Bolesti po inseminaci IUI. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobry den chci se zeptat najde se tu nektera z vas kdo si prosel Inseminaci IUI jde o to ze jsem vcera byla na Inseminaci a vlastne asi za 3 mozna 4 hodiny potom se mi zacali objevovat bolesti jak kdybych to kazdou chvilkou mela dostat tlak v podbrisku na zadech a leve nohy vzdy mne takto boli kdyz to mam kazdou chvilku dostat plus jeste vcera jsem mela krec v pravem podbrisku kde mi to vlastne vstrikovali pac ovulaci jsem mnela na prave strane neptam se na to jestli by to mohlo byt dobre znameni pac jsem uz po roce snazeni trosku otupela a nechci se na toto poutat beru to tak jak je moc dik za vase zkusenosti 🙂
A na co se tedy ptáš? Jestli tu je někdo, komu dělali inseminaci? Určitě tu je spoustu z nás co si tím prošly..
Pokud se ptáš, jestli jsou ty bolesti normální... Zaváděli ti katetr do dělohy, přes děložní čípek. Pobolívání v podbřišku je úplně normální.
Hlavně se přestaň tolik pozorovat a zaměř hlavu na jiné věci. Ať jsi v pohodě..
@anonym_461afc moc dekuji budu se snazit 🙂
@gabina1900
Ahoj, byla jsem včera a pobolívání v břiše mám taky.. jako kdybych to měla každou chvíli dostat.
Jak jsi dopadla? 😊
@gabina1900 mela jsem bolesti tři dny. IUI nebylo úspěšné. Nakonec je dcera přirozeně.
@gabina1900
Ahoj, byla jsem včera a pobolívání v břiše mám taky.. jako kdybych to měla každou chvíli dostat.
Jak jsi dopadla? 😊
@annie777 dobry den drzim moc moc palce qt vam to vyjde u nas to nedopadlo minuly tyden v patek jsem dostala MS mela jsem jit v utery na ultrazvuk a na druhy pokus ale nakonec jsem to zrusila a dam si jeden cyklus pauzu a uvidime v prosinci dejte vedet jak jste dopadla drzim palce at to vyjde 🍀😊
@annie777 dobry den drzim moc moc palce qt vam to vyjde u nas to nedopadlo minuly tyden v patek jsem dostala MS mela jsem jit v utery na ultrazvuk a na druhy pokus ale nakonec jsem to zrusila a dam si jeden cyklus pauzu a uvidime v prosinci dejte vedet jak jste dopadla drzim palce at to vyjde 🍀😊
@gabina1900 to chápu, já uvidím jak to dopadne a popřípadě bych si dala přes Vánoce taky pauzu 😊 děkuji

A na co se tedy ptáš? Jestli tu je někdo, komu dělali inseminaci? Určitě tu je spoustu z nás co si tím prošly..
Pokud se ptáš, jestli jsou ty bolesti normální... Zaváděli ti katetr do dělohy, přes děložní čípek. Pobolívání v podbřišku je úplně normální.
Hlavně se přestaň tolik pozorovat a zaměř hlavu na jiné věci. Ať jsi v pohodě..