vyhraji testování. Děkuji.

12. zář 2022

Nejmladší dceri jsou 3roky, od malinka kupuju drogerii i avivaze pro citlivou plet, sama používám jen tyto detske výrobky, taky mám citlivou plet, ne vše mi sedí…. silan bych rada vyzkoušela.

12. zář 2022

Mám dceru ve věku 2 a půl let, odve třech měsících věku se jí objevil atopický ekzém a alergie, se vším bojujeme do dnes. I starší, téměř šestiletá dcera má alergie a velmi citlivou pokožku, proto na praní používám pouze a výhradně prací prášek na citlivou pokožku bez aviváže, která mi ale chybí. U každého praní přemýšlím, co by přidalo prádlu alespoň lehkou vůni, nicméně jakékoliv pokusy prát v něčem jiném, či přidat aviváž skončily svěděním a vyrážkou. Proto bych se velice ráda zapojila do testování a ráda budu také sledovat výsledky všech zapojených.

12. zář 2022

Avivaz pouzivam. Manzel a starsi syn (3 roky) maji citlivou pokozku, takze urcite koukam na kvalitu. Pouzivam "miminkovske" pripravky. Ale zasadni je pro me i vune. Nemam rada silne vune, ale pradlo bez avivaze mi proste nevoni nijak. Verim, ze Silan moje potreby naplni 🤍

12. zář 2022

Zrovna dnes jsem kupovala prací gel a aviváž pro citlivou pokožku. Potřebuji vyprat oblečení pro miminko, které čekáme v listopadu. To je pro testování asi pozdě. Tříletá dcera citlivou pokožku nemá. Aviváž používám, vzorek by mi udělal radost 😊

12. zář 2022

Mám tři děti nejstaršímu teď byly 4, mladšímu 2 a půl a nejmladší je 8 měsíců všichni tři a já trpíme ekzémy proto velmi vybírám a koukám na to v čem Peru a aviváž používám pravidelně

12. zář 2022

Ráda bych otestovala tuto aviváž, zatím žádnou nepoužívam, bojím se kvůli mladší (tří letá Barunka), která má občas sklony k ekzémům a suché pokožce. Myslím, že by byla vhodnou testerkou a druhým testerem by byl starší syn, pětiletý Honzík 🙂

12. zář 2022

Mám ročního chlapečka s citlivou pleti, tak avivaz raději vubec nepoužívám. Ale někdy by se mi její použití hodilo, takže moc ráda otestuji.

12. zář 2022

Mám dceru 2 a půl roku. Od 1 roku má atopický ekzém, tak aviváž raději nepoužívám. Micmene by jsme rády tuto aviváž vyzkoušely.

12. zář 2022

Používám aviváž handmade vyrobenou mnou doma. Nemám ráda moc navonene aviváže a to určitě Silan sensitive není,takže bych ji ráda vyzkoušela. Mám 3-letou dcerku a 9-letou a i já máme všechny sklon k atopii a v zimním období nam vždy trochu ekzém vyskočí. Snažím se používat jen nechemicke a přírodní produkty.

12. zář 2022

Ráda bych testovala, aviváž hodně používáme hlavně sensitiv, mam doma 2mesicniho synka a má hodně citlivou pokožku 🙈a ráda bych vyzkoušela tento silan sensitive🍀🍀🍀

12. zář 2022

Ráda bych hodně testovala avivaz hodně využíváme.Mam doma 18 měsíční holčičku a trpime na atopický ekzém takže bych ráda vyzkoušela tuten silan 🕊️

12. zář 2022

Mám doma d é déti z ciivou pokožkou 10 měsíční a skoro 3 letého synka aviváš používám zřídka mám strach ať ješte výc nejsou osypaní proto by nebylo špatné zkusit néco novégo a sbad by nám to i pomohlo.

12. zář 2022

Testovat aviváž by bylo super.
Mám 2 děti, syn 1 rok a dceru 5 let. Oba maji atopický ekzém, což bohužel zdědili po mě. Snažím se používat prostředky pro dětskou citlivou pokožku, máchám v octu a co nejméně používám silně vonné prací prostředky

12. zář 2022

Ráda bych se zapojila do testování. Doma mám tři děti, přičemž poslední dvě - oba kluci (4,5 a 8měs) - mají citlivější pleť po manželovi, kterému též ne všechno sedí. A za cca 2 měsíce a kousek přijde poslední chlapák, který nejspíš bude mět též citlivou kůži 🙈😊

12. zář 2022

Ráda bych se zapojila do testování, já i partner jsme atopici, takže jiné prášky a aviváže než z řad sensitive nepoužíváme. Nyní sleduji, jak na různé aviváže reaguje naše šestitýdenní dcerka.

12. zář 2022

Ještě nikdy jsme nic netestovali.... Teď mám velký zájem!!!! Mám doma atopika.... Takže citlivost je na místě... Moc bychom si přáli být součástí testování Silanu sensitive❤️

12. zář 2022

Dobrý den, mám děti tři. Mojí nejstarší Madlence je 14 let a nejmladšímu Jonáškovi je 11 měsíců 🙂 Citlivou pokožku se sklonem k atopickému ekzému máme všichni, nejvíce moje prostřední Emička - 6 let. Moc ráda používám aviváž, miluji když prádlo krásně voní, je jemné, snadno se žehlí. Ale jsem značně omezená. Proto bych moc ráda otestovala aviváž Silan Sensitive, podělila se o svoje zkušenosti a měla zase krásně voňavé a hebké.

12. zář 2022

Dobrý den, já i syn máme velmi citlivou pokožku, proto dle toho vybírám i prací prášek, i aviváž. 😇

12. zář 2022

Mám 3 syny, z toho 2 roční prcky a jeden trpí na atopický ekzém. Opravdu si dávám pozor v čem Peru a zatím jsem nenašla aviváž, která by to nezhoršila. Tak třeba vyzkouším tu vaši a bylo by vážně super, kdyby byla opravdu šetrná. 🍀

12. zář 2022

Aviváž používám. Snažím se prát v šetrných avivážích, protože moje 3,5 letá dcerka má citlivou pokožku

12. zář 2022

Děti máme rovnou tři. Nejmladší má 7 měsíců, prostřední 3 roky a nejstarší 7 let, ale ten je ekzematik, takže ten má pokožku nejcitlivější. Ráda bych občas prádlo víc provonela, ale málokterá aviváž se obešla bez reakce.

12. zář 2022

Doma používáme aviváž převážně sensitiv, syn 5 let, má sklony k atopickému ekzému.

12. zář 2022

Dcera má 7mesicu a aviváž sensitive používám od 3 měsíců neboť nás trápí citlivá pokožka

12. zář 2022

Doma mám 2,5 letého chlapečka a v prosinci přibude další 🤗 aviváž nepoužíváme ale rádi by jsme vyzkoušeli 🤗

12. zář 2022

Mám doma 3 letou dceru která je silný alergik avivaz by se nám hodila do sbírky 😍

12. zář 2022

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela Silan Sensitive aviváž. Mám 2 kluky, starší měl v květnu 3 roky a má citlivou pokožku a mladší bude mít za týden 4 měsíce. Mladší zatím bez ekzému, ale dosud jsem se u něj aviváži vyhýbala. Prádlo mám ráda měkké a voňavé, ale ne vždy mohu aviváž použít. 😊

12. zář 2022

Máme 8měsíční holčičku se suchou, až atopickou pokožkou. Pereme někdy i 4x denně, protože teď několikrát denně baští příkrmy, a proto pořád převlékáme ☺️ aviváž používáme hlavně u praní prádla pro nás dospělé, pro dcerku ne tak často. Pokud však Silan Sensitive nebude pokožku dcerky dráždit, rádi jej zařadíme do pracího procesu, snad by pak prádlo mohlo být i více hebké ☺️

12. zář 2022

Ráda bych se zapojila, s mým dvouměsíčním synkem, který má citlivou pokožku. 🙂

12. zář 2022

Mám dva syny 3 roky a 15 měsíců. U prvního jsem vůbec nemusela řešit nějaké kožní obtíže, ale u mladšího Vojtíška máme od malička ekzém, takže musím volit šetrné praci prostředky a aviváže. Ale i tak se ekzém vrací a nebo dělá někde jinde, takže hledám a střídám prostředky.
Tím, jak peru klukům dohromady, tak používám sensitive prostředky vlastně pro celou rodinu.

12. zář 2022

Ano, dětskou

12. zář 2022

Používáme machadlo, musí být dětské, malička měla ekzém kterého jsme se snad zbavili ale musíme to hlídat 🙂 teď ji byl 1 rok 🌸 určitě rádi otestujeme ❤️

12. zář 2022

Aviváž používáme dětskou, syn má 7 měsíců a stejně jako u mě se u něj objevil atopický ekzém

12. zář 2022

NETEŘ 1.5 ROKU TRPÍ OD MALA NA ATOPIKÝ EXEÉM,KTERÝ SI ŠKRÁBE DO KRVE.-(AVIVÁŽ NEPOUŽÍVÁ ZATÍM ŽÁDNOU,POUZE PRÁŠEK NA PRANÍ PR DĚTI.ALE RÁDI VYZKOUŠÍME-)

13. zář 2022

Rada bych aviváž skusila taky se u nás objevil ekzém, mám doma chlapečka 11 měsícu a používáme aviváž pri každém praní 😊

13. zář 2022

Citlivou pokožku mám i já, testoval by Mireček (5 let) a Adámek (2 roky).

13. zář 2022

Aviváže používáme vždy. Starší děti s citlivou pokožkou jsou již na SŠ, ale máme i synka 20 měsíců. Právě kvůli němu dbáme na jemnost a šetrnost k jeho pokožce, abychom exemum předcházeli🍀

13. zář 2022

Avivaz jsem si zatim netroufla pouzivat,protoze jsem s tim mivala problem ja jako mala.Mam pulrocni holcicku,ktera ma po me suchou kuzi.Rada bych tedy avivaz taky vyzkousela.

13. zář 2022

Aviváž kvůli dětem prozatím nepoužívám, ale ráda bych začala, jelikož prádlo po vyprání tolik nevoní, jak by si člověk představoval.
Nejmladší syn má hodně citlivou pokožku, tudíž jsem se ještě neodvážila použít aviváž.. Pojďme to změnit 🙂
Budu ráda, když mě vyberete do testování, neboť prádla se třemi dětmi máme opravdu hodně 😁
(to mi připomnělo, že jdu dát vyprat další pračku).

13. zář 2022

Mám dceru 2,5 roku s citlivou pokožkou, musím vždy kupovat kosmetiku, která je šetrná k dětské pokožce a to i na praní, aby se dcera neosypala. Používám prací gel a aviváž se bojím, aby nebyla moc parfemovaná a dceři se neudělal ekzém, proto ráda vyzkouším tuto od Silanu, zda by dceři nevadila a prádlo by po ní hezky vonělo.

13. zář 2022

Za měsíc bude mít dcerka 2 roky a od narození má citlivou pokožku. Má mít po kom, když já trpím na lupénku.

13. zář 2022

Aviváž používám, měla jsem i Silan Sensitive byl super. Ale bylo to jiné balení, tak možná je toto nějaké ještě vylepšené?

13. zář 2022

Každým dnem čekáme klučinu a pračka se u nás určitě nezastaví. Ráda bych otestovala Silan ať vím zda kupovat dále. Zatím mě moc žádná aviváž nepřesvědčila😀
Děkuji moc

13. zář 2022

Mám syna dva roky..a ráda otestuji.

13. zář 2022

Mám dva syny 2,5 roku a 8 měsíců, citlivou pokožku naštěstí nemají, ale i přesto radši používám non toxic aviváž

13. zář 2022

Tak tohle bych uvítala a vyzkoušela a třeba poznala něco co by bylo fajn, sice má malá 6 ale má od malinka má citlivou a suchou pokožku, jak ji něco nevyhovuje (už teď víme co jí sedí) při praní koupání hned se to na kůži projeví, aviváž používám občas.

13. zář 2022

Ráda bych se zapojila do testování, aviváž nepoužívám, tak bych ráda vyzkoušela, jaký to má vliv na prádlo a pokožku. Já a dcerka ( 4 roky ) trpíme na ekzémy, dcerka docela hodně..a zapojila bych do testování i naši nejmladší ( 9m ) 🙂

13. zář 2022

Hezký den,ráda bych se zapojila spolu se svými dětmi- 4 letý syn a roční holčička,oba s citlivou pletí a se sklonem k atopickému ekzému,takže musíme opravdu hlídat,v čem pereme a máme mnoho vyzkoušeno. Přesto však miluju voňavé prádlo a ráda bych zase opět používala aviváž a mohla po vyprání čuchat tu vůni 🙏🏼❤️

13. zář 2022

Vzhledem k tomu, že už dlouho aviváž nepoužívám, tak ráda se zapojím a vyzkouším. Peru v pracích gelech. Dětí mám celkem 6 a nejmenším je 7měsíců a 5let, takže splňujeme podmínky 🙂 Jsem zvědavá, protože dcera je atopik.

13. zář 2022

Syn (2 a čtvrt roku) má citlivou pokožku a zatím jsem u něj žádnou aviváž raději nepoužívala, ale myslím, že už bychom to mohli zkusit. 🙂

13. zář 2022

Miluji vůni čistě vypraného prádla, aviváž přidávám do každého praní. Máme malou dvouroční dceru Elišku, čas od času se ji na kůži objeví suchá skvrna, někdy větší, jindy menší, méně či více červená, prý jde také o atopický ekzém, takže dcera má citlivou pokožku.

13. zář 2022

Dobrý den, ráda budu testovat. Teď žádnou aviváž nepoužíváme mám miminko 5 měsíců a již rozjetá dětská dermatitida alergie na jídlo po kortikoidech se nám pokožka zlepšila a po změně mléka

13. zář 2022

Ráda bych otestovala. Za chvíli mě čeká druhý porod,tak se bude hodit. A přidám i na instagram do mého Deníku radosti a inspirace

13. zář 2022

Mám dceru 15 měsíců já i dcera máme citlivou pokožku rády bychom vyzkoušeli žádné aviváže nám nevyhovují a to jsme jich vyzkoušeli mnoho

13. zář 2022

Syn má 1,5 roku, občas na "hrubou kůži" na nožičkách, na kterou překvapivě nejlépe zabírá modrá indulona. Aviváž jsme radši nikdy nepoužívali.

13. zář 2022

Rada bych se i já zapojila do testování avivaze silan sensitiv.
Mame doma 7mi měsíčního chlapečka a k němuž už dva pubertaky tak ze se u nás pere prakticky denne.
Miminkovske oblečení peru vždy zvlášť a bez avivaze.

13. zář 2022

Syn 4,5 roku je od narození atopik a docházíme pravidelně ke kožní lékařce. Změnili jsme prášek i aviváž a rozhodně záleží na tom v čem pereme, jakmile to není sensitive, tak máme bezesnou noc plnou škrábání.
Rádi otestujeme tuto aviváž, hned po první noci se uvidí zda je vhodná pro atopiky 🙂)

13. zář 2022

Syn má 19 měsíců a s osypaním bojujeme dost často. Jenže u nás má k tomu dispozice,já i manžel jsme alergici. I prostřední syn s tím má problém, takže bych to využila pro celou rodinu

13. zář 2022

Dcerce peru od začátku v pracích prostředcích, které jsou co nejvíce šetrné. Mohla by mít po tatínkovi sklony k atopickému ekzému a tak nechci nic pokoušet. Proto bychom byly rády vybrány k testování a zkusily tak zase něco nového 🌸

14. zář 2022

Dobrý den. Mám sice dceru 8let, ale má sklony k atop.exemu, takže i tak vaši avivaz rada vyzkouším

14. zář 2022

Dobrý den, ráda bych testovala Silan sensitive. Mám doma 3letou holčičku s citlivou pokožkou.

14. zář 2022

Jako asi každý mám ráda měkké a voňavé prádlo, takže aviváž na naše věci používám vždy. U dítka (10měsíců) teda moc ne, protože se pak většinou osype. Ze začátku jsem zkusila i nějaké vzorky pro děti, ale nic nesedlo.

14. zář 2022

Mám ročního syna ,od malinka má problémy se suchou kůži.Aviváž jsem pro něj nikdy nepoužívala ,bála jsem se aby se neosypal,ale jestli je vhodná i na problematickou pleť moc ráda ji vyzkouším 🥰

14. zář 2022

Mám 7 měsíční miminko, holčičku, od narození s citlivou pokožkou. Aviváž nepoužívám, proto bych ráda vyzkoušela ☺️

14. zář 2022

Mám děti 3 a 8. Kvůli mladší používám vždy jen něco na citlivou pokožku. Ráda bych tuto aviváž vyzkoušela.

14. zář 2022

Používám aviváž sensitive.. Citlivu pokožku máme obě.. Věk 6 🙂

14. zář 2022

Děti 3 a pul roku. Mají citlivou pokožku a tak se snažím jim dopřát to nejlepší, co je na trhu. Zajisté bychom chtěli zkusit a otestovat,následně se podělit s jinými ohledně této aviváže 🙂

14. zář 2022

holčičky mám dvě -mladsi tříletá má od miminka oproti starší citlivou pokožku s tendencí k opruzeninam. Používám práci prostředky sensitive 🙂,ale jiné značky,tedy Silan bychom rádi vyzkoušeli

14. zář 2022

Bude nám 9 měsíců. Máme citlivou pokožku. Používám přípravky pro citlivá miminka. Silan bych ráda vyzkoušela. 🙂

14. zář 2022

Doma máme dvě holky. Starší budou za týden 3 roky a od narození má velice citlivou pokožku, druhé dcerce jsou 2 měsíce a pokožku má zatím normální. Oběma peru v avivážích Sensitive

14. zář 2022

Syn 13mesicu stale peru v detskem prasku i avivazi. Dokonce uz i nase pradlo.a radi vyzkousime neco noveho.

14. zář 2022

Moje dcera má 6 měsíců 👶a od narození má velmi citlivou pokožku. Aviváž jsem zkoušela Lovela baby ale nevyhovovala nám bohužel..takže ráda se do testování zapojím a zkusím něco nového. 🤭

14. zář 2022

Mám dva chlapecky. Starší má 19m a mladší 5 týdnů. Mladší syn má problémy s exemy, staršímu peru od narození také v šetrných prostředcích, dokonce i nám rodičům... :

14. zář 2022

Dobrý den,
Ráda bych vyzkoušela aviváž Silan sensitive, syn 1,5 roku jako miminko trpěl na vyrážky a proto používáme kosmetiku vhodnou pro ekzématiky a atopiky. Aviváž používám při každém praní. Ráda bych vyzkoušela, zda by aviváž vyhovovala a tím to byla pro mě i levnější varianta.

15. zář 2022

Jelikož je dcera 1,5 roku alergička a má citlivou pokožku se sklonem k ekzémům, používáme jen sensitive věci na praní 🙂 Tenhle rády vyzkoušíme ;)

15. zář 2022

Děti menší mám ve věku 7 a 4,5roku problémy s pokožkou netrpí,manžel má lupénku, aviváž používám, vybírám aviváže citlivé k pokožce,které mají jemnější vůni.

15. zář 2022

Aviváž u nás používáme, krásně pak prádlo voní a je takové svěží. Doma máme 2 dětičky. 7 letou holčičku a 4 měsíčního chlapečka. Určitě bysme rádi tuto aviváž vyzkoušeli.

15. zář 2022

Aviváž používám, ač se snažím vybrat nějakou hodně na citlivou pokožku. Mám dceru 2 roky, se sklonem k atopickemu ekzému, zatím jsme bojovaly naposledy celé jaro, starší dcera 7 let měla také občas suchý flíček, ale mladší to má mnohonásobně horší a to ty noci proskrabane staly za to.... Snad se nám to podaří již udržet, díky stravě i přípravkům na praní a kosmetice

15. zář 2022

Testování Silanu mě moc zaujalo včetně malé čtyřleté, protože mi moc ráda (zatím) pomáhá s domácími pracemi. Kvůli citlivé pokožce používáme aviváže sensitiv různých značek.

15. zář 2022

Aviváž na dětské prádlo jsem zatím nepoužila, nějak tomu nevěřím. Mám dvě malé děti, tak bych ráda vyzkoušela, zda se nemám čeho obávat. Necelé 2 roky a 4 měsíce.

15. zář 2022

Mám chlapečka 5měsíců, který má problémy s ekzémem, zatím to řešíme dietou a prostředky sensitive

15. zář 2022

Mám doma 17 měsíční dceru a momentálně aviváž nepoužívám jelikož to vypadá že má sklon k atopickemu ekzému, ale četla jsem, že je tato aviváž vhodná a proto bych ji ráda vyzkoušela.

15. zář 2022

Manžel a syn 2,5 maji velmi citlivou pokožku. Úplně jako první koukám na kvalitu. Ráda bych vaší aviváž vyzkoušela protože je vhodná i pro atopiky ❤️❤️

15. zář 2022

Peru denně, používáme látkové plenky, aby byly měkčí, přidávám aviváž. Děti mám citlivé, takže jednorázovky nesnesou. Dětem je 1,5 roku a necelé 3 roky.

15. zář 2022

My pereme obden, a syn má čtyři měsíce a bohužel je atopik. Tudíž jsme zatím v aviváží neprali 😔. A velmi rádi by jsme vyzkoušeli vaší aviváž 🙂. Děkuji moc

15. zář 2022

Dobrý večer, aviváž používáme, hlavně právě sensitive, mám tři kluky ve věku 5, 3 a půl a skoro 2letého. Ti dva mladší mají citlivou kůži a ten prostřední má atopický ekzém, má to po manželovi, který měl dřív také atopický ekzém, který se mu rozvinul v lupénku. Jelikož se lupénka může rozjet v jakémkoliv věku, vím, že se může objevit i u nejstaršího, tak se snažím tomu aspoň předcházet těmi správnými pracími prostředky 😉👍🏻🍀

15. zář 2022

Citlivou pokožku má nejmladší dcera 21.mesicu používám šetrné přípravky na praní FeelEko a nyní se zajímám o Euronu vyzkoušela jsem jejich aviváž a vše v pořádku bez reakce.

16. zář 2022

Ano, máme citlivou pokožku, proto bych ráda vyzkoušela 🙂

16. zář 2022

Máme sklony k citlivé pokožce, prďola má 15 měsíců, silan jsem ještě neukousela, nedávala jsem žádnou avivaz vlastně 🤦🤣 budu ráda, když vyzkoušíme 🍀

16. zář 2022

Dobrý den, ráda bych otestovala aviváž Silan sensitive,máme doma dceru starou skoro rok a čtvrt a další miminko na cestě. Aviváž při praní dětského oblečení používáme někdy,do roka dcery jsme při praní jejího prádla nepoužívaly vůbec. Sklony k citlivé pokožce může mít dědičně,ale zatím se neprojevilo,jen jako novorozeně měla novorozenecké akné. Budeme rádi,když budeme mít to štěstí aviváž Silan sensitive vyzkoušet. ☺️🍀🤞

16. zář 2022

Dobrý den, moc bych si přála testovat aviváž silan🙂 Mé děti trpí atopickým ekzémem a mají citlivou pokožku🙂

16. zář 2022

S mým trojlístkem (8měsíců, 4 roky a 7 let) se u nás pračka nezastaví. 😃 Aviváž používám, protože vůně i měkkost prádla je prostě příjemná, ale zároveň je vždycky na prvním místě kvalita výrobku. Citlivou pokožku mají děti po mně, ne úplně ekzematickou, ale občasné zčervenání se vyskytne. Ráda otestuji a podělím se o dojmy 🙂

16. zář 2022

Aviváž bych testovala na svém miminku, které čekám každým dnem a ještě se svým 3 letym synem. Už od narození prvního dítka používám jen takovéhle aviváže (ačkoliv silan jsem ještě nezkusila), prádlo je pěkné voňavé a heboucke.
🙂

16. zář 2022

Ráda bych vyzkoušela aviváž pro syna (16 mesicu). Citlivá pokožka se zatím neprojevila, ale mám strach, aby nezdedil po mne. ( od malička atopik)

17. zář 2022

Syn má 3 měsíce a pořád je z něčeho osypaný, tady pupínek, tady flíček, tady zarudnutí. Silan aviváž jsem chtěla vyzkoušet, ale neměla jsem odvahu si ji jít sama koupit. Takto bych to alespoň mohla vyzkoušet. 😊

17. zář 2022

Mám doma dva andilky . Starší syn má 5let chodí do školky a mladší syn 2roky ještě do školky nechodí .
Mladší syn je pořad z něčeho osypany sem tam pupinek tam fliček .. Silan avivaz bych chtěla vyzkoušet strašně moc musí krásné vonět po nem prádlo ♥️♥️ Budeme moc rádi kdyby jsme mohli mít tu čest vyzkoušet s dětmi ♥️♥️

17. zář 2022

Máme už ročního chlapečka a teď čekáme druhé. Ráda bych vyzkoušela aviváž, jelikož máme potíže s kůží.

17. zář 2022

Zdravím i s Nathanielkem. Je mu skoro půl roku a už skoro od narození bojujeme s citlivou pokožkou. Ve 2 měsících mu začal hodně silný atopický ekzém a k tomu se přidalo ABKM. Vyzkoušeli jsme už hodně kosmetiky a jezdíme i ke kožní. Byla bych ráda, kdyby se našla aviváž, kterou by Nathánek mohl. 😊

17. zář 2022

Dobrý den moc ráda bych aviváž vyzkoušela🙂 Mám dva chlapečky 2,5 roku a 4 roky. Starší syn má od půl roka ekzémy a problémy s kůží. Aviváž do prádla používám, ale u dětského prádla mám strach aby to synovi ekzémy ještě víc nezhoršilo.

17. zář 2022

Dobrý den,radi vyzkoušíme avivaz,zatim jsme ji nezkouseli.Mam doma dvouleteho syna.Peru jen v pracím prášku a ještě musím vybírat vhodný tak,aby se mu nedělal ekzém.Syn ma velmi citlivou pokozku.

17. zář 2022

Dcerce peru od začátku v pracích prostředcích, které jsou co nejvíce šetrné. Mohla by mít po tatínkovi sklony k atopickému ekzému a tak nechci nic pokoušet. Proto ráda vyzkouším nějaké, pro nás nové prací prostředky🌸

18. zář 2022

Mám dcerku 20 měsíců s citlivou pokožkou. Aviváž bohužel nepoužívám, protože zatím jsem nenašla která by dcerce vyhovovala. Tuto jsem nevyzkoušela ale ráda bych 🙂

18. zář 2022

Mám dvouletou holčičku s citlivou pokožkou se sklony k atopii. Aviváže jsem zkoušela, ale zatím žádná nevyhovovala

18. zář 2022

Ahoj Modrý koníku, co se týče aviváže, tak jsme nepolíbeni. Dvojčata Valérie a Dominik (23měsíců) mají citlivou pokožku jak na mýdlo, tak na prací gel. Tam jsme již našli to co jim dělá dobře na pokožku. Rádi bychom otestovali Silan, jak bude jejich pokožka reagovat. Jinak máme 4 děti, takže pračka se u nás nezastaví. Na fotce je Valinka s Dominičkem a jejich prababička❤️

18. zář 2022

Aviváž používám.Dcera 7 měsícù má velice citlivou pokožku.Ráda bych vyzkoušela Silan.Zaťím máme zkušenosti s Lovelou a Batoletem.

18. zář 2022

Synovi bude 8 měsíců a má citlivou pokožku, zarudlou občas ve vláskách ekzém. Moc rádi otestujeme, aviváž používáme jen sensitiv a tak si myslím že tato nám bude vyhovovat

19. zář 2022

Mám syna 3 roky a syna 5 měsíců. Starší syn má atopický ekzém. Sezónně. Spíš v zimě. Bojím se aviváž používat. Ale když ono to prádlo po ní tak krásně voní🙈😘

19. zář 2022

Aviváž používám při každém praní, miluji pak vůní prádla. Mám doma 3 deti, první a poslední trpí a atopický ekzém. U nejstarší jsem vůbec na její prádlo nevyužívala aviváž.

20. zář 2022

Aviváž jsem přestala používat, když si nejstarší dcera začala stěžovat na svědění celého těla. Celkově jsme hodně omezili kosmetické produkty. Mám tři děti (4 roky, 2 a půl roku, 1 rok).

22. zář 2022

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.
❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@18moniik, @aajka01, @adepickova, @ajasever, @alpakovo, @andrej921, @anettkah, @anydevil, @baja1122, @balalajkaaaaa, @beatkaa91, @bertik20, @bertoldina, @blenny, @byra, @caboonek, @denisaplchova, @deniska1105, @domca78, @dominge, @drobnix, @eiliko, @elyzkaaa, @endredi, @ensiinka, @evabry, @evapeggy, @evit_a, @evulecz, @ewwivit, @filipi123, @firefly13, @hanka_pavlik, @hankazanda, @happyprcek, @hope_m, @ingridsmi, @jajulinka01, @janam13, @janicka_7, @janousekzhk, @janyshek, @jirina22, @joche52, @kata412021, @katka_dv, @kattyss255, @katulatko12, @kochichak84, @kocickanela, @krisstina93, @kristl28, @krockovapavla, @kubesovaadelka, @kveta1, @ladyes, @lalina90, @lenkakessi, @levandulina, @lmartinkova85, @lu31nka, @luci9082, @lucie7411, @lulufafo13, @lussy12, @makika123, @mamikajuli, @marketka5, @marketka_m, @marselina, @martinan123, @megankaa, @miska03, @mnoukavka, @molymoly, @monikaam, @msgracia, @natalie_k, @neria55, @nesvadbovakatka, @nikkigingerbread, @nunynkak, @pajasvac, @palja, @pavlakai, @petulapal, @petulles, @raper, @rivousek, @sabinka1709, @sarinka122, @sarkasv80, @serbosek, @sipeji, @smekalovamo, @sonu_la, @soskinova, @spalkoval, @tangerina, @toppy, @truckerka222, @tuik1, @vendilka3, @verca5505, @veronyque, @verunkablack, @veverka.terka, @vlahy, @wendymisa, @wikki07, @zdeni20

23. zář 2022

Moc děkuji uz se tesim 🙂

23. zář 2022

Děkuji už se těším

23. zář 2022

Děkuji a těším se 🙂❤️

23. zář 2022
Autor komentář smazal

Už se moc těším až otestujeme. Moc dekujiii ze jste mě vybrali❤️☺️

23. zář 2022

Začni psát komentář...

Odešli