icon

Čekám 6. dítě a rozvádíme se. Co teď?

2. únor 2020

Ahoj, jsem v rozvodem stání manžel je alkoholik, zjistila jsem že jsem těhotná bohužel i přes antikoncepci.. už teď mám 5 děti, s manželém se rozvádíme. Nevím jestli si dítě mám nechat nebo ne

katkapavlik
2. únor 2020

Tak to snad musíš vědět sama jestly zvládneš 6 dětí sama. Jen jestli to není opět nějaký hodně špatný vtip😬 No moc se mi to nezdá. Jestli se nudíš a píšeš sem nesmyslné diskuse tak ses ubohá, zkus třeba uklízet a vařit .

llluckaaa
2. únor 2020

A ty jako myslíš, že tady to snad někdo bude vědět? Někdo snad ví, jak staré máte děti, jestli máš kde bydlet, kolik ti je, jestli máš dost peněz, jestli ti někdo pomáhá... Já si teda myslím, že toto je jedna z těch ujetých diskuzí, kde je téma od A až po Z vymyšlené, protože takhle blbá snad žádná ženská ani nemůže být, aby spala s alkoholikem, se kterým má 5 dětí a rozvádí se s ním ☹ A navíc, chybí mi tam zase nějaké čárky v souvětí 😀

bamak
2. únor 2020

To za tebe nikdo nerozhodne. Máš peníze na to, abys uzivila rodinu? I kdybys byla na mateřské? Máš někoho kdo ti pomůže?

leniczka23
2. únor 2020

Jasnej trollicek..holky nekrmte ho..

llluckaaa
2. únor 2020

@leniczka23 Proč ne? Já trolly žeru 😀

leniczka23
2. únor 2020

@llluckaaa Beeergééén🤣🤣🤣 (Doufam ze mas deti a videla si to😁😁)

llluckaaa
2. únor 2020

@leniczka23 Jasan, i děti i viděla 😉

suzanna123
2. únor 2020

Gratulky

katkapavlik
3. únor 2020

@leniczka23 je takového má syn na hraní 😀

zelenoockaa
3. únor 2020

Prosím ať je to troll...

martaskaaa
3. únor 2020

@zelenoockaa asi jo...holky tu minule vydedukovaly, že určité diskuze troll typu píše ta stejná osoba. Hlavně nikdy nepíše čárku před že 😂 tady taky chybí čárka

zelenoockaa
3. únor 2020

Toho jsem si taky všimla:D

agneska7
3. únor 2020

A jako to někoho baví ? To je dost trapneé

amazonkajanik
3. únor 2020

@agneska7 tohle je slabý, byly tu i horší věci 😂

agneska7
3. únor 2020

@amazonkajanik právě proto 🤣 fakt nechápu že to někoho baví 🙄

amazonkajanik
3. únor 2020

@agneska7 bohužel jo a buď to jsou děti,nebo dospělý s iq dítěte.

kulisek_28
7. únor 2020

Tak to ti gratuluji (ironie), musíš sama vědět co a jak

orisek56
7. únor 2020

@martaskaaa hele nepis tu indicie podle ceho trolika pozname 😀 jinak ten hlavolam bude priste na odhaleni uz slozitejsi

martaskaaa
7. únor 2020

@orisek56 ale to holky psaly už i v jiné diskuzi, jen ten troll tu čárku stejně neumí pořád udělat 😀😀

orisek56
7. únor 2020

@martaskaaa tak chapej, veskerou energii vynaklada na vymysleni stories, na prakticke veci uz nezbyva kapacita 😀