icon

Adopce dítěte kvůli zdravotním potížím. Pomůžete nám?

jitulinka03
21. lis 2025

Hezky den maminko, pokud z nějakého důvodu si nemůžeš nechat svoje miminko, budeme rádi, když se ozveš.. moc rádi si ten uzlíček štěstím vezmeme. Bohužel kvůli zdravotním problémům svoje mít nemohu, proto budeme rádi, když se ozveš na e-mail: slecinky.25@seznam.cz. Děkujeme

anonym_e4627f
22. lis 2025

A proč nejdete ofiko cestou? Jak jste prověření ( psychologické testy, sociální pracovnice atp.)? Jak má kdo vědět, že bude miminko v dobrých rukou?

1pomnenka
22. lis 2025

Myslíš, že tu byl někdo úspěšný? Hledat miminko na netu není dobrý nápad.
https://www.modrykonik.cz/forum/adopce-a-nahradni-rodina/prima-adopce-holcicky-narozene-kolem-20-listopadu/

smisekajaku
22. lis 2025
@1pomnenka

Myslíš, že tu byl někdo úspěšný? Hledat miminko na netu není dobrý nápad.

@1pomnenka tohle už aktuální není ,už její odkaz dávat nemusíte .A na otázky zda byl někdo úspěšný ,představ si že ano .X páru .

1pomnenka
22. lis 2025
@smisekajaku

@1pomnenka tohle už aktuální není ,už její odkaz dávat nemusíte .A na otázky zda byl někdo úspěšný ,představ si že ano .X páru .

@smisekajaku Tak to netuším, že to není aktuální, nic se tam v komentářích nepíše. Přeji úspěšné hledání.

smisekajaku
23. lis 2025
@1pomnenka

@smisekajaku Tak to netuším, že to není aktuální, nic se tam v komentářích nepíše. Přeji úspěšné hledání.

@1pomnenka no není ,s paní jsem si psala a malou si nechala

1pomnenka
23. lis 2025
@smisekajaku

@1pomnenka no není ,s paní jsem si psala a malou si nechala

@smisekajaku Tak ta byla slušná a netahala tě za nos. Byl tu i horší případ. Paní dělala, že umírá, hledala maminku pro svého malého syna. Ve skutečnosti hledala sponzora na výlety a dovolené.

dulka333
24. lis 2025
@1pomnenka

@smisekajaku Tak ta byla slušná a netahala tě za nos. Byl tu i horší případ. Paní dělala, že umírá, hledala maminku pro svého malého syna. Ve skutečnosti hledala sponzora na výlety a dovolené.

@1pomnenka jéj, a jak se na to přišlo? Vím že to tu bylo asi půl? roku zpět a stále na ně myslím.

piskudlinek
24. lis 2025
@1pomnenka

@dulka333 taky by mě zajímalo jak se na to přišlo? Zrovna jsem hledala tu diskuzi a nenašla
@1pomnenka

1pomnenka
24. lis 2025
@piskudlinek

@dulka333 taky by mě zajímalo jak se na to přišlo? Zrovna jsem hledala tu diskuzi a nenašla
@1pomnenka

@piskudlinek Také to nemůžu dohledat, asi je to smazané. Psalo si s ní více maminek, zajímala ji jen dovolená a výlety.

talinky
24. lis 2025
@1pomnenka

@1pomnenka wow! O te pani jsem cetla! To je tedy hruza!!

plavacek134
Autor odpověď smazal
piskudlinek
26. lis 2025
@1pomnenka

@piskudlinek Také to nemůžu dohledat, asi je to smazané. Psalo si s ní více maminek, zajímala ji jen dovolená a výlety.

@1pomnenka aha.
Děkuji za odpověď

tereza0111
26. lis 2025

slecinky.25@seznam.cz. - to jako vazne? Duveryhodnosti to uplne sálá

jitulinka03
autor
27. lis 2025
@tereza0111

slecinky.25@seznam.cz. - to jako vazne? Duveryhodnosti to uplne sálá

@tereza0111 tak to se omlouvám.. kazím si to sama..