Hledáme maminku. Přímá adopce dítěte je možná.
Hledáme maminku, která čeká miminko, nemůže si ho nechat a zvažuje přímou adopci. Jsme státem schválení žadatelé o adopci. Prosím, pište na email: koalajah@seznam.cz
Ahoj jsme manželský pár 12 let ale ze zdravotních důvodu z mojí strany nemůžeme mít miminko které si moc přejeme. Mě je 36 let a manželovy je 44 let. Miminko si moc přejeme. Hledáme miminko do přímé adopce. Tak jestli je tady maminka která se rozhodla dát své nenarozené miminko do přímé adopce. Tak ať se nám ozve. O miminko moc stojíme. Dáme mu plnohodnotný život plné lásky.
Ahoj jsme manžele spolu krásných 11let ..hledáme maminku co jsi nemůže nechat miminko ,vše zařídím ozvi se nam,budeme ti vděční cely náš život ❤..oba zajištění ,baraček jen to maličký štěstí nam chybí 🌹..říká se ,že naděje umírá poslední a my stále věříme ,že nikdy jsi 🌹
Krásný den, jsme rodina se zázemím, velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky. Děkujeme, kontakt zde: rod.nase@seznam.cz
@ejmi22 už jste našli?
@klarapinos napište mi🍀
Stále hledáme a věříme ,že najdeme maminku ,která si nemůže nechat miminko a uvažuje o přímé adopci..Ozvi se nám 🍀🌹❤❤
Ahoj jsme manžele spolu krásných 12let ..hledáme maminku co jsi nemůže nechat miminko ,vše zařídím ozvi se nam,budeme ti vděční cely náš život ❤..
Jsme rodina se zázemím,rodinný dum s velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky´
Ozvi se 🌷🍀
Monca15@seznam.cz
Pořád si opakuji ,že naděje umírá poslední a ja a můj manžel by jsme dali vše ,jen aby jsme mohli být Rodina ❤....tehdy se mě ptal ,co si přeješ k narozeninám a já jen odpověděla ,aby jsem byli Rodina 🍀..nic víc si nepřeji ...pokud si čteš maminko tyhle řádky a hledáš přímou adopci napis nam ❤❤❤✊✊✊
Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt 🙂
Pro ženu, která hledá láskyplný domov pro své miminko,
jsme pár, který si z celého srdce přeje stát se rodiči. I když už nemůžeme mít vlastní děti, touha po lásce, rodině a péči v nás zůstává silná.
Vaše rozhodnutí musí být nesmírně těžké. Pokud hledáte pro své mimnko bezpečný a milující domov, věříme, že bychom byli těmi správnými rodiči. Máme vše připravené - ale hlavně máme otevřená srdce a náruč plnou lásky.
Rádi Vám o sobě řekneme víc. Děkujeme, že jste dočetla až sem. Ať už se rozhodnete jakkoli, přejeme Vám klid, sílu a podporu.
S úctou a nadějí balonek4@centrum.cz
Pro ženu, která hledá láskyplný domov pro své miminko,
jsme pár, který si z celého srdce přeje stát se rodiči. I když už nemůžeme mít vlastní děti, touha po lásce, rodině a péči v nás zůstává silná.
Vaše rozhodnutí musí být nesmírně těžké. Pokud hledáte pro své mimnko bezpečný a milující domov, věříme, že bychom byli těmi správnými rodiči. Máme vše připravené - ale hlavně máme otevřená srdce a náruč plnou lásky.
Rádi Vám o sobě řekneme víc. Děkujeme, že jste dočetla až sem. Ať už se rozhodnete jakkoli, přejeme Vám klid, sílu a podporu.
S úctou a nadějí balonek4@centrum.cz
@balonek4 napište u6527956310@gmail.com

@koalajah stále hledáte?