icon

9. den po ket 5denní blastocysty-tt negativní. Je ještě šance?

misisfilip
26. čer 2020

Ahoj holky, jsem po prvnim Ketu. Et se nekonal z duvodu OHSS.a kvuli tomu se mi.nabalily dalsi problemy.... ted jsme se po 9. Mesicich dockali ketu.. dnes jsem 9. Den a test negativni. Ani.naznak.. je jeste nejaka sance, kdyz bylo embryjko 5 denni?

katule1990
26. čer 2020

@misisfilip Já jsem si první test taky dělala 9. den po KET 5 denního embrya a byla slabá čárka. Myslím, že by to už většinou mělo být vidět aspoň trošku, ale nemusí. Jedna tady psala, že měla negativní test ještě 11. den ráno, 11. den večer měla ducha a dopadlo to. Držím pěsti 🍀.

andyskarsgard
26. čer 2020

Já jsem měla 5 denní embrio, ale po ET, a na testu jsem měla bilo. Až 11 den jsem měla ducha.

misisfilip
autor
26. čer 2020

@katule1990 prave kazde telo je jine.. ale taky si myslim ze by slaboulinka tam byt aspon mela.. ale dekuji za povzbuzeni 🙂

misisfilip
autor
26. čer 2020

@andyskarsgard tak dekuji moc.. jak se rika nadeje umira posledni 🙂 ja mam tedy pocit, ze tam ty dve carky v životě neuvidím :(

kelerub
Autor odpověď smazal
andyskarsgard
26. čer 2020

@misisfilip já si myslím že každé tělo je jiné. Já jsem Teda testovala 9 den, a to bylo bilo. A i 10 den, I když se nemá každý den. To bylo taky bilo. A pak už jsme doma jen brečela a říkala manželovi že to nevyšlo. 😳 A pak ráno 11 den jsem vstala a měla jsme ducha. Rychle jsem manžela poslala pro digitální a tam už to bylo jasné. Bylo to v té době korony, takže jsem měla volat do centra a říct jak mi vyšel test a pak mě až objednali na krev a ultrazvuk. Ale já si myslím nezoufej. Ještě je čas. A někdo má malou hodnotu hcg a ukazuje se mu v moči prostě později.

misisfilip
autor
26. čer 2020

@kelerub 9 zkuzenosti no to snad ne.. jaky problem mate jestli se muzu zeptat? Hlavni je ze vam vyslo 🙂 moc gratuluji 🙂 my meli 6 zamrazenych..ted uz tedy pet.. mela jsem rak silny ohss ze na druhou stimulaci uz zrejme nepujdu :(

misisfilip
autor
26. čer 2020

@andyskarsgard jee tak to velka gratulace.. 🙂 to se hezky posloucha a jeste neztracim flintu do zita.. ale i tak je to bohužel těžké.. nezbyva nez verit a cekat..

kelerub
Autor odpověď smazal
andyskarsgard
26. čer 2020

@misisfilip určitě, věřit je to důležité. Popravdě.. Já se teď pořád bojím. Ale vždy si říkám že musím věřit. Dokonce jsme byly před 2 tydny na pohotovosti kvůli krvácení. Kde jsem brečela že jsem si myslela že už je konec. Nakonec jsme s manželem věřili že to zvládnem všichni. A dobře to dopadlo. 😳 Já mám Teda Pcos, a manžel měl už ve svém věku a asi z kouření, slabší spermie.

kocila
26. čer 2020

@misisfilip uprimne,test by mel mit uz ducha,protoze se jedna o 14-ti denni tehotenstvi, nevidim to dobre,ale dokud nedostanes MS nic neni ztraceno

misisfilip
autor
26. čer 2020

@kelerub paaani tak hsem ted docetla tvuj příběh.. a bulim jako želva.. nechápu jak jsi/jste to dali..vytrpeli jste si toho tedy vic nez by clovek mohl unyst.. hlavne at uz ted vse klape jak ma..
Děkuji moc.. ja myslim ze budeme radi, ze se podari jeden drobek.. ja mam pcos, nepruchozi vejcovod, zvysene NK bunky ktere se mi pry zlepsili tak jsem leky nebrala, ale jestli nebude problem tam.. no a pritel mensi pocet a u nekterych spermii je nejaka deformace ze se spatne zavrtavaji do vajicka..

misisfilip
autor
26. čer 2020

@kocila taky si to myslim... ms mi bude drzet utros.. beru 2-2-2 :(

misisfilip
autor
26. čer 2020

@andyskarsgard jsou to porad nervy.. drzim.palce at je vse v poradku a zdarne to doklepete do zdarneho.konce 🙂 ja mam take pcos.. levy vejcovod nepruchozi, mela hsem zvysene nk bunky a pritel taky spermie nema ok :( a tobe to vyslo na poprve?

andyskarsgard
26. čer 2020

@misisfilip ano na poprvé. Hned z embryo transferu. Takže to nebyl ani ket.

misisfilip
autor
26. čer 2020

@andyskarsgard tak to je krasny ❤

andyskarsgard
26. čer 2020

@misisfilip jsme moc rádi. 😳 Teď už jen čekáme do vánoc kdy se má narodit. 😳

kelerub
Autor odpověď smazal
nimea
27. čer 2020

@misisfilip Já jsem dělala test 10. den po KET s nadeji že už něco vidět bude. No nic, negativní, ale utesovala jsem se že je třeba brzy, že to ještě bude dobrý. Dva dny na to jsem zacala spinit a už to bylo jasný ☹

misisfilip
autor
28. čer 2020

@kelerub Dekuji moc 😍

misisfilip
autor
28. čer 2020

@nimea to me mrzi... ja si dalsi test zatim nedelala.. radeji.. ale mam pocit ze nejspis taky nic.. zacina me bolet bricho na ms.. :(