icon

Přímá adopce. Měl by někdo zájem?

luisa02
21. čer 2021

Dobrý večer, jestli by měl zájem, o miminko za necelé 2 měsíce a nebrání se přímé adopci za pomoct těhotné ženě, tak ať se ozve do zpráv.
Prosím jen vážně Ti co mají zájem.
Dokumenty, vše potřebné znám, a mam připravené.

mimi1004
22. čer 2021

@luisa02 Nevím, zda je to aktuální, @adopjija dávala před měsícem nabídku, že se miminka s manželem ujmou. Třeba se ozve.

anna7519
30. čer 2021

@luisa02 Dobrý den, měli bychom s přítelem opravdu velký zájem

sklinka84
27. črc 2021

Dobrý den, pokud se váš inzerát stále aktuální měli bychom s manželem velký zájem. Děkuji za odpověď

czmichaela
29. črc 2021

@luisa02 Luiso, jsem tu nová, založila jsem si účet jen, abych se Ti mohla ozvat. Je tvoje situace stále aktuální? Jestli to jde, napiš mi soukromou zprávu. Děkuji

babicka_dady
29. črc 2021

nevim jestli jeto stale jeste aktualni meli bychom zajem dekuji za odpoved

luisa02
autor
23. srp 2021

@czmichaela odepsala jsem

sklinka84
23. srp 2021

@luisa02 uz jste pro miminko našla vhodné rodiče?

babicka_dady
31. srp 2021

dobry den mocse omlouvam ale o zadnem mimunku nevim

babicka_dady
31. srp 2021

radi bysme z manzelem delali pestonske rodice ale prez uradi jeto moc zdlouhave tak to zkousim touhle cestou dekuji za kazdou radu

karolinafortova
3. zář 2021

@luisa02 dobrý den je Vas inzerát stále aktuální?

babicka_dady
3. zář 2021

dobry vecer ano je mame zajem o pestounskou peci nebo primou adopci

fajkusniki
4. zář 2021

@luisa02 ahoj luiso,můžeš se mi ozvat jak jsi dopadla se vším kolmé přímé adopce atd...?Dekuji

bramborka1
8. zář 2021

Dobrý den, stále hledáme a najít nemůžeme... Pokud sem zabloudí maminka, která čeká miminko a uvažuje o přímé adopci, prosím napište. Jsme manželský pár, který již 10 let bojuje s neplodností a cesta přímé adopce se nám zdá, jako ideální řešení pro nás i pro bio maminku. Napište nám, rádi o nás napíšeme více, případně popíšeme, jak přímá adopce vlastně funguje. Díky a moc se těšíme! Kontakt je: vitejknamm@seznam.cz

ivetalada
18. lis 2021

@luisa02 Ahoj jestli chceš zavolej kdykoliv 702137025

claudiavictoria
7. pro 2021

Dobrý den budoucí mamince, která se o nenarozené miminko nemůže z jakéhokoliv důvodu postarat a pečovat o něj. Jsme manželský pár, který má už 18 letou dceru a další nám osud nedopřál, proto chceme své srdce, lásku a otevřenou milující náruč plnou něhy, empatie, ale především obrovské lásky 🤗💞 věnovat nevinné sladké malinkaté dušičce. Pokud tady nějaká taková opravdová a ne fiktivní maminka bude nebo je, může volat kdykoli na číslo 771123107, nebo primaadopce0907@seznam.cz Prosím opravdu 🙏🙏🙏 jen o smysluplnou nabídku. Ozvěte se. Děkuji, pěkný den přejeme

lilien
18. led 2023

@luisa02 Dobrý den. S manželem bychom rádi miminko přímou adopcí. Pokud můžete ozvěte se mi na mail monika.cela@seznam.cz

ejmi22
24. črc 2023

Hledame maminku co jsi ,nemuže nechat miminko ,přímou adopcí. Stále věříme ,najdeme tě maminko ❤..obrovská náruč Lásky ❤❤

Monca15@seznam.cz

vendulahorvathova
4. srp 2023

@luisa02 dobrý den chtěla bych se zeptat ohledně miminka můžete mi napsat zprávu?dekuji

vendulahorvathova
4. srp 2023

@luisa02 omlouvám se nevšimla jsem si datumu