icon

Hledáme těhotnou pro přímou adopci

mjzlinsko
28. únor 2026

Ahoj, pokud toto čte těhotná žena, která si nemůže své nenarozené děťátko nechat a bude jej dávat k adopci, budeme rádi, když se nám ozve.
Jsme pár co už má už jedno dítě díky přímé adopci a rádi bychom ještě jedno ať vyrůstají spolu a ať se mají v životě o koho opřít.
Všechny formality zařídíme. Už víme co a jak. Celý proces proběhl rychle a bez problémů.
Zajistíme anonymitu a diskrétnost.
Budeme se těšit na tvou zprávu.

koudyl
1. bře 2026

@mjzlinsko dobrý večer, je super jak chcete ještě zachránit jedno miminko, my máme taky chlapečka z přímé adopce, a rádi bysme pro něj sourozence, ale některým ženám to tady není po chuti, odepisovala jsem na jeden inzerát, a dostala jsem tam čočku, že co si to dovoluji, že už přece dítě mám, tak pozor aby vás taky někdo nenapadl

mjzlinsko
autor
2. bře 2026
@koudyl

@mjzlinsko dobrý večer, je super jak chcete ještě zachránit jedno miminko, my máme taky chlapečka z přímé adopce, a rádi bysme pro něj sourozence, ale některým ženám to tady není po chuti, odepisovala jsem na jeden inzerát, a dostala jsem tam čočku, že co si to dovoluji, že už přece dítě mám, tak pozor aby vás taky někdo nenapadl

@koudyl Dobrý den. To mě mrzí, že některé ženy takto reagují... 😢
Vám přeji hodně štěstí při hledání a hlavně to nevzdávejte 😉