icon

Nabídka náhradního mateřství v Plzeňském kraji

tequilka34
23. pro 2025

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nějaký pár nehledá Náhradní maminku co by Vám vynořila miminko? , Pocházím z Plzeňského kraje a už jsem maminka, a chci pomoct i dalším aby byli šťastní, bohužel jsem měla u dcerky císaře a díky tomu mě víc párů odmítlo jen skrz to, nůž nekouřím, nepiju alkohol , sportuje a pracuji, jsem trestně bezúhonnost a mám povolení k trvalému pobytu na území ČR, pokud jsem vás zaujala nebojte se ozvat budu se těšit 🥰

anonym_ba09df
23. pro 2025

Porodila jsi letos císařem a šla bys do dalšího těhotenství? Text je z překladače, nevím proč, ale tuším. Jsi hodně mladá na to, abys zapomněla česky.

reeeza
23. pro 2025
@anonym_ba09df

Porodila jsi letos císařem a šla bys do dalšího těhotenství? Text je z překladače, nevím proč, ale tuším. Jsi hodně mladá na to, abys zapomněla česky.

@anonym_ba09df
Tak slečna je zřejmě cizinka, píše o tom, že má povolení k trvalému pobytu v ČR. Je to snad nějaký problém? Proč?

Jinak po císaři by se mělo s dalším otěhotněním čekat minimálně rok a půl ideálně dva roky a déle, to je fakt.

tequilka34
autor
23. pro 2025
@anonym_ba09df

@anonym_ba09df ano jsem Slovenka , ale plete se mi klávesnice Česká a slovenská, a to není důvod aby hned byli kecy , normálně český mluvím 🙂

anonym_ba09df
23. pro 2025
@reeeza

@anonym_ba09df
Tak slečna je zřejmě cizinka, píše o tom, že má povolení k trvalému pobytu v ČR. Je to snad nějaký problém? Proč?

Jinak po císaři by se mělo s dalším otěhotněním čekat minimálně rok a půl ideálně dva roky a déle, to je fakt.

@reeeza Nějak mi to celé nesedí, když pochází od Plzně. Proč tu zmiňuje povolení k pobytu? Má malé miminko a pracuje? Nevěřím, ale to je můj problém. Není to tak dávno, co tu paní psala, jak naletěla, těšila se na miminko a najednou ticho po pěšině, komunikace 0. Vytahala z ní nákupy pro sebe a dítě. Ráda bych se mýlila, vidím tu podobu.

tequilka34
autor
24. pro 2025
@anonym_ba09df

@reeeza Nějak mi to celé nesedí, když pochází od Plzně. Proč tu zmiňuje povolení k pobytu? Má malé miminko a pracuje? Nevěřím, ale to je můj problém. Není to tak dávno, co tu paní psala, jak naletěla, těšila se na miminko a najednou ticho po pěšině, komunikace 0. Vytahala z ní nákupy pro sebe a dítě. Ráda bych se mýlila, vidím tu podobu.

@anonym_ba09df ehm, ano pracuju, můj partner je doma jelikož pracuje přes IT, a áno bydlím v Plzni a jsem slovenka, a už sem našla rodinu které budu dělat NM, a to s vlastními vajíčky, myslím tím mými, a mám povolení k pobytu to si mě nejspíše pletete protože budu dělat náhradní maminku zdarma, já jsem se rozhodla takhle že nechci za to nic, a pokud máte problém semnou nebo s někdo z vašeho okolí tak ať se mi ozve mileráda odepíšu 🙂

anonym_ba09df
25. pro 2025
@tequilka34

@anonym_ba09df ehm, ano pracuju, můj partner je doma jelikož pracuje přes IT, a áno bydlím v Plzni a jsem slovenka, a už sem našla rodinu které budu dělat NM, a to s vlastními vajíčky, myslím tím mými, a mám povolení k pobytu to si mě nejspíše pletete protože budu dělat náhradní maminku zdarma, já jsem se rozhodla takhle že nechci za to nic, a pokud máte problém semnou nebo s někdo z vašeho okolí tak ať se mi ozve mileráda odepíšu 🙂

@tequilka34 Nemám s tebou žádný problém, mám problém s tím textem. Není ani česky ani slovensky: vynořím miminko, nůž nekouřím, sportuje a pracuji. Neptala jsem se tě, za kolik odnosíš miminko, o tom píšeš ty, nic mi do toho není, to je tvoje věc. Jestli tomu věřím, je zase moje věc.

rosl
8. led 2026

Přeji hezký večer, pokud je nabídka ještě aktuální, tak prosím napište na rosl@seznam,cz. Samozřejmě na kompenzaci se určiě domluvíme.