Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Co se stane, když si zruším profil na Modrém koníku?

Pokud si zrušíš profil, ztratíš navždy přístup do bazaru, ke svým fotkám, článkům, krátkým zprávám a stejně tak i přístup do skupin a do své interní pošty.

Zrušený profil se nedá obnovit, opětovně zaktivovat.

Telefonní číslo a email ze zrušeného profilu nelze použít u nové registrace.

Všechna tvé příspěvky na Modrém koníku zůstanou. Na tvém profilu se ale nebudou objevovat žádné informace o tobě, případně o tvých dětech a o těhotenství, pokud jsi je měla vyplněné.

Všechna témata > Co kde najdu, jak co udělám? > Nastavení mého profilu