Náhradní mateřství hledáme spolehlivou matku s nadstandardní kompenzací
Dobrý den,
hledáme s partnerkou náhradní matku, co by nám pomohla s naší cestou k vysněnému dítěti. Hledáme spolehlivou ženu, která má již své dítě, je zdravá a spolehlivá. Prostě ideální matka. :o)
Za tuto pomoc jsme ochotni zaplatit a počítáme s plnou kompenzací všech náhrad...atd.
Pokud bude žena splňovat všechny naše představy uhradíme více než je běžné.
Pro případný zájem prosím kontakt na email :
Děkuji za pomoc a přeji hezký den.
Ahoj jsem maminka dvou dětí. Pomohla jsem už třem párům odnosit vytoužené miminko. Tím to se nabízím počtvrté jako náhradní maminka. Kliniku mám v Brně Což je taky mojí podmínkou. Mám za sebou krásných pět porodu a velice se těším i na ten 6. Neváhejte mi napsat tady nebo na email nositelka@email.cz
Chci se stát náhradní matkou.
Vlastní děti již mám.
Můžete mě kontaktovat na email
maminkapro@post.cz
Dobrý den, nabízím se jako NM, již dvakrát jsem už mimčo jako NM odnosila.. Více info do zpráv
Ráda bych podruhé nabídla pomoc a přivedla na svět miminko nějakému milému a hodnému páru /manželům .Mam za sebou jedno úspěšně dokončené náhradní mateřství a narodil se rodičům nádherný zdravý 3,5 kilový chlapeček. 🙂 Ráda zodpovím více informací a pokud hledáte maminku spolehlivou ,zdravou a
milou tak mi napište na e-mail maminkapro@post.cz
Ráda bych podruhé nabídla pomoc a přivedla na svět miminko nějakému milému a hodnému páru /manželům .Mam za sebou jedno úspěšně dokončené náhradní mateřství a narodil se rodičům nádherný zdravý 3,5 kilový chlapeček. 🙂 Ráda zodpovím více informací a pokud hledáte maminku spolehlivou ,zdravou a
milou tak mi napište na e-mail maminkapro@post.cz
Dobrý den, nabízíte se ještě jako NM
Děkuji
Dobrý den, nabízíte se ještě jako NM
Děkuji
@anonym_e43124 Dobrý den, my náhradní maminku hledáme.
Dobrý den, ráda bych se znovu nabídla jako náhradní maminka. Již jsem náhradní matkou byla třikrát. V případě zájmu mi prosím napište do zprávy. Děkuji Lucka

dobry den,chtela jsem se optat zda je vas inzerat jeste aktualni.dekuji Klára