Mamacore.cz. Zná někdo?

alpakovo
10. únor 2021

Maminky máte některá zkušenost se cvičením že stránky mamacore.cz? Aktuálně potřebují a beru cokoliv na bolavá záda,ale osobní doporučení je vždy nejlepší. Pomohlo to někomu??

zirafka11
10. únor 2021

Znám, cvičila jsem podle toho na diastázu a to zabralo. Se zády bohužel neporeferuji, neboť s nimi jsem problémy neměla.

jako_mala_holka
10. únor 2021

Pripichnu se

malenka3
10. únor 2021
alpakovo
autor
10. únor 2021

@malenka3 já ale nemám diastázu, já bych potřebovala recenze na ty záda 🙄 a ty sem nějak nedohledala

darinka84
10. únor 2021

@alpakovo a kde tě bolí záda? A diastazu sis vyšetřovala? Protože slabé břicho a popřípadě i diastaza může způsobit bolest zad. Jde to ruku v ruce. Já momentálně cvičím mamacore 14 dní.

cherie24
10. únor 2021

@alpakovo já podle toho občas cvičím teď. Ale ten jejich kurz jsem si teda nekupovala. Cvičím jen na posílení středu těla občas to z toho jejich týdne zdarma + to co jsem měla na rehabkách. Jinak já teda byla po porodu zrasovaná dost - diastáza, pupeční kýla a takové bolesti zad, že jsem se nemohla ani nadechnout. Pomohlo mi hodně cvičení na YouTube - jmenuje se to přímo jóga na bolavá záda. Má tam toho paní více a všechno jsou fajn cviky a moc příjemná paní. Tohle je teda protahování a po týdnu cvičení se mi záda začaly uvolňovat, ale měsíc jsem to fakt cvičila poctivě každý den a teď už to stačí si protáhnout jednou týdně. Pokud tě ale bolí záda, cvičením to jen zhoršíš. Ty je teď potřebuješ uvolnit a zbavit se bolesti, čehož docílíš jedině protahováním a pak až můžeš začít posilovat oslabené svaly a začít cvičit. Tak bacha na to, ať si je nedodělaš ještě víc 😉 To mi říkali i na rehabkách, že pokud mám bolesti, cvičením to v tomhle stavu nevylepším, ale akorát zhorším.

malenka3
11. únor 2021

@alpakovo bolest zad musí mít nějaký původ. Dost často v oslabeném břiše. Zajdi na fyzio, nech se prohlídnout a uvidíš, odkud problémy pramení. Pokud jsi v této oblasti úplný laik, můžeš si, jak už bylo psáno, ublížit.

rikatoka
11. únor 2021

Já s nima cvičím , mám i ten zaplacený kurz a za sebe doporučuji, jsem nadšená. Bolest zad nepřichází z ničeho nic, má svuj důvod a to často v oslabeném středu těla. Tohle cvičení by vám mělo pomoct, já to teda taky necvicim kvůli zadum, ale kvůli břicha. Je to však určené i na boj s bolestí zad, takže by vám to mělo pomoct. Zkuste se na zkušenosti ostatních zeptat přímo na jejich Facebooku.

astracreek
11. únor 2021

Jsem v půlce jejich kurzu a masakr. Jsem spokojená. Záda se zlepšila (ne úplně, ale já mám problém asi jinde), břicho mi splasklo, diastáza se snad zmenšuje, ale potvrdí mi to fyzio až za měsíc. Z toho kurzu jsem vážně nadšená 🙂

dashyyy
11. únor 2021

@alpakovo já jedu dneska asi 5. den a jsem z toho trošku na rozpacích.. jako první lekce jsou celkem o ničem, takže doufám, že se to trošku rozjede, ale nejsem zase úplně začátečník, tak chápu, že to musí vzít postupně i pro ty, které nevědí nic.. já trávím u PC opravdu hodně času, takže za mě super možnost s tím něco dělat.. už mám objednané pomůcky a doufám, že splní to, co od toho očekávám 🙂

malenka3
11. únor 2021

@dashyyy jako nezačátečník budeš možná zklamaná. Těch cviků tam nebude tolik a mají opravdu pozvolné tempo celý kurz. Ale smyslem není tam nasekat spousty těžkých cviků. No uvidíš, ale pokud už teď to takhle vnímáš, čemuž rozumím, nebudeš nejspíš plně spokojená.

alpakovo
autor
11. únor 2021

@malenka3 fyzio mám objednané,ale bohužel dlouhé čekačky 🙄 tak sem si chtěla aspoň trochu ulevit

astracreek
11. únor 2021

@alpakovo Mě potěšilo, že to jsou cviky, které mi fyzio právě doporučovala. A mají to hezky zpracované, fakt jsem nadšená 🙂

dashyyy
12. únor 2021

@malenka3 zatím mi to dalo akorát to, že přemýšlím u stolu, jak se u něj chovám a pohybuju, ale jinak nic no.. tak uvidíme, jak to bude pokračovat 😀

alexchov
24. kvě 2021

Dobrý deň, nenájde sa tu niekto kto by bol ochotný posunúť 70 denný program za nižšiu cenu? Chcemsa dať do poriadku ale kvôli bolestiam chrbta sa obávam že nie všetky cviky budú pre mňa vhodné a nechcem zbytočne vyhodiť toľko peňazí. Ďakujem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru