icon

Jak získat miminko pomocí přímé adopce v roce 2025?

janinkadaliborek
21. led 2025

Ahoj jsme manželský pár který nemůže mít vlastní děti. Z mých zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se rozhodli že bychom si chtěli adoptovat miminko přes přímou adopci. Je těžké vidět kamarádky s kocarkama a maminkami.Jak chodí na procházky a jsou šťastné. Co my bychom za to dali taky mít miminko. Pro mě je to velmi těžke a nikdy jsem se nevyrovnala s tím že nebudeme mít děťátko. I když mě je 39 let a manželovi 47 let. Jsme rozhodnutí že děti chceme. Proto se obracime s velkou prosbou, jestli je tady maminka která čeká miminko a ví že si jej nemůže ponechat a je rozhodnutá dát svému dítěti šanci na krásný spokojený život , který by ona dítěti nemohla dát tak ať se nám ozve. A my budeme ti nejšťastnější rodiče na světě. Děťátko by vyrůstalo v milující rodině kde by se mělo moc dobře. Mělo by domov , vzdělání, zázemí a to hlavní mělo by milující rodiče kteří by ho milovali a hýčkali.
Vždycky jsem toužila mít velkou rodinu, ale bohužel osud mi nedovolil mít vlastní děti. Nikdy se nevyrovnala s faktem nemít děti. Je to opravdu bolestivé a dost pro mě citlivé téma. Už jsme to zkoušeli dát si inzerát ale vždycky když už to vypadalo nadějně tak se ukázalo že s toho nic nebude jen oči pro pláč. Maminko prosíme jestli jsi tady tak se mám ozvy.

fotbalistka3
13. bře 2025

Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt 🙂

lucieeee123
29. bře 2025

@janinkadaliborek napište mi prosím

llilien
4. dub 2025

Dobrý den. Ze zdravotních důvodu nemůžeme mít s manželem vlastní děti přitom po nich velmi toužíme. Jsme schválení čekatelé na státní adopci a naším snem je mít doma holčičku, která se stane sluncem našeho vesmíru a my ji dáme všechnu lásku světa. Pokud se tu najde budoucí maminka, která ví že se o miminko nechce nebo nemůže postarat a chce mu najít novou rodinu plnou lásky, prosím ať se mi ozve.

mionelka
Autor odpověď smazal
llilien
11. dub 2025

@lucieeee123 dobrý den. Stále hledá rodinu pro své miminko?

ilona999
14. dub 2025

@janinkadaliborek dobrý den stále hledáte maminku která je těhotná k přímé adopci

llilien
14. dub 2025

@ilona999 dobrý den. Pokud hledáte náhradní rodinu pro své nenarozené miminko, prosím napište mi. Jsme s manželem schválení čekatelé na adopci

kristyna1999
14. dub 2025

jsme s manželem prověření čekatele na osvojení a rádi bychom adoptovali přímou adopci miminko.

klapka111
2. kvě 2025
klapka111
2. kvě 2025
@llilien

Dobrý den. Ze zdravotních důvodu nemůžeme mít s manželem vlastní děti přitom po nich velmi toužíme. Jsme schválení čekatelé na státní adopci a naším snem je mít doma holčičku, která se stane sluncem našeho vesmíru a my ji dáme všechnu lásku světa. Pokud se tu najde budoucí maminka, která ví že se o miminko nechce nebo nemůže postarat a chce mu najít novou rodinu plnou lásky, prosím ať se mi ozve.

@llilien dobrý den, můžeme si napsat více na mail..

llilien
3. kvě 2025
@klapka111

@llilien dobrý den, můžeme si napsat více na mail..

@klapka111 Dobrý den. Budu ráda pokud si napíšeme více. Můj email je monika.kocmanova1@gmail.com

klapka111
3. kvě 2025
@llilien

@klapka111 Dobrý den. Budu ráda pokud si napíšeme více. Můj email je monika.kocmanova1@gmail.com

@llilien napíšu Vám

zyjant
17. kvě 2025
@klapka111

@llilien napíšu Vám

@klapka111 Dobrý den. Můžete mi prosím také napsat, na novakdouda1997@seznam.cz..?

anonym_698a15
13. srp 2025

@janinkadaliborek Dobry den, jestli je to jeste altualni, ozvete se.

liliana09
13. srp 2025
@llilien

@ilona999 dobrý den. Pokud hledáte náhradní rodinu pro své nenarozené miminko, prosím napište mi. Jsme s manželem schválení čekatelé na adopci

@llilien Dobry den, jestli stale hledate miminko, dejte prosim vedet

anonym_29203f
13. srp 2025
@liliana09

@liliana09 Dobrý den, můžete mi prosím také napsat, na zyjant@email.cz?

anonym_698a15
13. srp 2025

@janinkadaliborek dejte vedet, jestli stale hledate.

dennyjen27
15. srp 2025
@llilien

@llilien Dobrý den stále je to pro vás aktuální?

zyjant
22. srp 2025

Dobrý den všem. Jsou tu prosím nějací úřady schválení žadatelé o adopci? Napište na zyjant@email.cz, prosím. Spěchá.

fazolka0000
28. zář 2025
@liliana09

@liliana09 dobrý den,můžete mi prosím napsat?děkuji

bezmocna
2. říj 2025

Je tady pár který má zájem o miminko

bezmocna
2. říj 2025

u6527956310@gmail.com pište na tento email

zyjant
4. říj 2025
@anonym_698a15

@janinkadaliborek dejte vedet, jestli stale hledate.

@anonym_698a15 Napište mi prosím na vjalbe@seznam.cz

llilien
7. říj 2025
@dennyjen27

@llilien Dobrý den stále je to pro vás aktuální?

@dennyjen27 dobrý den. Vůbec mi nechodilo upozornění na zprávy. Ano stále je náš zájem aktuální

llilien
7. říj 2025
@bezmocna

Je tady pár který má zájem o miminko

@bezmocna dobrý den. S manželem máme zájem o přímou adopci

llilien
7. říj 2025
@liliana09

@liliana09 dobrý den. Omlouvám se, ale vůbec mi nechodili upozornění na zprávy. Ano stále máme zájem o adopci

llilien
7. říj 2025
@zyjant

Dobrý den všem. Jsou tu prosím nějací úřady schválení žadatelé o adopci? Napište na zyjant@email.cz, prosím. Spěchá.

@zyjant dobrý den. S manželem jsem schválení čekatele na adopci

walla17
9. říj 2025

Dobrý den. S partnerem by jsme chtěli miminko, ale bohužel ze zdravotních důvodů nemohu mít děti. Zkušenosti s dětmi máme velké, sama mám s předchozího vztahu dítě a partner ho přijal jako své vlastní. Nebudeme se ani bránit tomu, kdyby jste chtěla občas své dítě vědět ,jelikož si každé dítě zaslouží vědět pravdu. Jde nám o to, že každé dítě si zaslouží lásku, úsměv na tváři a krásný, milující domov. Budu ráda, když se ozvete: petule23@seznam.cz

jitulinka03
19. lis 2025

Hezky den přeji všem, chtěla bych se pozeptat,jestli tu není někdo,kdo by nám nechtěl pomoci. Bohužel nemohu mít svoje děti, moc mě to svírá, protože pracují v Mateřské školce a každý den vidím maminky s kočárky a hrozně mě to mrzí kvůli manželovi,který je mi velkou oporou. Kdyby se tu másla maminka,která by chtěla jit do přímé adopce, byly bychom moc rádi. Jsme z Bystřice nad Pernštejnem, budeme rádi a můžete se obrátit na e-mail: slecinky.25@seznam.cz. Hezky večer