icon

Nabízíme lásku a domov pro darované miminko

terkatomanova
5. zář 2025

Ahoj.
Jsme mladý manželský pár, který bohužel nemůže mít kvůli mé vadě dělohy vlastní miminko. Touto cestou hledáme maminku, která si z nějakého důvodu nechce / nemůže miminko nechat. Nabízíme mu lásku a domov.

V případě zájmu se rádi poznáme, nemáme problém cokoliv ukázat, prokázat, že jsme důvěryhodní a zabezpečení lidi.
Budeme se těšit a děkujeme za sebe i za miminko.

E-mailová adresa: tereza.tomanova2222@gmail.com

justyn04
11. zář 2025

Jsme schválení žadatelé o adopci,ale čekání je strašně dlouhé, a ta bezmoc, že jinak mít dítě nemůžeme je strašná :( Moc bychom si přáli se o někoho starat, dát mu lásku a domov. Máme velký dům, jsme finančně zajištěni. Od známé, která má miminko z přímé adopce, máme všechny informace - vyřešíme za vás soudy,dokumenty, zkrátky vše aby byl proces co nejjednodušší. Už jsme si prošli hodně zklamáním a podvodů :( Jestli si z jakéhokoliv důvodu nemůžete nechat své miminko,napište nám prosím, rádi o sobě napíšeme více.

anonym_3f9dc2
12. zář 2025
@justyn04

Jsme schválení žadatelé o adopci,ale čekání je strašně dlouhé, a ta bezmoc, že jinak mít dítě nemůžeme je strašná :( Moc bychom si přáli se o někoho starat, dát mu lásku a domov. Máme velký dům, jsme finančně zajištěni. Od známé, která má miminko z přímé adopce, máme všechny informace - vyřešíme za vás soudy,dokumenty, zkrátky vše aby byl proces co nejjednodušší. Už jsme si prošli hodně zklamáním a podvodů :( Jestli si z jakéhokoliv důvodu nemůžete nechat své miminko,napište nám prosím, rádi o sobě napíšeme více.

@justyn04 Ahoj čekám holčičku a rodím v prosinci.Pokud máte ještě zájem

siskaka
14. zář 2025
@anonym_3f9dc2

@anonym_3f9dc2 Dobrý den. My máme zájem obrovský, kdyby jste se mi chtěla ozvat 🙂

adel06
15. zář 2025
@siskaka

@anonym_3f9dc2 Dobrý den. My máme zájem obrovský, kdyby jste se mi chtěla ozvat 🙂

@siskaka pošlete mi číslo

justyn04
15. zář 2025
@anonym_3f9dc2

@anonym_3f9dc2 Dobrý den,prosím ozvěte se mi,rádi vám o nás napíšeme více, nejde mi zaslat soukromá zpráva,abych vám zaslala tel. Číslo, případně zatím email Justynkatynka@seznam.cz moc děkuji!

siskaka
16. zář 2025
@adel06

@siskaka pošlete mi číslo

@adel06 731 076 965. Děkuji 😍

michelle2025
17. zář 2025
@anonym_3f9dc2

@anonym_3f9dc2 Ahojky,pokud by jste se s paní nedohodli budu moc ráda když se mi ozveš,jsme s manželem připravený se o tvé miminko postarat, vlastního už se bohužel nikdy nedočkám, všechno ti vysvětlím soukromě. Můj e-mail: miskaMBK@seznam.cz

beruskapolni
18. zář 2025

@anonym_3f9dc2 dobrý večer,pokud ještě hledáte rodinu můžeme si napsat do SZ.Moc děkuji a těšíme se .

plavacek134
18. zář 2025

@anonym_3f9dc2 Dobrý den měli bychom vážný zájem o vaši holčičku. Rádi bychom vaší holcičce nabídli milující rodinu s velkou náručí a láskou. Vše máme doma připravené pro příchod miminka do naší rodiny. Před 2 týdny jsme přišli o naše vysněné miminko, po kterém máme bolavé srdíčko. Budeme se těšit na Vaši odpověď.

kristyna1999
23. zář 2025

Zdravím, s manželem jsme ověření čekatele na adopci, čekačka je dlouhá a radi bychom tady našli ženu co si nemůže nechat miminko.

rebelka26
29. zář 2025
@siskaka

@siskaka bojím se že vím o koho jde ,a na to bych řekla jediné,buďte opatrná

rebelka26
29. zář 2025
@plavacek134

@anonym_3f9dc2 Dobrý den měli bychom vážný zájem o vaši holčičku. Rádi bychom vaší holcičce nabídli milující rodinu s velkou náručí a láskou. Vše máme doma připravené pro příchod miminka do naší rodiny. Před 2 týdny jsme přišli o naše vysněné miminko, po kterém máme bolavé srdíčko. Budeme se těšit na Vaši odpověď.

@plavacek134 mno nejspíše buďte opatrni

siskaka
2. říj 2025
@rebelka26

@siskaka bojím se že vím o koho jde ,a na to bych řekla jediné,buďte opatrná

@rebelka26 Dekuji za upozorneni...stejne se nam nikdo neozval, tak je to asi dobre..

rebelka26
2. říj 2025
@siskaka

@rebelka26 Dekuji za upozorneni...stejne se nam nikdo neozval, tak je to asi dobre..

@siskaka teď v jedné konverzaci se objevil anonym ,vyklubala se z něho neznámá ženská ,která chce za dítě peníze !Opět pozor.Mam chuť je nahlasit už normálně.Je rozdíl přece dát malou kompenzaci a je rozdíl si suverénně říct že chce peníze a kolik nebidnes.

smisekajaku
10. říj 2025

@anonym_3f9dc2 můžeme se spojit ? Také bysme chtěli miminko.

smisekajaku
10. říj 2025

@adel06 můžete nám napsat.Dekuji

petrra_krrato
7. lis 2025
@anonym_3f9dc2

@anonym_3f9dc2 dobry den, jiz roky s manzelem zkousime miminko, nahradni materstvi, adopci a to i primou adopci. Radi bychom nabidli Vasemu miminku rodinu. Jste statecna, drzte se

anonym_6150b3
10. lis 2025
@justyn04