icon

Anestezie při trhání zubu a její vliv na IVF transfer?

kristyn25
25. črc 2023

Dobrý den zítra jdu na transfer embrya v půl 1 odpoledne a dneska jsem dostala anastezii kvůli trani zubu protože tam byl zánět neuškodí to zítra? Nemáte někdo zkušenosti mám strach že bude problém.

kocila
25. črc 2023

@kristyn25 rano zavolat na kliniku a poradit se…myslim, ze by vse mohlo byt ok,ale zanet zubu neni sranda…

kristyn25
autor
25. črc 2023

@kocila dobře mám z toho strach nechci už nic od dalovat 😪 vzápětí chci aby vše bylo v pořádku.

europa00
25. črc 2023

@kristyn25 neboj se vůbec nic to neovlivní 🙏🙏🙏 vůbec se nestresuj… KdVy takobe kraviny ovlivňovaly těhotenství tak vymřeme. Ne anestézie ničemu neuškodí 💕 hodně štěstí

kristyn25
autor
26. črc 2023

@europa00 Je jste mě uklidnila dneska mě to čeká a mám strach vzápětí radost. Je to normální?

europa00
26. črc 2023

@kristyn25 jasné hlavně buď v klidu vedle ne teď spinka roční KET 😂😂😂 vzala jsem si sebou talismany bylo to moje poslední embryo ale věděla jsem ze je to to pravé… mrazili jo jako hačkujici blastu a po rozmrazeni než jsem něho přijela už jim úplně vylezl z obalu a čekal na mě … 4 den po transferu jsem uu měla ducha ne testu ❤️❤️❤️

kristyn25
autor
26. črc 2023

@europa00 No krásný. 😊 Volali mi z Pronatalu a řekli že se nemám bát že na ty 2 embrya to nemá vliv.😊😊😊

kristyn25
autor
27. črc 2023

@europa00 Tak holky zapoměla jsem včera napsat mám to za sebou, prý 2 embryjka jsou skvělý jsou na A a že jsou připraveny, tak a teď uvidíme zda se jedno alespoň uchytí mrzime že jak ne tak vše budu muset podstupovat znovu protože z 9 vajicek vydrželi 2, tak to nešlo zamrazit.

europa00
27. črc 2023

@kristyn25 držím palce dej vědět 🙏🙏🙏 já už jsem stará mám 40 taky bez vejcovodu proto ivf takže u nás se embryem už dělala genetika a mrazily se. Jsk staré embrya ti dali ? 5 den kultivace ?

kristyn25
autor
27. črc 2023

@europa00 Jo takhle já mám jen málo vajíček 1 spermigram u partnera 40 v pořádku a teď naposled nic moc. Dali jsme prodlouženou kultivaci 5 dní. Jinak mám všechno v pořádku kord toho že mám málo těch vajicek.

europa00
27. črc 2023

@kristyn25 Jj a věk ? Jestli mužů vědět ? Ano prodloužena kultivace je nejlepší s ve vyridim věku nad těch 37 už bych dala i genetiku embrya s věkem ženy kvality vajíček klesá

kristyn25
autor
27. črc 2023

@europa00 Bude mi 25, ale mám málo vajíček jako kdyby mi bylo kolem 30 mi řekl.