Nabídka přímé adopce pro pár bez dětí
Dobrý den , touhle cestou bych chtěla nabídnout páru co nemůžou mít děti přímou adopci . Jsem těhotná v začátcích a měla jsem se stát náhradní maminkou tak že mám veškeré testy na klinice dělaný a jsou negativní ale stala se situace kdy sama jsem otěhotněla . Než budu zvažovat o potratu jsem chtěla první nabídnout páru co nemůžou mít vlastní dítě přímou adopci . Za dítě nemůžu chtít peníze , protože je to nelegální tak bych ráda vymyslela jiný způsob jak se domluvíme finančně tak abych ja vám dala a nosila dítě a vy mě finančně pomohli tak jak u náhradní matky tam jsme byli domluveni a pro obě strany to bylo vyhovující . Tam je to vše klinicky ošetřené tady by jsme to museli ošetřit nějak spolu tak aby jsme se domluvili a neudělali to nelegálně . Pokud máš zájem o to se stát maminkou tak se ozvy . Jsem čistotná ženská co má své děti už dvě , nekouřím nepiju a neberu žádné drogy , jsem normální . 🙂 není problém se navštěvovat užívat si těhotenství spolu a poté můžeš být i u porodu .

Každý týden je tu několik dotazů, stačí si vybrat: https://www.modrykonik.cz/forum/adopce-a-nahradni-rodina/hledame-nastavajici-maminku-pro-primou-adopci-ditete/