Přímá adopce: Mladý pár hledá dítě k adopci
Ahojky. S manželem jsme schválení žadatelé o adopci čekáme, až se jednou objeví nějaké vhodné miminko.
Já bohužel děti mít nemůžu, jelikož jsem měla leukemii s následnou transplantací kostní dřeně. Ozařování mi bohužel zničilo funkčnost dělohy. Podstoupili jsme také 6x umělé oplodnění, bohužel vše bez úspěchu. Snažíme se o miminko 4 roky, spolu jsme 6 let. Jsme mladý manželský pár, myslím si že velmi dobře zaopatřený a chybí nám ke štěstí už jen ten mrňousek, kterého bysme mohli udělat šťastným a který by udělal šťastným nás. Kdyby se tady našla slečna/paní, která se z jakéhokoliv důvodu nemůže o děťátko postarat, napište. Bydlíme kousek od Plzně, ale pro miminko bychom si jeli klidně až na konec světa ❤️☺️

Ahoj, dobrý den, milá maminko.
Jsme manželský pár, kterému nebylo přáno mít vlastní děti. Po několika neúspěšných IVF jsme se rozhodli jít touto cestou.
Máme srdce plné lásky, něhy, tolerance a empatie. Rádi bychom naše srdce dali miminku a byli rodina.
Milá maminko, pokud si nemůžeš svoje děťátko nechat ať už z jakýchkoliv důvodu a chceš jej dát k adopci, můžeš nám napsat.
Určitě se domluvíme, rádi se vším pomůžeme, aby to vše proběhlo v pořádku.
MJzlinsko@centrum.cz