icon

Hledáme náhradní maminku pro láskyplnou adopci

adoptujidite
10. srp 2025

Hledáme ženu, která čeká miminko a zvažuje, že by mu po porodu dala šanci na nový domov a láskyplnou rodinu. Nabízíme jistotu, stabilní zázemí, podporu a péči.

Rádi se poznáme, abychom mohli být oporou a domluvili se na tom, co bude vyhovovat oběma stranám. Jsme spolehliví, upřímní a připraveni zajistit vše potřebné.

Miminko bychom vychovávali my dva muži, partneři, kteří si ho moc přejí a chtějí mu dát krásný život plný lásky.

Pokud nejste těhotná, ale chtěla byste pomoci jako náhradní maminka a odnosit dítě pro někoho, kdo ho miluje od první chvíle, rádi se s vámi pobavíme i o této možnosti.

Napište nám na adoptujidite@gmail.com nebo zavolejte na 771 279 606. Těšíme se na zprávu a společný začátek krásného příběhu.

fotbalistka3
18. srp 2025

Adopce
Ahoj, všem. Hledáme maminku, která si nemůžu nechat svoje nenarozené miminko. Maminko, pokud hledáš rodiče p4o svoje miminko, napiš. Máme doma už jednu holčičku z přímé adopce a radi bychom, aby měla sourozence. Máme zkušenosti, zařídíme všechny dokumenty, soudy… více v soukromé zprávě ;)

koudyl
22. srp 2025
@fotbalistka3

Adopce
Ahoj, všem. Hledáme maminku, která si nemůžu nechat svoje nenarozené miminko. Maminko, pokud hledáš rodiče p4o svoje miminko, napiš. Máme doma už jednu holčičku z přímé adopce a radi bychom, aby měla sourozence. Máme zkušenosti, zařídíme všechny dokumenty, soudy… více v soukromé zprávě ;)

@fotbalistka3 Můžete mi říct, proč si nedáte vlastní inzerát, a kdokoliv sem dá někdo inzerát, tak se tam vetřete, a hned tam bouchnete svůj inzerát, vy jste nějaká ulítlá ne?

rebelka26
26. srp 2025
@koudyl

@fotbalistka3 Můžete mi říct, proč si nedáte vlastní inzerát, a kdokoliv sem dá někdo inzerát, tak se tam vetřete, a hned tam bouchnete svůj inzerát, vy jste nějaká ulítlá ne?

@koudyl ona to totiž neumí 🤣 cpe se pod každýho kdo napíše jako první ze by chtěl mít kompletní rodinu s milovaným uzlíkem 🤣🤣🤣Už pomalu mám dojem že to tu patří jen ji 🤣🤣🤣

koudyl
26. srp 2025
@rebelka26

@koudyl ona to totiž neumí 🤣 cpe se pod každýho kdo napíše jako první ze by chtěl mít kompletní rodinu s milovaným uzlíkem 🤣🤣🤣Už pomalu mám dojem že to tu patří jen ji 🤣🤣🤣

@rebelka26 jo, taky mi to tak přijde, mě stejně přijde, že nějaká mimo

justyn04
11. zář 2025

Jsme schválení žadatelé o adopci,ale čekání je strašně dlouhé, a ta bezmoc, že jinak mít dítě nemůžeme je strašná :( Moc bychom si přáli se o někoho starat, dát mu lásku a domov. Máme velký dům, jsme finančně zajištěni. Od známé, která má miminko z přímé adopce, máme všechny informace - vyřešíme za vás soudy,dokumenty, zkrátky vše aby byl proces co nejjednodušší. Už jsme si prošli hodně zklamáním a podvodů :( Jestli si z jakéhokoliv důvodu nemůžete nechat své miminko,napište nám prosím, rádi o sobě napíšeme více.